Гришо и Никол на романтична вечеря в Лондон

Българският топ тенисист Григор Димитров и поп звездата Никол Шерцингер са неразделни.

Обратно в новината

Коментари - Гришо и Никол на романтична вечеря в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да ми даде задоволителен отговор чий го дири 37 годишна парантия с 25 годишен лапишняк ???

Тъй ли няма една българка-скромна и приятна за тебе бе ,Гришо ,че си луднал по тия чужденки все.Като те гледам и ти имаш вид на скромно и трудолюбиво момче ,ама славата те е заблудила доста по отношение на жените.Имаш време още да се осъзнаеш-да си вземеш българка и да си имате едно чистокръвно българче!Успех!

няма вече. глупави и надути

Явно той си я харесва, и тя - него, да си гледат работата. Може да измъдрат нещо заедно.

В случая се чудя на Никол, заряза много по-елитен спортист, като Луис Хамилтън за да се хване с наш Григор. Нашият, че му е слаб ангела е ясно, но тя какво прави с него? Да беше психотерапевтка, та да му помогне, че имал нужда, абе до новата година я изкарат, я не. Висока топка е Никол! Прияло и се е агнешко, като се наяде и айде..., а кариерата на нашия ще е загубена. Жалко

Григоре, много ти е натоварена подготовката за Уимбълдън! Вземи поразцъкай малко тенис за почивка!:)

Този завинаги ще си остане млада надежда ... колкото и да е безнадежден, а вече и не съвсем млад!

Валери Божинов 2

Този - Григор ли е там какъв - какво баба си търси във Вимбледоне?!

Все повече ми заприличват на Жана и Моро.Е, Жана и Моро са по- симпатични!

Мацката супер, но много му съдрани гащите на Григо.

...хем са прани, хем са драни, хем ги нося разкопчани...

Съдрани са от бой: последните 2 месеца кой не го е хванал, той не го е бил.

Браво на Гришо!Много хубаво момиче е намерил!Да са живи и здрави и догодина-трима!

Браво можем да кажем и на тебе, дето не те знаем какъв си що си. Но Григор е в публичното пространство заради тениса. С играта си, а не с момичетата край него, трябва да си заслужи бравото. А той показа, че не е биткаджия, а чупач на ракети.

Григор се готви да подава топките на Уимбълдън .

както се готви за турнира пиши го отпаднал още първи тур. къде е топ тенисиста. със селфита и богати каки се държи да не го забравят вред. пък имахме надежда в него.

Тая леля много злобен и недоволен вид има, скоро ще го изрита. И ще му направи услуга, според мен.

"Леля" си ти :) Вие сте малоумни... От кога 37 годишните са лели?

Гроздето е киселоооооооооооо

БИВШ топ тенисист и БИВША поп звезда си правят фотосе сия. Това е май ;)

хич не ми прилича на снимка на папарак. освен ако не е бил в колата и тогава е фотограф. то и с палачинките беше странно. уж само двамата, тя вика задно а тои сниман в анфас. камера ли си слагат за папарак. то и двамататърсят внимание че са залязващи ако не падащи звезди.

И какво романтично има - разгърдена карирана риза, надран панталон и потник ? Нищо чудно, че приятелката му е все намръщена. Един път не я видях да се усмихне. Няма вид на доволна жена. Жалко !

какво очаквате от такова

Да беше погледнал как живеят успешните тенисисти от топ 5 класацията за да разбере какво да прави за да ги достигне! Всичките си имат половинки, деца... и изобщо стабилна семейна среда. Затова и успяват!

така се живее след като си паднал от върха.

Айдеее, пак объркахме тениса с пениса.

Тук му е мястото на този лигльо. В този сайт е попаднал на точното място.

Аман от бабички

Никол няма ли да покаже коремче като мотика стоичкова?

Ахх тая кака Никол как така не му е закърпила скъсаните дънки, срамота е! ... Гришо пак не случи на грижовно гадже, все някакви само за намира :)

Дришо за друго не става, само да си прави селфита- селска грандомания

Ее такава кака няма как де не го отрака нашто момче

Той се готви за Уимбълдън, тя - плътно до него. Той й готви палачинки ... От Мъри е тигана - марка Wilson.

И ний сме дали нещо на света!

да,генерали-пожарникари и нишесте булгарикос

е в друга категория - топки тенисист.Такава кака си заслужава кариерата и отказ от бъхтане по потни съблекални и прашни кортове. Кой би отказал? А в лимузината има достатъчно място и за високата Маша...Ще бъде много любопитно. Тя все още страда и й липсва голя-ямата част от Гришо.

Ех, момче така ти се надявах, но ти тръгна по жени и с кариерата-край.Тия ти изпиват силиците и после нямаш сили на корта. Зарежи ги и гледай спорта, за жени после ще мислиш.

А някои го сравняваха с Федерер...пхахаха

Добре се готви момчето за Уимбълдън

Ми да напусне тениса и да й се посвети..... Ама тогава може и да го зареже....въпреки че е стара бракма..И други къде по-хубави момичета има!

е..чак пък стара бракма...по-скоро е лъскава ретро лимузина

Не може да очаквате, че по цял ден може да се тренира и като е известен няма право на личен живот и грешки в личния живот. Да си стои затворен вкъщи или в хотела вечер и да даде обет за целомъдрие? Ако го излавяха пиян, ако вилнееше по заведения като простак или сменяше жените през вечер ... тогава може да се критикува, но заега причини няма. Каквото може, това и прави на корта - добре е да приемем, че има капацитет, който е достигнал и е стигнал предел на възможностите си. Няма и особени амбиции за себе си, но така сме повечето българи. Амбициите ни за другите са повече от собствените

Ми то е ясно, че не тренира по цял ден, кога ще има време за селфита в Инстаграм, човека си има други приоритети и гони друг Шлем

Всеки със Шлема си, човече! Право казваш. Но и с меча си!

Давай Гришу може за тенисист да не ставаш ама за е.ач си номер едно!

Чак пък номер едно е пресилено, но като няма кой друг и той става особено като зобне...

чак дънките му е сцепила! И така облечени на "романтична вечеря"?

аре бе. Вие идеалните направо прекалявате с това натрапване вече. Стига сте му завиждали на момчето. Какво като е по-малък от нея?! Стига стереотипи! Жената си е яка, значително по-богата от него, с по-успешна кариера и си прекарват добре. Очевидно той не избива комплекси, че е по-малък (за разлика от вас анонимни интернет мъжкари) Погледнете 38-годината си жена до вас (ако въобще сте помирисвали жена скоро) и сега Никол. Тя е на светлинни години пред тях не само на външен вид.

Не знам за тениса, но пък направи Голям шлем от известни дупки...кой друг ги мина всичките... :)))

Браво Гришо, искрено ти завиждам!

КОМИНОЧИСТАЧ! Да му го рекна и на енглезки белким прифатя: "chimney sweeper"

КОМИНОЧИСТАЧ!

От добър тенисист с потенциал, се превърна в некрофил! А каката си оставила временно музикалните ангажименти, защото намерила един балък, който е поизкарал малко парички, и требе да ги потроши. Както е тръгнало, и парите ще му свършат така, и след време ще се радва да го викат за спаринг срещу скромно заплащане на някой по-умен и по-трудолюбив талант от него! А който няма кинти, няма и достъп до подобни каки! Така, че и каката след това ще го шунтира!

Каката има само 300 милиона.

Абе яка мацката. Не знам само ако ти е в къщата...

Била е яка....преди 15 години! Сега е само куро- и кинто- трошачка!

Едно време ме караха да играя тенис, а аз не щях...

На мене са ми в повече.

Гришко вместо да е в Топ 10 и да се бори за Големи Шлемове, прави шлемове само при фустите. История на проваления талант - след време ще го показват на малките тенисисти какво НЕ ТРЯБВА да правят. Да му се радвам ли - на проваления талант?