Британските знаменитости реагираха на Брекзит

Докато светът се събуждаше с новината, че британците предпочитат страната им да излезе от ЕС, някои знаменитости вече бяха реагирали в "Туитър".

Обратно в новината

Коментари - Британските знаменитости реагираха на Брекзит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "Това стана референдум за имиграцията." Аз също мисля, че проумяха колко много цветни имат, колко иска Меркел още да им прати и колко напират на Ламанша да влязат сами. Сега да си променят и социалната политика, иначе... още около милиард изпитват огромно желание да живеат на добрите социални помощи.

Червендалести негодници. Сега ще видите кон боб яде ли, магаре в джамия пърди ли. Искат само да цоцат и владеят.

Навсякъде се надигат гласове за излизане от ЕС. Но на практика това което искат хората е не толкова излизане, колкото Европа без пълчищата крадящи и мародерстващи мангали по улиците. Ше има много разочаровани, защото този проблем не се разрешава с разделение, а с обединение около стабилни общоевропейски националистически ценности и поставяне тази паплач так където и е мястото!

Ужасен ден за Европа и чудесен за Путин.

Рублата не е скочила спрямо лирата, скочи долара. Ама ти си пей, де, макар, че почти не останаха хора да те слушат.

Та кой брои рублата за валута?

част от европейците взеха да усещат, че Америка ги готви за вечеря

Да се махат!Те винаги са с навирени носове,винаги са дърпали каруцата в противна посока водени от личните си интереси.В момента истинските англичани са по-малко от 54% от населението на страната и в бъдеще нищо добро не чака коренните жители на острова.

Каквото и да се говори, причината за този вот е безогледното навлизане на големи маси от африканци и азиатци на европейския континент. Точка.

Англия се пъли с индийци , пакистанци и африканци ! Това от десетилетия насам!

Така е г-н "аз".Напълно си прав.Ама сега нека да попитат бабето Меркел не се ли чувства малко поне виновна за случилото се.Хората бягат от политиката на отворени врати.Бягат от тая тъпа патка.И забележете -не смята дори да се извинява,говедото!

Лиз Хърли, няма ли да покаже стара кожа с някоя възглавничка за прикритие.

Лирата се срина - долара се вдига. Пък англичаните още да вярват на нелепостите за презокеанските братовчеди. Презокеанските братовчеди, които вкараха мюслитата в Европа, които държат Меркел за топките, и които имат огромна медийна машина за замазване на истинската им политика: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!

Не само англичаните, цяла Европа е жертва на тази пропаганда - че Америка им мисли доброто.

Борис Джондън - КГБ, ама пак САЩ е виновен !?