Катрин Хейгъл (37) с първа бременност

Актрисата Катрин Хейгъл обяви, че е бременна с момченце, което трябва да се роди през януари.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Хейгъл (37) с първа бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно, разкошни деца, браво на актрисата.

Аз пък смятам да родя на 41. Познавам три аутистчета на майки под 30 . Е, и!?

Веске, раждай ма, кой та спира? Нали после ти ша си го дундуркаш това аутистче! Само искам нещо да те помола - не го води по градинките, щото плаши нашите - нормалните деца! Гледай си го у дома!

Ти в кой век живееш? Нещо за биохимичен скрининг да си чувал?

13 коментара, включително един скрит! А иначе пише 20! И сега ли ще кажете, че вие не триете, а само скривате коментарите?

А защо четете, когато нямате отношение и не ви пука за новината! Жалко, че падам на това ниво, но и хора с интелект четат тези новини и се радват за хубавите неща в живота! Стига вече, хайде вижте си градинката и я оплетете, много бурен и плява!

Забавляват ме коментарите ви, за рисковете при късна бременност! Колко от вас родиха на на 35 и на колко от вас ви е проблем, че хората са щастливи заедно и вероятно са минали през Ада, за да им се случи това Щатите! Стига хора ...хейтът вече не е на мода, модерна е съпричастността и положителната нагласа към щастието на хората! Живейте за себе си и се борете за собственото си щастие! Прекрасна новина и сано да са щастливи родители на прекрасно здраво бебе!

И мен ме забавляват коментарите на неадекватни женици дет тръбят че на 40 е по-добре да раждат отколкто на 25.

Къде жената казва, че е по-добре да се ражда на ч0? Естествено, че добре нещата да ти се случат навреме. Всеки обаче си има съдба и път, по който върви. Животът не може да се планира и всичко да ти се случи в точния момент. Има жени, които по ред причини не могат да имат деца в млада възраст или пък не искат. Все пак майчинството е въпрос на избор и всяка жена си има своето най-подходящо време за това. На мен не ми пречат жените, които раждат по-късно. Евала им казвам - първо това говори за добро здраве и разумен живот, второ не всяка жена има смелост да роди по-късно. Много често зад едно късно майчинство стоят ред причини, обстоятелства или драми. Не съдете, никой не знае какво ще му поднесе живота.

Биологията 5 пари не дава какво е модерно днес и какво не. Часовникът си тиктака и това е... :)

.да понеже е много лесно да срещнеш човек до себе си .......пък мъж от който да родиш пък съвсем е трудно................

Ми не раждай тогава, не си мисли че нитрябва ограничено мислещия ти генофонд. Много принцеси се навъдихте напоследък.

Вероятно ще е недоносено аутистче или даунче.

Човече...какво не ти е наред??

Това не е вярно!!!Говорите наизуст!!!!

Някакъв така наречен артист да си на тоя свят.Един път да те покажат и вече -световна личност. Абе на кой му пука за някакви си катрини,ащъни,скаути и тем подобни.

хаиде сега всички да се изкаят как трябвало да роди на 17, като баба им