Никълъс Кейдж се раздели с третата си съпруга

Холивудският актьор Никълъс Кейдж се е разделил с третата си съпруга Алис Ким.

Обратно в новината

Коментари - Никълъс Кейдж се раздели с третата си съпруга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейдж ? Кой беше това ? Прехваленото племениче на Копола, човек, толкова некадърен, че сразу се вижда, че назначаването му за артист в Холивуд е било плод на шуробаджанащина...

Gal

"Назначаването му за артист" :)))))))

За мъжа бракът винаги е грешка. А разводът с цел последващ брак е все едно да поправяш една грешка с друга грешка... След такива "новини" човек започва да си дава с/ка защо уважението му към жените нараства...

Уважението му към жените намалява по-скоро.

Дали ако се беше оженил за жена на неговата възраст тя нямаше да стори същото?

Неприятен , с конска глава и вечно отворена уста ! Не се учудвам , че жените го напускат , след като го пообрулят за издръжка !

Мнението винаги е лично! Но човек все пак трябва да различава нещата и да ги степенува (а тъкмо това липсва тук в този форум).

Божее! Той се разделил вече и с третата си съпруга, а аз с първата още не съм! Накъде отиваме, Българио ...

Дали Никълъс ще види наистина какво означава номера на китайката?

Всичко опира в крайна сметка до парите и материалното благосъстояние. Такива са мъжете с много пари, все им се иска да са с много жени и го правят защото могат да си го позволят. Примери Мик Джагър, Рупърт Мърдок и много много други. Не всички паралии го демонстрират публично, но в крайна сметка резултата е такъв. Имат достатъчно пари за за платят обезщетенията по развода и издръжката на децата които са създали и пак им остават пари за нови и нови връзки.

Всъщност всичко опира до морални ценности и да способност на човека за адекватна оценка на реалността и честно отношение към себе си и другите. Според Божият закон по който ще бъде съден всеки един човек, живееш или живял на тази планета, това е класическо прелюбодейство. Ние имаме предупреждението на Създателят, че хора които нарушават умишлено моралният Му закон след като са предупредени, няма да наследят Божието царство. Въпросният актьор е поредната жертва на вавилонският социален инженеринг като мнозинството хора.

Да припомням ли, че протежето на господ цар Давид е прелюбодеец и убиец??? Значи за наше може за другите не??

Само първото изречение има смисъл и е вярно. Останалото са небивалици. Ако ги нямаше, нямаше да има и толкова минуси, предполагам.

Един от любимите ми актьори, но и той глупав, като повечето мъже. Що му трябва да се жени за 20 години по-млада, като е ясно, както Амбър на Джони Деп, че след време ще поиска развод и той ще олекне с няколко милиона.

А каква е гаранцията, че като се ожени за връстница, тя няма да го оскубе? Точно обратното - всички жени скубят, когато си отиде любовта и при първа възможност действат. Гроздето е кисело а?

Абе Никълъс 4 жени го прецакват яко с пари - 3 съпруги и една счетоводителка дето го завлече също с цяло имане! Не му дойдв ума в главата, работи за другите, това е!

аз не разбрах,елена Христова,какво има с актора.

Ще ѝ се и на нея, ама нема...

Да ги шибано наред.

Хубавото на курволяците е, че даже да си ги изчукал всичките, можеш да започнеш да ги повтаряш.

И едва след 12 години осъзна, че тая не го кефи и само си е губил времето?!

Едтествено, кокто има два несполучливи брака не може да очаква, че третия ще е сполучлив. Дано това да е край на модата на азиатките, че Китай и нез това е пренаселен, а и тези мънички очи бррр...

Да си вземе четвърта от фукуртето - миризливо 12 годишно цигане. Халал да му е. Нещем пари.

Руиз

Що за хора са това? Бракове, разводи, деца от първи, втори и не знам си кой брак? Нямат ли морал?

Ето къде съм бил по-добре от Кейдж -с жена ми си живеем вече 15 години и си гледаме децата.

Не. Но имат пари и според тях, те компенсират всичко останало. Ама не. Колкото и пари да имат, си остават човешки боклуци.

Съжалявам, това беше отговоро за Руиз! Не знам защо се е появило тук.

Тези хора са болни. Не ни занимавайте с тях. Направете си сайт, жълти вести и там си пишете вашите новини. Журналисти ставате все по смешни и трагични.

след китайката е време за филипинка - тия са готови на всичко срещу съвсем скромно възнаграждение

дълбоко - сега тази ще получи повече от половината имане

Tази арна азиятка сигурно му е изпила финансовите сокове ... а и не само. много са добри в леглото и хич не са толкова невинни колкото изглеждат :)

Имам чуството че след Брекзит всичко се проваля. той повлече много човешки садби.. нека николас кейдж излезе пред народа и каже дали е опражнявал физическо насилие ... оня ден китайката плачеше пред полицята . изглеждаше мълтретирана ама нищо повече не каза... а вчера вече се разжеждат. Много самнително ми се вижда това има нещо гнило. и като артист николас кейч е посредствен... доста грозноват и недодялан с писклив фалцетен глас и е уплешивял... не харесвам плешиви мъже, Те не са честни вижте Тодор живков горбачов ленин които докараха света до кучешка тояга

поне се научи как се пише българка

Tя, не може да пише ,защото ръцете и са в гъзъ, а с езика и устата си други работи върти!!

Кичо

"БългЪрка" от ФИкултето нали?!?

Ох, разсмя ме....Ама от мен да знаеш- трол чувство за хумор нема, виж "литераторите" как кълват на правописни грешки....много се забавлявам....

Не знам към коя от двете ... да се обърна, затова ще ви питам и двете. Уважаеми Адриана Пейчева и Елена Христова, как се казва жената - Алис Ким или Алекс Ким? Уеднаквете си версиите, ако обичате!

този Никълъс не е добре как ще си вземеш сервитьорка китайка за жена бе тъпак с толкова пари и възможности има...един от любимите актьори ми е но се излага ..що ти трябва да се жениш три пъти бе аланкоолу...

Ами штото имам толкова много пари, че не мога да си изхрача сам бе адаш.

Някои хора просто не стават за семейство.

криза и той като другите -Клуни, Деп..щото те червени коли вече си имат.

Колегата му остава само да ходи в другата приказка и да вади ряпа...

Чак дядо и внучка не, но по-скоро баща и дъщеря.

... "но оная азиатка, уважаема публика, преди да го докара до тая наличност. мамицата му разгони от секс. Значи по план-конспект го работеше, по час, дай, оня напъва с последни сили и ОТК му беше сложила; оня напъва, моли се за шоколадче, тя не се сеща, щото издръжлива..." Камен Донев "За сватбите"

Еее,време му е да си вземе нещо младо!Сой милионер си ляга със стари 30-годишни!

да си вземе сега нещо черно, ква е тая расова дискриминация!

И тоя си донесъл китайка. Интересно е с колко ще му олекнат сметките.

Дърт козел млада върба лющеше...