Ричард Гиър бърза с развода заради 33-годишната Алехандра

66-годишният Ричард Гиър планира да се ожени трети път и да има още деца.

Обратно в новината

Коментари - Ричард Гиър бърза с развода заради 33-годишната Алехандра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гиър ще си купи нова сексуална играчка, друго е да папка агънце, дори и с приятели, отколкото дърта, вмирисана и лоясала офца сам.

Ще има и предимства като си води детето на кино - ще ползват и двамата намаление. Той- пенсионерски билет, то - детски.

Пенсионерски ама до него дете. А ти пенсионерка ама до тебе нищо.

дядото изглежда доста стар. Жалко, много го харесвах, връстник ми е, ама за секс - тц. Най много да му наготвя сърмички и да пийнем ракийка, ама като го гледам как рита топчицата - тц!!

То бабке и твоята хралупка дали става за нещо ;) вече. Не се престаравай, миличка че ще вземе да се изсипеш от напъни да се стегнеш между крачетата. Гиърчо хапченца ще си намери ама ти разораната нива, няма как да стегнеш.

баща ти! А меракът винаги си отива последен. Стига си намирала маану на човека и го остави да си се такова с таковата от Испания - щом тя го иска, ти какво пищиш?

Тези, които смятат Р.Гиър за много красив и сексапилен виждали ли са 66 годишен мъж поразсъблечен?

А жена на твоите години не е за гледане дори.

И него го хвана късният пубертет...

Възрастта няма значение, защото при всеки е различно. А и има някои млади жени с по-груба кожа от на кустенурка, както някои по-възрасти, но по-готини пт младите. Славата и парите са голямо нещо, а Р. Гиър сигурно заради някаква глупост е решил да се жени за тая. Може би някой будист му е казал, че е много съдбоностно с жена на половината на неговите години..Или си мисли, че ще го гледа като стане дядо.

Възрастта нямала значение, значи. та като няма значение възрастта, да се чуди човек защо почти не остана глупак на солидна възраст с пари, които да не се е направил на още по-голям глупак с някое момиче на половинта на годинте му. Защото възрастта няма значение ли? Явно искаш да кажеш мъжката възраст. Но женската възраст има все по-увеличаващо се такова. Очевидно само ние, жените, остаряваме , независимо как, а мъжете се подмладяват.

Да, жените по-бързо остарявате- факт!

Кефа е, че си млад с млада плът, а не че си толкоз добър... кат станеш като деди Ричи на теб ще ти треперят краката с някоя 20-30 годишна...МЛАДОТО СИ Е МЛАДО

Всъщност много рядко момичета се женят заради портфейла на мъжа. В случая и двамата имат пари, така че не става и дума за пари. Най-вероятно е най-простото нещо - двамата се харесват, добре им е заедно, дали са силно влюбени не мога да кажа, но може и да е така. Заради хорските одумвания, все още не са се оженили, но вече е дошло времето.

Това е едно еко нарушение. Ако не беше известния артист, кой би го погледнал на тази трета възраст. Истински дядка, който приклеква до младата жена. Но.. има много помощници. няма да се бъхти сам. Има фитнес- инструктори, масажисти, треньори и какви ли не млади , здрави мъже. дядката ще има да гледа и да й хърка нощем. не се върви против природата. дядото си е за баба.

Ако беше това, ако не беше онова! Да, обаче е това, което е - известен артист и един много секси мъж! Затова е привлекателен! Каквото и да си приказвате, малко жени биха му отказали! Просто не е кой да е, има харизма! Не можете да отречете тези неща!

Бихте ли споделила възрастта си?? Предполагам сте му наборка, след като не бихте му отказали. Аз съм колкото музата му и намирам за безумие да спиш до такъв дедо и да симулираш влюбване и оргазми... Отврат, само за кинти ще да е!

Кичо

Ти пъ от де знаеш де го е ударил паралича.

Грешни изводи правиш. Една млада жена тръгва с много по възрастен, не заради опита и самочувствието му, а заради портфейла му и общественото му положение. В този случай повече е заради второто. Момичето сигурно има пари от татко си, но търси и известност, която досега е нямала.

Също като Амал и Клуни. Луни туунс ;)

Такива разлики са възможни само ако мъжът е богат и известен. Мисля, че няма какво повече да обсъждаме. Жената тук може и да е заможна, но пък не е известна.

Налаганото мнение, че не трябва да има по-голяма разлика в годините от да кажем 5 години, най-много 10 години, е всъщност много погрешно. Това противоречи на природата на хората.

Как пък точно това да противоречи на природата на хората? След като природното иестественото си е очевидно младите при младите , старти е при старите.Всяка жаба да си знае гьола. Противоречащо на природата е точно това- мъже с жени, които са цяло покоение по-млади

Сексуалната съвместимост е важна в случая. Представете си една двойка на еднаква възраст оженили се още млади, примерно на 20-25 години. До около 40-45 годишна възраст нещата все още са горе-долу наред, но след това се получава, че жената все повече не иска, а той все така си иска и може. Ако има разлика в годините, това няма да стане или най-малкото ще се отложи с много години.

Жената няма защо да не иска по принцип. Жените остаряват сексуално по-бавно от мъжете. Не иска, не защото не може, а защото и е омръзнало с този мъж. Ако има друго предизвикателство, ще иска!

Всъщност не е така. Жената на 50-60 години може ли да роди? А мъжът на 50-60 години може ли да има деца? Това е малко по-различно нещо, но реално е силно свързано. По моя опит, жените остаряват сексуално по-бързо от мъжете.

Жените съзряват сексуално по-бързо от мъжете, остаряват сексуално по-бавно от мъжете, а защо толкова отказват, не ми е ясно?

Мъжът е добре да е 1,5 до 2 пъти по-възрастен от жената. Разбира се може и да е по-млад от жена си - изключения има всякакви.

Една жена мине ли 33, вече на практика не може да си намери мъж на нейната или близка до нейната възраст. Всички свестни мъже са вече заети (женени), а ергените ще си останат ергени и само ще си загуби времето с тях и докато се озърне и ще стане на 50. Шансът да си намери мъж е да се хване с женен мъж и евентуално да успее да го разведе, като колкото е по-възрастен от нея, шанса е по-голям. Разбира се случаи най-различни, но това са общите правила.

Истината е, че по-възрастният мъж има много предимства пред по-младия в една такава връзка. Единственият минус е, че по принцип жените живеят по-дълго от мъжете и средностатистически по-възрастният мъж ще остави жената вдовица сравнително рано. Това обаче е и предимство - жената има време да си намери и друг мъж.

Статистически жените живеят по дълго ако са връстници, а ако мъжът е с 30 години по голям сметни колко ще продължи този брак. Този на Р. Гиър ще е максимум 15-20 г., но след 75г.ще прекарва доста време при докторите.

Хапва си агнешко а ти завиждай на воля

Най-добре е за една жена на възраст между 33 и 40 години, да си търси мъж между по-възрастните от нея, и най-вече между тези, които са над 55 години. Ричард Гиър точно пасва на тази 33 годишна жена.

Наистина много обективна препоръка :)

Най-голямата конкуренция за по-младите мъже са ... по-възрастните мъже. Затова по-младите мъже пишат всякакви небивалици за такива връзки.

Обратното не е ли валидно пенсионерче? Голям кеф е като набарам незадоволена омъжена дърта кака, готова на всичко, за да опита младо жребче.

Е, на някои им харесва да се правят на учителки и да обучават несръчни ученици като теб.

Не, не е валидно. Причината не е непременно в мъжа й. Просто чуждото е по-сладко. Разнообразието.

Ама не се сети да го кажеш това, като беше млад, нали? Ако дъщеря ти ти доведе някой на твоите годинки дали ще си толкова отворен?

Той на 66, тя на 33 - това си е идеална разлика в годините, но малко хора го разбират. Мога да го обясня защо е така, но няма смисъл - човек, който не иска да разбере, колкото и да му обясняваш, никога няма да разбере.

следващата новина за него ще бъде,че той е зарязан от третата си съпруга...

Дядо и внуче...

Да, но внучето му смуче..

Много сте смешни! След 40-50 години, когато станете на неговите години, ще се чудите как сте могли да разсъждавате така, меко казано, наивно. Един мъж си е мъж и на 20, и на 40, .. и на 60, и на 80 и повече години. При това с годините идват и опит и самочувствие, които правят по-възрастния мъж желан от много по-младите жени с акъл.

Сексуално вече не са съвместими. Тя отива към кулминация, а той към финал. Нямам предвид, че той няма да може или подобно, просто вече нуждите им са много различни. След 4-5 години това ще избухне. Но пък ако иска деца жената, той е хубав мъж, здрави гени... кофти е за него, след 5 години ще му бие шута.

Овулация или кулминация?

Извинявай ,но това, че и на 40 и пр та чак и на 80, мъжът си бил мъж, е наистина смешно. Но пък с какво друго можете да се утешавате, ако не с това

Разделил се с жена си през 2013 и още не се е развел? Прилича ми на ако сваля нещо ще се разведа, ако не стане ще се върна при жена си.

А не ти ли прилича на комбинация от адвокати-хиени и тромава съдебна система?!

ми то си е точно това , на което ти прилича

Firi

Дърто къде спа бе? Са место да си се разхождаш с тояжката в парка ти деца ще правиш. Ама и тая 30 годишната зарад неква известност спи с тоя дъртак.

От Синди няма деца, тя тогава правеше манекенска кариера, от Кери едно дете, правеха артистични кариери, сега на стари години защо реши, че "дъщеря му" ще тръгне да му ражда няколко деца? Тя сега прави кариера и ще се пофука с него из Европа и след 5-10г. айде несходство в характерите.

Страхотен е! Като гледам снимките, мисля все пак,че втората му жена е по-подходяща за него, но.... негова работа. Много е красив и мъжествен!

Не се карйте, и двете страни печелят. Ричард се сдобива с младо свежо г

Той докато се разведе и Александра ще си намери някой по млад!! За какво и е пенсионер?

Пушкин "Любви все возрасты покорны" ................................................ "Муж престарелый, как верблюд, Несет багаж забот тяжёлый, Но не откажется от блюд Любви с девицей бестолковой!" ..................................................

Дмитрий Ксурь

Той я гледа като влюбено момченце, но тя е резервирана...

Тази 33 годишната след 5 год. ще те плаши, камо ли да ти го вдига. Не че и ти ще си във форма, но жената трябва да създава положителна атмосфера, дори само с външния си вид.

Едно не разбирам. Тази красива жена защо ще се жени за този старчок. Предвид биографията и, едва ли е опряла до парите му. Daddy issues вероятно..

Вие пак (типично по женски) се изказвате взимайки желаното за действително. Тази мома на снимката с нищо не впечатлява, да не казваме, че произвежда обратното впечатление. Р. Гиър изглежда по-добре от нея. Впрочем въздържайте се от такива заключени като daddy issues, защото жените винаги сте от губещата страна - Господ ви е създал да служите на мъжа, а не обратно. Така че не му берете грижа на чичкото, а си мечтайте на ум вие да сте на мястото на тази набедена за красива испанка.

Само да отбележа-единственото,което двата пола не могат един без друг, е да имат деца. Кой на кого трябва да служи и прочие глупави въпроси са неуместни в 21 в.

Айде, още един дядка с пари изтрещя. После да не напишат - Ричърд Тиър се чува ежедневна с бившата си съпруга Синди Крауфорд, понеже има проблеми с младата си жена, а Синди го разбира много добре, понеже са големи приятели от почти 30 години. Кукумици - нито парите са всичко, нито са повод и извинение за всичко.

Трета влюбчива възраст!!! А и "никога не е късно да станеш за резил" е казал народът. Пък и при тези т.н. публични личности- това е мода и хоби. Щом иска да се жени, ако ще и стотен път, човекът........

Кризата на третата възраст. Всички мъже изтрещяват, когато остареят.

праи си кефа .. знае че е на финала .. къде ще ги носи тези пари :) изживява си мечтите и тва е ... някой са маняци на коли други на хазарт .. тяхна си работа .. но като гледка е кофти да видиш жена която се прилепя към някой за пари :( курвите поне продават само телата си !!!

В случая тази има пари. Него го разбирам. Ама на нея за какво и е този старец, по дяволите?

Всички мъже изтрещяват, когато остареят или са в менопауза

Казва се Андропауза. Менопаузата при мъжете.

Жените са изтрещели още от млади заради цикъла. Като навлезнат в 3та възраст не са топли студени горещи вълни, не са комплекси по окапалите меса.. пълни трагедии. Сега е модерно и те да лазят по млади момченца и да си вдигат самочувствието.

Под 5 деца е грехота да има с неговите възможности.....за справка Милянкова, Водянова... Може да осемени поне още 100-200 кандидатки и да си направи собствена държава.