Катрин с ретро визия на церемония във Франция

Част от британското кралско семейство почете церемонията за 100-годишнината от битката при Сома във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Катрин с ретро визия на церемония във Франция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да засегна някой, но тази Катрин, въпреки правилните черти и стегната фигура, е невзрачна и "постна".Нито една дреха не й стои по онзи царствен и неповторим начин, като на Даяна. Затова ме изумява телешкия възторг, с който се отразява всяка поява на Катрин.

особено на шестата снимка. При това не са и направени хубаво зъбите

като на проф. Вучков

Съсипват убавата мома като я карат да спазва определен етикет и протокол!

АБЕ ХУБАВА СИ Е ЖЕНАТА НО НЯМА АРИСТОКРАТИЗМА НА ДАЯНА. ТЪПИТЕ АНГЛИЧАНИ ИМАХА ПРИНЦЕСА ЧУДО НО СИ Я ЗАТРИХА ЗА ДА НЕ ИМ ЗАСЕНЧВА ГРОЗНАТА ФАМИЛИЯ...ЕЛЕ ЧАРЛЗ.

Даяна беше аристократка по рождение, а тази стана такава защото я е.е принц. Млада е а е с толкова бръчки и подпухнало лице като на 60 годишна жена.

Сложете снимка на Рания или на арабската принцеса Амира до тая кранта и коментарите са излишни.

Защо въобще си правите труд да плюете, тя е херцогиня, бъдеща кралица, вие сте чистачки в Долна Митрополия. Има ли значение каква глупост ще напишете тука анонимно.

Ти си пълен невежа. Тя никога няма да е кралица, както мъжът на кралица Елизабет не е крал. А пък какво ще се случва с кралството им като цяло също е под въпрос.

освен да харчи парити на Великобритания, какво друго допринася

на кой му дреме за тази катрин?! уточнявайте, като видим само Катрин се сещаме за Зита-Джоунс! Заради тази шматка правим излишни кликове и отваряме ненужни екрани!!!

Демоде е бабата на автора на това твърдение...

Красиво момиченце, хубави дрешки. И толкова. Свекърва й- лека й пръст, правеше доста неща, за които светът я забелязваше.А не заради дрешките.Които носеше с доста повече стил, впрочем.

И Катрин се облича чудесно и с много вкус.

Когато светът има други цели ,монархиите са вече отживелица!Така че малко е ретро!

Много я харесвам.Много чаровна,винаги стилно облечена.Прекрасна млада дама!Роди две чаровни дечица на принца.Супер семейство!Да са живи и здрави!

Истинска аристократка

Злобата лъха от нея, за нея работят около 150 хора в различни екипи, стига сте се захласвали. Едно семпло облечено момиче по улиците в БГ е по чаровно от нея. Вижте студения подлед и злобните устни...

Оф! Я да видим теб каква пепелянка си .

Е тук най-после моделиерите показват класа - перфектно са я облекли. Харесва ми.

ох, да ти имам вкуса

перфектно пенсионерско костюмче - на неината вазраст жените живеят втора младост, а тя започва да живее парва старост.

Перфектна визия ! Както обикновено - много стилна и елегантна . На такова събитие с бална рокля ли да отиде ?

В тази женица има някаква селска хубост.

Все пак има за разлика от теб.

До голяма грозота - о,грозний юроде,защо се срамиш да кажеш,че ти си грозник. А Катрин е красива жена със стил,нищо че дъртата крава Вивиан я критикуваше. Но когато гроздето е височко казваме,че е кисело голяма грозота,нали.

Не може да се отрече че Катрин има индивидуален стил и винаги е елегантна.Тази церемония е поклонение пред жертвите които общо с френските са близо 624 000 души за близо 5 месеца,отделно разбити танкове и самолети през ПСВ.Така че дори и "демоде" е по подходящо отколкото екстравагантна дреха точно в такъв ден. Винаги е номер 1 в стила си,няма как да се отрече!

Голям си наивник щом си мислиш, че сама си избира тоалетите, така че думата индивидуалност е неуместна. Тя е само външния показ на това, което други решават.

А защо другите от кралското семейство не могат да я стигнат по стил и елегантност?За тях не работят ли,но само Катрин привлича като магнит!

СТИГА СТЕ СЕ ПОКАЗВАЛИ ГОСПОДА ОТ ОСТРОВА-ВИЕ СТЕ ЕДНА ШЕПА ХОРА И НЕ СИ ЗНАЕТЕ ПРОИЗХОДА/МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ,РИМСКИ ЛЕГИОН,НОРМАНИ И Т.Н.Т. ТА ЧАК ДО КРАЛИЦАТА ВИ С НЕМСКИ ПРОИЗХОД!

На мен пък ми харесва. Винаги е елегантна и с премерен стил, но това се изисква и от положението й. Що се отнася до "правенето на нищо", както некомпетентно се изказва един от съфорумците преди мен, то трябва да се знае, че Катрин има доста ангажименти и то съвсем не леки.

Не са лоши дрехите и но не могат скрият грозотията и.

Незнам какъв/а дебил трябва да си ,че да не виждаш красотата на младата жена.

И аз я харесвам много.

Дамски клъч не се носи така! Какво крие постоянно с чантата си? Няма ли стилисти, които да я посъветват? Никаква гордост и елегантност!

Ма верно си проста.

Рептилите се събраха след Брекзит да плануват ответния удар - The Empire strikes back Brexit :) Тоя ретро стил показва само едно - което дирските модни ' експерти' са тъпи и прости да схванат- Империята заявява старото си могъщество - ама как да обесниш това на сертифицираните дирски идеоти? Що не обърнаха фнимание на кралицата, когато каза неколко исторически думи, как беше облечена, и как това повлия на стила на Уейти Кейти на секундичката? Ех, простутия, ех, селения......:)

Много ме кеф тази жена! Показа се след раждане(пълничка), облича си любимите дрехи и не и пука кой какво ще напише. Леле ужас-била демоде или пък се облекла с еди какво си ,дето била с него на....

ако си мислиш че на тази млада и до преди няколко години модерна жена тези ретро дрехи и са любими, това и е заповядано да носи а вие слепите само да ахкате и ехкате. и какви са тези смешни шапета, направа ме трашкат.

Интересно защо така скоростно се състари тази жена. И още по-интересно - дали наистина човек може да е щастлив с такъв начин на живот - вечно нищоправене и празни усмивки.

Така да не ме интересува...

Тя много често е демоде облечена и почти винаги със смешни шапки от 19 век.

Дали са и искали и на нея вече виза?