Google прави ”умно” детско креватче

Google планира да инсталира най-различни устройства за наблюдение в детско креватче.

Обратно в новината

Коментари - Google прави ”умно” детско креватче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мисля, че бебето и малкото дете имат нужда от майка си а не от някакви забавляващи устройства. И моите като почнеха рекламите по ТВ гледаха с отворена уста, но на детето трябва контакт с майка му. Иначе ще порасне "Гугъл" дебилче, както явно се опитват да наложат.

Не е за вярване до какви висини консуматорският манталитет може да изведе бедните малки умове на елементарни мами и татковци. Не е за вярване наистина. Защото ако това наистина се появи, някои наистина ще го купят...

Никой не ви кара да внедрявате модерните технологии в къщите си, автомобилите си, телефоните си. Ако са ви продадени с внедрени такива функции, ами има си инженери, които да ги изключат. Ама не вярвам да сме чак толкова интересни на някой. Дори да ви подслушват 24 ч. в денонощието нали ще трябват трима души, коитито на 8 ч. работен ден първо да странират информацията и после още трима души да я анализират. За всеки подслушван ще са необходими по 6 души, за да се извлече достоверна и полезна информация. Ама иначе си мерете приказките, де!:)))) Кой знае...

Гугъл замислят ли се, че ако някой психопат хакне креватчето, като нищо ще изпържи, или задуши бебето.

Горките деца- само пълен идиот би изложил бебе на подобни елекромагнитни лъчения от електронна техника. Жалко, че много малко хора са информирани от рисковете за здравето от елекромагнитни вълни от джаджите, с които сме обиколени. За това случаите на рак растят лавинообразно. НО въореки това винаги ще се намерят разни бг-мами да се набутат с подобна технология.

Аз лично познавам майка, дето оставила детето за малко вкъщи без надзор, заключила вратата, а то направило пожар и изгоряло. Предполагам това е по-малко вредно от електромагнитните вълни? Я погледни електромагнитния спекттър и от каква честота нагоре започват йонизиращите лъчения? 300 терахерца май са доста повече от 1-5 гигахерца, на каквито честоти работят телефоните и рутерите наоколо. Друг е въпросът, че Гугъл са най-голямото зло, сполетявало човечеството напоследък.

чувал ли си за така нареченото меко рентгеново лъчение? 4G - 5G попада при тях.

Стою

Тоест казваш, че най-вредното нещо в случая е конкретната "майка". Кавичките - умишлено. Е.ем ти мами и татета, дето имат нужда от устройства, за да знаят какво става с детето!

Взеха да шпионират бебетата и децата :)Те,душичките,бърборят неща,които чуват от родителите си.Гугъл и цру вече и в четките за зъби!

ми то децата са най сигурния източник на разход.... пускаш реклама и хлапето почва да се тръшка докат не получи нещото от нея. когато надуе сирената не са много родителите дето биха успели да се наложат и да го откажат от "мечтаната" игрчка или сладкиш... до другата реклама. още миналата година се заговори че може да се хакват "детските" компютри и да се пускат определени клипове