Дженифър Анистън: Писна ми, не съм бременна!

Дженифър Анистън се ядоса на медиите заради публикациите, че е бременна и написа гневно писмо.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън: Писна ми, не съм бременна! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип е права и е обидно да те подритват за това, че не си омъжена и нямаш деца. обаче не всеки си избира сам да бъде така или иначе, но най-общо е жалко за такива хора.

ами при положение, че средната продължителност на човешкия живот се е удвоила през последните 100 години е нормално хората да имат деца на по-зряла възраст. Със съвремената медицина това е напълно възможно и дава контрол на жената да реши кога иска да има дете. Вие явно живеете с мислене от времето на пра-пра-бабите ви когато детската смъртност е била много по-висока, раждали са на полето, и хората са измирали от инфекции.

Към редакторите - Защо ми триете втория коментар? А първия дори не го публикувахте! Какво толкова написах?

Ами права е и я подкрепям. Това е болезнена тема и подмятания от рода айде време Ви, до кога ще чакате или сега и второ са неприятни. Всеки знае себе си. По някога просто не се получава и не стига че човек страда ами и някои си врът гагата в нещата му.

И аз исках второ, но просто не се получи .. и като почнат разни хора да ми викат ами вие така и не искахте друго дете и ми се иска да фрасна някой в зъбите!

И на мен посттоянно всички ми опяват за второ и аз накрая казах че съм получила вторичен стерилитет /бях го чула някъде/ и немога да забременея и всички изведнъж спряха да ми говорят за второ!

ДЕН ПРЕЗ ДЕН ВСЕ ТАЯ ГЛЕДАМ СЪЖАЛЯВАМ НО НЕ Я ХАРЕСВАМ

Браво Джени! То в един момент му писва на човек от злоба и простотия. Всеки си прави личен избор за това как да живее живота си и да бъде щастлив , и подкрепям коментара на Жоро . Той е прав.

Е как да е бременна, като първо е ялова, пък второ е дърта вече за раждане. Той Брад Пит затова и би боца

47 годишна майка. Това си е чиста пенссия .....детето ще се срамува от майка/баба си.

Трябва да свиквате, че за напред майки ще бъдат и жени в по-зряла възраст, не се подигравайте на правото (а по този начин и отказвате) на жена градила кариера да има дете в по-късен етап. По-образованите жени по-трудно се решават.

Демек ходещи зомбита ще се правят на енергични и можещи майки.

Споко, в Холивуд не е като в твоето село. Там не се срамуват от по- възрастните си родители. Не я мисли Джен, фокусирай се върху себе си и жалкия си животец в Горно Нанадолнище.

Откъде знаеш, че не се срамуват? Докато детето навърши 18 тя ще е отишла на онзи свят.

Скъпа Джени, ела в София, ще ни дойдеш на гости, моята жена няма да има нищо против, ще си имаме още едно детенце и част от семейството ни ще станеш. Всичко ще бъде наред.

Е добре за една жена да порасне вече.това е плод на глобалното възпитание.

Забелязвам, че улисани в безсмислен спор"да ражда или да не ражда" не забелязахте същинския аспект на раздразнението на Анистън: коремчето. Ако някоя холивудска знаменитост изяде нещо повече от салата и трупне килца, медиите търсещи новина веднага го отдават на бременност. Актрисата се възмущава, че съвременните стереотипи изключват жената да си има малко коремче, което според нея всъщност е нормалното човешко състояние след хапване, дори за спортен тип жена като нея. Ето това я ядосва-че всеки път като хапне, й честитят за бебе, а не че е огорчена от факта, че няма. Ако за първи път е страдала, че няма бебе преди 15 г, според мен вече е претръпнала от факта и донякъде се е успокоила, че няма, нали така е свикнала. По-скоро я дразни глупостта на папараците. Жените имат право на хубаво хапване, без да им пука кой им зяпа корема.

просто искам да кажа че едва ли трябва да и пука ,както и за раждането така и за яденето.

Ако искате да знаете, Джен не пръцка. Освен това и не ака. А пък сутрин, за разлика от всички останали, устата и мирише на смесица от карамфил, гербер и роза!

Едва ли някога Дженифър ще прочете и се трогне от нашите коментари тук. На мен обаче ми е интересно какво кара повечето от хората тук да бъркат с мръсните си ръце в нечия рана? Нещо, което е толкова лично и за което може да има хиляди причини. Как може това да доставя удоволствие? От какво е породена тази вербална агресия? Все си мисля, че когато човек е щастлив и е в мир със себе си, то той е благороден и не му е нужно да наранява дугите, пък било то и анонимно, удобно скрит зад монитора....

Защо си мислиш, че е щастлива? Тя си знае. Просто тук изказваме мнение, а моето е, че всички хора ще се радват, ако тя се сдобие с дете.

Жоро имаше предвид че ние сме щастливи. Или може би не? Или просто не осъзнаваме щастието си, докато не ни сполети нещастие?

А ако не не сдобие, всички ще страдате, ама така буквално и много ..... а ако има бебе - ще организирате парти в нейна чест, ще се радвате и така както си трябва.... стига моля ви се..... това е нещо лично, това не ви засяга пряко, не може да коментират/е и т.н има ли няма ли иска ли не иска ли, може ли не може ли.... Човек не се определя от това дали е родил деца, да , добре е да си има 1-2 , но какво ако не може или пък не иска..... право на личен избор и на късмет е това с децата..... и си засяга само човека, а не човечеството спрямо неговото поколение.... а дали си с корем или не- въпрос на култура е как ще го натъртиш на другите...всички имаме очи и виждаме имаш ли корем или не, дебел ли си или слаб, и по дяволите какво от това...........

Много истина има в написаното от теб. Всеки прави своя избор.Проблемът на тази женица според мен е другаде - така и не успя да се наложи в А-отбора на Холивуд.Остана си с тия "Приятели" и това е. Въобще не броя бозавите тъпотии,на които и имената не си струва да се помнят. А тая кака ,хем е пълна бездарница, хем беше зарязана. Откъдето и да я погледнеш си е "гола вода". С какво друго да я свързват медиите?

Колко съм съгласна с Вас! Не съм и фен, но за унижението заради децата ми е мъчно за нея.

Много жалко! Колкото и роли да направиш, колкото и велика актриса да бъдеш, нямаш ли дете на което да се радваш, отгледаш, смееш, плачеш ... - нищо не си направила в този живот.

Не бива да пишете такива неща на хората. Дали ще родиш дете или не си е Божа работа, не винаги зависи от нашето решение. Може да направиш много в живота си, без да родиш дете. Такива квалификации и категоризации не са нужни никому.

Ужас ;-))))) Вие сериозно ли го мисли това?!!!!! Що за глупости;-))))

Еми ти как си дошла на този свят яхнала щъркел ли? Помисли си само че част от теб датира от потопа и преди това и изведнъж казваш - аз пък не искам да раждам и спираш генетичен материал предаван хилядолетия. Естествено че това е най-важното! Другото е психически нагласи и модни тенденции.

Пълни глупости. Не сме животни, за да живеем само за въпроизводството. Дори има хора без деца, които оставят много повече след себе си, понеже са имали време за по-велики дела.

Ти сериозно ли? Тая лигла ли е "велика актриса"? На колко години/ракии си?

Ами да си бе лелче! Хората ти желаят доброто, ти им се нервиш...

Че на 47 каква майка, ако роди директно я произвеждаме в баба. Затова ае дърпа, ама ще не ще... Пак ще стане

Що бе коте се косиш.Просто кажи кажи аз съм малко бременна.Писна ми да пишете,че съм много бременна да ге.

А питаш ли ни нас ?!!! Дето трябва да търпим всички " колосални " новини около твоято жалко битие , лелче ?!!!! Разкарай си пиара - не става !

Анистъннннн ела ела :)

може и някоя която леко да прилича на нея ...

Ivan Ivanov

абе може и да е стъмна коса ..

Айде сега жени, моля, моля... Едно време бяхте много смели, когато твърдяхте, че ако мъж не е бил в казарма не е мъж...а сега пищите като някой ви лепи етикети.

Това може да го твърди само доста комплексирана жена или мъж.

Комплексирана си ти. В коментара ми няма нищо комплексирано, просто отчитам двойния стандарт.

Не може да се сравнява 2-годишна казарма с дете.

и йоще кък!Некой сме бели у казармата и 5 лета.Ан тъй.

Бегайте в казармата на тежък физически труд, ние ще гледаме децата!

Обществото не е много в ред!

Що, ти да не си извадка от малцинството?

В преследване на кариерата и господин 'Идеален' след Брад Пит годините са минали и сега е трудно за свои деца. Природата си има правила и не прави изключения за известните. Права е обаче, че жените не бива да се оценяват ссамо по това. За мен е доста нещастна обаче.

че не е щастлива, да. Иначе всеки си прави сам избора как да посрещне един ден смъртта и какво ще остави след себе си.

Браво на жената! Всичко което е казала е вярно.

Ми да та забременя ма!

Егати идиота! Не всички жени и искат деца.

и не всички мъже могат да....забременят!

Дори да неможе да има деца къде й е майчинския инстинкт? Може да осинови едно детенце и да си го гледа. Защо толкова егоистично гледат днешните жени на семейството?

Ти колко деца осиновени имаш?

Имам собствени деца, а не осиновени, мило.

Тогава не давай акъли

Хей бабо, точно такива жени, които разсъждават ограничено като теб раждат деца с аргумента, че това било майчнски инстикт без да са способни да им осигурят добро бъдеще, още по-малко добро образование и създават лумпени. Използват мъжетe като донори за оплодяване и мислят само за задоволяване на собственото си его да се нарекат жени само защото са родили. Това е егоизъм и безотговорност. Фактът да нямаш деца не те прави по-малко жена.

По -точно от това и да искам, нямаше да успея да го формулирам! Бравос ;-)))

Права е. Как може хората да се занимават с това дали някоя жена е или не е бременна заради заоблено коремче? Не всяка жена е длъжна да забременява и ражда,бре че примитивно мислене имат някои. Ролята на жените не е самоми единствено да раждат. Запомнете това,разгонени оплождачи.

Че кой "оплождач" ше се кефи на деца ма. По!ддобре безгрижен неограничен кекс без деца, отколкото със.

Нещо си се объркала. Ако си въобразяваш, че мъжете изгаряме от желание да Ви оплодим, много се надценявате...

Тия ги разправяй на баба ми, все гледате да заплодите някоя смотла да ви е вързана вкъщи да ви готви сърми и да ви пере чорапите...

Искате ли деца или не искате?

Я оставете жената намира!

Тя не била бременна, дами и господа. Ходила била до Бремен...

Подозирам проблеми със зачеването и, и по-скоро вината е в тъпкача и... То за тая работа к..р си требе...

Живота е низ от избори. Джен е богата и добре изглеждаща. Цената е да няма деца и други още. Но на този свят няма пълно щастие. За това човек избира кое е важно за него и кое е по-важно. И нашия избор определя последствията за нас. Ако за нея кариерата е била по-важна,то тя е добре. Независимо от нашето мнение за нея. А накрая на едни везни съдят всички ни. Живота не е много сложен,ние си го усложняваме.

злобата. Джен е възхитителна и на 47.

Възхитителна реликва в музея на мумиите. Съгласна!

Едно време се възхищавах на Джен, но от както Брад Пит ѝ би дуспата тя като че ли почна яко да потъва от комплекси. Лично за мен тя я просто една частично успяла жена, но адски комплексирана. Всичките ѝ скорошни реакции само доказват това...

дузпа - 12 крачки

Не съдете обаче по напудрените снимки отпреди няколко години. Жената не изглежда зле,но не е нещо особено. Просто поддържана и симпатична,но и не особено щастлива.

Който е за стайлинга на Джен да удари едно +. Който предпочита детска градина вкъщи и харесва Наталия Водянова, Милянкова... да цъкне -.

А който смята, че жената има здравословни проблеми и не може да има деца какво да направи? Кофти ми е за нея, но това е част от цената на това да си известен. Не е лесно.

Не трябва да мисли, анкетата е една .и освен това може още 10000 причини да се споменат.

А може да нямаш деца и без да си известен и красив. Много жени са грозни, нямат кариера, нямат пари и нямат мъже. В живота не е задължително да има равновесие. Какво ще кажете за тях?

По принцип харесвам детската градина в къщи, но в случая съм твърдо на страната на Дж. Анистън. Някои медии са заминали простотията на селските клюкарки. Отвратително от тяхна страна.

Аз се чудех защо няма българчета, а то нашите жени са крайно еманципирани егоистки.

Никой не знае причините жената да няма деца - дали е избор, стечение на обстоятелствата или проблем. Каквото и да е обаче, си засяга само нея и партньора й. Права е да е бясна! Аман от набутване на хората (жените в повечето случаи) в разни шаблони 'като всички останали'! Има много жени, които не са оставили поколение, но въпреки това имената им се знаят, защото са допринесли за развитието на цивилизацията!

Има жени, които не са родили дете, но пък са отгледали и възпитали дете. Аз се възхищавам на жени и семейства, осиновили и отгледали деца.

Изброй поне десет от тях и може да си помислим че са "много".

Цилиндъра й със сигурност е разширен и ще го изстреля като тапа от шампанско на нова година.Ал нечърал, без цезарово. Въпросът е на Джъстин дали му става от бабета.

То и на нас ни писна да ни занимавате с Дженифър Анистън.

Изглежда фригидна на снимката..дано има късмет някои да се прежали и да и направи бебенце.

Не са й останали яйцеклетки на клетата ялова Джен. Да го преместим заедно, пък може и да й се "откъсне" някоя от запаса.

Цитати от статията: ""През последния месец видях как стойността на една жена се определя от семейния й статус и дали е майка", ..." "Джен обяснява още, че болезнено, когато после получава поздравления за бебето от приятели и колеги." Щом ѝ е болезнено, значи и тя признава, че е важно една жена да бъде майка!!! Тогава да не се обижда на другите, а на себе си, че не е станала, когато е имала хиляди възможности!!!

Всъщност, това си е абсолютно нейна работа дали и кога ще стане майка...и е много права.

А от къде знаете дали е имала хиляди възможности? И да, стойността на една жена не би трябвало да се определя от това дали има деца. Точно това трябва да го усетят жените, които не могат да заченат, защото не стига, че това им тежи, ами на всичкото отгоре им се натяква, че щом не са заченали не са стойностни, което въобще не е вярно.

А сега е ред да се направи протест срещу майките, за дискриминация.

Не са стойностни, разбира се. Предназначението на жената е да остави мили сладки дечица на този свят. Вие нямате ли деца, госпожа? И защо сте се изоставила?

Dobromir Dimitrow

Абе Вие май не можете да четете!!!??? Аз не споря каква трябва да бъде!!!. Но тя сама си го признава, че е нормално за една жена да бъде майка!!! И да, имала е хиляди възможности, почти всеки път, когато е правила секс!!! Ако не знаете как се правят деца...

и йоще кък!Некой сме бели у казармата и 5 лета.Ан тъй.