Криси Тейген и Джон Леджънд празнуват годишнина в Италия

Криси Тейген и Джон Леджънд празнуват 3 г. от брака си в Италия.

Обратно в новината

Коментари - Криси Тейген и Джон Леджънд празнуват годишнина в Италия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия пък смешници откъде ги изринахте бе Дир? С тия смешни имена са направо за музея на тъпотата. И Тоскана е голямо клише, а пък сега е страшна жега там, само идиот би се изнесъл там.

Смятам, че редакторите на дир-а трябва да бъдат по-нежни с читателите си. Криси Тейген и Джон Леджънд? Започнете с кратък увод, кои са тези хора, къде живеят, с какво се занимават, с какво са известни. И най-важното - защо четем за тях?

Помоооощ!!!! Кои са тези? Преименувани българи ли са или са чужденци?

Обикновено се майтапя че не ги знам тия ама сега наистина не ги знам и не съм ги чувал дори!

ако ни кажете и кои са тези и ние може да се почерпим за тяхно здраве и да спим спокойно. А Ванчето съседката на Пешо от третия дали ще ходи днес с Мимето до мола да купят на Ванката подарък за рождения ден, а?

Джон Леджънд е един от известните композитори и изпълнители от началото на века в щатите. Има 10 грамита и златен глобус. Не е добър като Азис, но в щатите си го харесват.

мерси за уточнението. Ясно, но долу-горе, защото този наистина не съм го чувала, Азис няма как да не го зная, колкото и да си кривя душата попадала съм на него докато превключвам каналите, но с творчеството му не съм запозната както Вас.

За него добре -талантлив е, и всички са чували песента му с Амели Санде /даже да не знаят, че са те/- ама жена му е една пр5д^а, взела се на сериозно без да има сериозни основания за това. Докато не се ожени за нея, никой нищо не чуваше за него, сега тази го набара и се започна с пиенето на вино и снимките на детето още преди да се е пръкнало, ама като му е акълът не в която глава трябва - така става.

Страхотно, невероятно. Италия да празнува