Коментари - Задържаха Guns N' Roses заради оръжие | life.dir.bg
назад

Задържаха Guns N' Roses заради оръжие

Рок групата Guns N' Roses, която в момента е на турне в Северна Америка, за кратко бе задържана на канадско-американската граница заради притежание на пистолет.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Guns N' Roses заради оръжие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Knocking on Heaven`s Door,, е песен на Боб Дилън- 1973год. През 1987-ма Гънс енд Роузис я кавърдисват... , но това е най- хубавата кавър версия на тази песен.Изпълнението на групата е върховно на стадион,, Уембли,, в чест на Фреди,а на следващата година- 1993,Слаш и Аксел се разделят...

Дам, така е. Определено е много по-добра от тази на Дилън. А концерта в памет на Фреди Меркюри на "Уембли" се бяха излъгали да го излъчват по БНТ, тогава "Канал 1", та и тук можахме да видим какво е музика. Помня, че водещия като ги представяше се пошегува, че нямало да излязат, защото се стеснявали от публиката и тя пощуря. Другите, които участваха в концерта, някяк си са ми избледнели след изпълнението на Guns. Не ги помня.

Веске, "Gun" e по-скоро пистолет или револвер, айде оръжие. "Shotgun" е пушка, а "Rifle" карабина.

Най-големите. За периода 1986 до 1992 г. в оригиналния състав. Звученето им и до ден днешен е по-модерно и силно от съвремените нови рок групици, особено в САЩ. Само не трябваше Аксел да си спира концерта в София, за да се скара на хората, че се бутали. А за простотията на една банка, която във т.нар. ВИП ложа, за която билета ни беше 120 лв., не пускаше другите освен собствените си гости в бара да си вземат една бира... Трябваше да излизаме пет пъти за по една биричка ИЗВЪН стадиона... Освен това чичо Аксел забрани да го излъчват на големите екрани, та виждахме някакви точици по някаква сцена. На стадион "Васил Левски" никакви ложи, ВИП, МИП и т.н. Само долу пред сцената - там купона беше супер.

уелкъм то де джънгъл....

Следващият път ще ги задържат заради рози :)

Еххх, колко гъс'ти рози поливахме в казармата.

розите задържаха ли?

Тия американски митничари са много досетливи.