Николет Шеридан се развежда след 6 месеца брак

Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Николет Шеридан заведе дело за развод само 6 месеца, след като сключи брак.

Обратно в новината

Коментари - Николет Шеридан се развежда след 6 месеца брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и кайма има...:)))

За заможни хора брака е нещо много излишно в съвременният забързан свят! Но, за сюрмаси, каквито сме повечето от българите, брака даже помага за физическото оцеляване!

По-добре рано, отколкото късно, да не говорим пък за никога.

Ko ?! не-е-е.....

не ми я хвалете .

Абе на една от снимките се вижда как е позависнала вече. Хубава мацка е била иначе, само дето всичко е до време. То затова докато си млад и убав требе да изградиш едно хубаво семейство, да остарявате заедно и да се кефите на живота, децата, секса, почивката, хапване и оийване, пътуване и т.н. А не на стари години тепърва бракове, та раздели, та кому е нужно?

А колко точно семейства, отговарящи на идиличното ти описание познаваш-повечето са си омръзнали до смърт, изневеряващи си и живеещи като съквартиранти "само заради децата". На практика много от женените мечтаят за финансовата свобода на такива като Николет, за да могат да се наслаждават на живота без да правят толкова компромиси със себе си... Ай със здраве!

е добре де - и к'во като си разведен - ГОЛЕМ праз!!!

Абе веднъж като счупиш работите с изневяра, вече няма връщане. Правиш си живота ад. Ако си гледаш къщата, жената, децата, това дето съм го написал е много по-възможно, теоретично, практически, статистически, всякак. Сегааа, ако ти се шава навън и ти омръзва с една жена, то си е до характер. Лош характер, бих казал. Такъв човек на никой не требе, ама на, има и такива.

Ами сега!!! Как ще изгрява слънцето за нас вече, а нима светът ще е същия след тази новина. Изгубени сме. Край!

Като чета историята на тази актриса, разбирам, че е волна пеперуда и лети от цвят на цвят. Щом като е на 52г, то 1979г е била още на 15г, а вече е обикаляла като пеперудка.

++++++++++++++++++++++

нашитежурналя първо не мислят като пишат и , второ, не умеят да смятат - като почнеш от д . ц нев и стигнеш до по-знайни и незнайни особи, които дори се гордеят с пълната си тъпотия по математика. Това за тях милиони, милиарди хиляди е все тая - неразбираеми и непрочитаеми числа А те дори не се замислят като ги произнасят.

то пък като стоиш с някого, защото нямаш пари за жилище, да не е по-добре, стига сте завиждали на богатите и красивите

така си е, завиждат и плюят, за да заличат тъгата от собствното си безрадостно битие!

Баба, ми е казала: Една жена като не я "караш" редовно, се разваля !

Дядо, ми е казал: Един мъж е добре да има повече от една жена, защото бързо омръзват!

Усмихнати и щастливи, а всичко просто е фалш и измама, никакво човешко щастие не могат да имат знаменитостите, пари изгоди и пак пари...

така си е

Нали! Нищо не сплотява така добре едно семейство както го прави жилищен кредит за 30 години и стресът, преживян около него до изплащането му! Колко щастливи само са бедните хора! Всички човешки чувства и емоции са отредени само за тях!

Не бе ПИЧ/ка - щастлив ще си докато не разбереш какъв нещастник си!!! Е ако си тъп - Ша си умреш щастлив!!!

Благодарение на това мислене сме го докарали до тук. Заради парите сте готови да лижете различни мръсни гъзове! Ценностната система ви е сбъркана.

И после някой да не си помисли, че тъпите сериали за малоумни кифли не промиват мозъци...