Жени Калканджиева на почивка с Денди (снимки)

"Мис България" 1995 Жени Калканджиева и писателят Любомир Милчев-Денди заминаха заедно на почивка в град Авиньон, Югоизточна Франция.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева на почивка с Денди (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво инфантилно преиграване има на снимките !

И двата са хвани единия и удари другия !

Този писател какво е написал?

Ще пиша : "Мъките на една застаряваща мутреса с овчи моззък, които идват заедно с гривничките по баджаците и торбичките под очите..." Сега я наблюдавам.....

Куку и пипе.

Мутренската играчка от 1995 си мисли , че е вечна. И тя остаря като подритнато куче и тя живее от грешни крадени пари. Надрусана, в делир и 100 кила, до там се докара...

другото е добре, ама айде това за килата само - посмали малко...

Хората си задават въпроса-ТЕЗИ ГЛУПЕНДЕРИ ОТ КЪДЕ СА?От България........

а кой от двамата е по сбъркан??

На почивка с Пенди

Ха ха, винцето тук във Франция го продават между 2 - 2,80 евро от обикновен супермаркет. Става за алкохолици и за готвене.

Евгения и Денди заедно на разпивка във Франция. Е защо беше нужно да ходят чак до Франция, това можеше да стане и тук, в България.

Тази, всеки път като ѝ чуя името, се сещам за онова недоразумение, Любомир Начев, как реагира, след като избиха баретите му с автоматично оръжие насред София посред бял ден: "Оставете ме сега, не виждате ли, че съм с Жени"... Малко неща са се променили от тогава, изглежда...

Жени е станала 100 кила

Щом си от там , значи си чувала за Денди Крокодила . А дали имате калкан , не зная .

Да плачеш ли, да се смееш ли! Медиите...имаайте повече самоуважение, не всичко е бизнес!...

Добре си е мутресата, живее си живота. А къде е детето в цялата история, за нейния хубостник съпруг и не питам дори.

хапчето не си пила днес

Сладури :)

Ъ! И кой му плати оденето до там на тоя шмърц?

ТИ!!!!!

Какво ги свързва двамата , та ходят на почивка заедно, тя си има детенце , да вземе да го разведе, да го научи на нещо хубаво ........

свързва ги алкохола, ако сте наблюдателни да сте го разбрали

Свързва ги любовта към питиетата, но кой ще ги подпира и прибира?

Тачовица на почивка.

А Тачо къде е ваканцувал? Те Женя и Денди по женски са във Франция, но и за Тачо искам да знам. Все пак и той е ВИП.

Драги редактори, ако искате положителни коментари, които да не се налага да триете час по час, напишете някой материал за Аполония, летните оперни представления (има почти във всеки голям град), или археологическите разкопки, каквито се правят цело лято на няколко места в България. С такива литературни изкопаеми като Денди и възвишено красиви антики като Жени, няма как да ни впечатлите.

Французите пускаха ли в шапката на Денди някой и друг грош - като на всеки уличен шут там? Иначе откъде сиромахаът-пишман писател, да намери пари за скъпите вина на снимката? Всеки си има номер в живота... Ама щом двамката (т.нар. Денди и Евгени Ватмана) влезнаха в "хай-лайфа" на България, тоя лайф ще да е хай до нивото на дупките на червеите...

Чак пък скъпи - копирана цена от верига магазини за същото - Price: 2.1 €

И АЛКОХОЛИЦИТЕ В Бг ,станаА ''звезди''...

Ох, пиеската им беше фантастична! Такова арт преживаване не съм имала! Бях на 1. ред, 1. място, нали съм миньон! Наслада за душата и сетивата! След т.нар. представление имаше и CockTale (наблегнахме на коката и cocks), пък тейлс (б.авт. tale-приказка, разказа) си ги спестихме! Беше феерично!

Лузър с лузър се събират.

Аз живея в Нова Зеландия от многото години. Не познавам въпросни личности, но отдалеч си личи, че са много красивата двойка, която се допълва взаимно. Някой знае ли дали са женени? Имат ли дете - ако имат, вероятно е много красива... Това момчето Денди е адски секси, каква гъстата коса, едри ръце и покоряващи усмивка. А за Жени просто нямам слова, тя би накарала дори и една жена като мен да се влюби жестоко в нея. Не разбирам моите съгражданите защо завиждат на добри хора, на любовта, песента и радостта? Хора в Нова Зеландия са много добър, те радват на чуждото щастие. Аз никога няма да върна в България, защото хора там се превърнали в дявол, вампир и друга паплач. Извинявам, ако съм допущала грешки, забравяла съм да говори на българския език.

прекланям се пред твоята чистосърдечност, но те са от хората, както казва Айнщайн".....тъй като светлина е по-бърза от звука, затова някои хора изглеждат блестящи, докато не заговорят"....поздрави на Нова Зеландия, ако дойдеш обади се!!!!!!!!!!!

azko,каква Нова Зеландия,какъв Айнщайн?Пил ли си нещо,момче?!?

Хората в България също се радват и уважават тези, доказали се с честен труд и благини за народа. Но в съвеременното общество почти няма такива личности. Затова се радваме и уважаваме само исторически личности като Христо Ботев, Колю Фичето, баба Тонка и Райна Княгиня. Когато Денди и Жени спечелят пари по честен път и направят благини за народа си, ще започнем да им се радваме и да ги уважаваме.

Браво! Отдавна не се бях смял така! А за останалите: не вдявате ли, че това е ИРОНИЯ, беее...

Много плоска! Затов дадох "-"!

Попожителни са нема спор. Он денди дет само се чуди на кое мероприятие да се самопокани за да апне и пийне без пари.

Що не си ги прибереш у вас, ние ще им пращаме вино (макар и вие да имате хубаво и евтино).

Жени, ти ли си, бе, моме? Кога успя да прескочиш от Франция до Нова Зеландия? Взе ли със себе си и Денди или го остави заплеснат на калдаръма в Авиньон? Свършиха ли се репортерите, дето ви рекламират, че вече минахте на самиздат? Не е ли малко скъпичко да ходиш чак до Нова Зеландия за това?

тази зена е красива, но си има дете...? защо детето не е на "почивка" с нея ? каде са моралните ценности ? нека си ходи по "почивки" кадето си иска да помага на приятелки по уличните фестивали, но... с детенцето си ! иначе - зена ли е ...?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой може ли да напише тоя какви книги е издал, като е писател.

Домашна проза за лично ползване!

Ми мен що не ме взехте!?

Бахти хейтърите, на бас, че нито един от вас никога не е бил повече от мис трети етаж, а Франция сте я виждали само по Дискавъри!

Знаеш.ли колко много българи посещават Франция и Авиньон и там всяка седмица има групи. Пък и всички те се снимат. Това, че ти не си бил там не ти дава право да обобщаваш.

Егати и "светските" новини в България-двама алкохолици на почивка във Франция...да са живи и здрави,след запоите да намерят обратния път

Двама алкохолици екстра ще си изкарат

до къде ли не стигат хората....мале мале

Снимката с пенливото вино Мускадор, което струва 2 евро в супермаркета и което само клошарите пият понеже могат да си го позволят в опозиция с английския слоган за евтиното вино - трепач.

dir.bg, не е Денди , а Дендьо

Кои са пък тези!!???

Две дундита на почивка.