Елен Колева на екскурзия в Милано

Актрисата посети Милано с приятели и остана очарована от италианския град.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева на екскурзия в Милано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а какво прави оня алкохолик, който се хвалеше, че я люби 7 пъти за 6 часа, може ли да ни лишите от такава жизнено важна информация, пишете нещо за новите му подвизи

Откак една нискотарифна компания има полети до Милано, за никой не е проблем да се завлече до там. Всеки ден по 150 пътника. Докога Ленче с този анти-ПР? И аз преди 2 дни се върнах от Индия, ама кой го интересува освен мен?

На екскурзия, само че без екс.

Е как така заряза писателя-алкохолик, нал му беше муза :)

Съвсем добронамерено отговарям: не искам никой да си вре носа в ничий личен живот, така както не искам някой да си го вре в моя!

Ми тогава защо въобще си пъхаш носа в секцията "лайф", бе?

Ма вие българите верно имате огромна нужда да оплювате. Съвсем добронамерено питам: за коя публична личност искате да ви уведомяват? Кой не ви е противен или противна? Може ли някой от вас да даде поне пет имена, за които ще му е приятно да чете новини и няма да им се дразни? М?

Искаме да четем например къде е почивал (ЗАСЛУЖЕНО) Васко Василев, да му се радваме и да го поздравяваме. Искаме да четем за Татяна Лолова. Искаме да четем за стотици други заслужили българи. А ти от кой пиедестал и в качеството си на каква (цигнака, туркиня или?) си се самоиздигнала над нормалните хора, които се отвратени до дъното на цялото си същество от продукти на нашето съвремие, т.е. Елен, Николета, Златки и сие - селски момичета без никакъв морал и ценности, в стремежа си да се надскочат, да забравят кои са откъде са и колко могат.... Защото ако бяхме нормално общество Ленчето щеше да е фризьорка в селски салон, Николета хигиентистка в училище, а Златка продавачка на пазара.

Ето, това сте българите - не можете да отговорите нормално, без да изхрачите някоя обида. Първата част на отговорът ти поне отговаря на въпросите ми, Васко Василев, Татяна Лолова. Зададох въпросът, за да ме прочетат админите в дира и да видят потребителите какво искат да четат и да намалят храчките. Нито съм циганин, нито турчин, може би за разлика от тебе. А какъв съм точно си е лично моя работа.

Ало, Дир-а, не се казва шопинг, а майонезинг! Нали крайния резултат е намазване на нещо....

Извинете, за едно уточнение се обаждам - интересува ме дали Елен е 'апнала и отлежал италиански хур или по-лекият вариант - леко претоплено подсолено пишлеце! По-скоро второто , ако съдим по компаньона!

Скала-та се пише с главна буква в случая. Миланската Скала. Скала е фамилия- Санта Мария дела Скала . Така се е казвала църквата, а по- късно тя е разрушена и на нейно място е изградена Миланската Скала или Ла Скала. По- долу в коментарите някой даже пише, че е,,вдишвал на миланската скала,,... O,... сигурно доста се е катерил...:/

...колко, е прав боцето!!! и тези които си публикуват снимките и тези които ги коментират!...лош мат*рял!!! абсолютно, точно определение за ганю!!!;)) хахаха...нещастници!!;))

Елен така хубаво се омаза с тая майонеза, че сега малко трудно ще си хване ново гадже. Е, може и да греша.

Много от нас са посещавали Милано десетократно и няма нужда да се препоръчва градът от актриси, а по-скоро от изкуствоведи, които да опишат местонахождението на Тайната вечеря, Двореца Сфорца и т.н.

на кого си тръгнала да пожелаваш, бе чадо, ти ако сега виждаш и откриваш света, някой отдавна сме вдишвали на миланската скала каквото и да се сетиш Айде ако обичаш да си показваш снимките на обитателите на пасбищата из вашия край и да спреш да се опитваш на каставичари краставици да продаваш

Всяка сутрин като се събудя отварям дир.бг да прочета какво става в родината ми и като видя ,че пишете за тия парцалеси, които просто не трябва да им обръщате внимание ми разваляте целия ден. А пък и какво да чакаме от тая голяма актриса с майка рускиня. Искам да чета за нормалните,умни и достойни хора в България ,а не всеки нещастен и неудовлетворен парцал.

Ok,вече ме знаете и веднага ми скривате мнението. Тогава ми напишете адреса си ,че след 2 седмици ще съм в България да дойда да се запозная с най - добрите журналисти . Благодаря за вниманието.

и да не видиш "Тайната вечеря" на Да Винчи в манастира Санта Мария деле Грацие! Преди година, случайно станах свидетел на разговор за Милано - една от кифлите, които обясняваше за модата, не беше сигурна, че "картината" не е на някоя изложба по света. Та и това момиче, да отиде в Милано и да не види този невероятен стенопис! Поне да се похвали! Дано не си мисли, че е гоблен, шит от някоя лелка?

Единственото хубаво на тази "новина" е, че следващата която разходи "джуки" в Дубай и се изтипоса във Facebook-a ще изглежда безкрайно демоде. Иначе в с.Миланово правят страшна скара, а и вино и ракия се намират. Наздраве...

.....къде го поета Калин Терзийски....нещо го няма на снимките?....прилъстен и изоставен....

искам и за мен да публикувате статия , колко струва ?

Е тази пък коя е, е гледам че позира смешно, но ако е от елита на държава явно съм изостанал динозавър

Благодаря ви ДИРа, добре че ни казахте какво е правило това момиче. Аз от няколко месеца не мога да спя и се чудя ли чудя какво прави.

Аз пък те поздравявам за големия УМ,който имаш.

Данке шьойн,ама нямаше нужда:)

Айде, бе, записвайте се за моите екскурзии, нима не прочетохте по-долу какви екстри предлагам: а, вижте пак: И аз бях на екскурзия, но при дядо на село. Защото няма кой да работи на буренясалите ниви и лозя, тъй като тази, която била в Милано, както и още 2 милиона, навряли се в циганската столица София, забравиха родните си села. Пишете, драги Дир-овци, за екскурзии до село, при дядо и баба, нека това да е пример за новоизлюпените гражданя, да се върнат да възродят истинската България. Организирам екскурзии до всички села за тези, които са оставили там родителите си, опитвайки се да се превърнат в столичани. Бързайте, че има наплив, обратно на село!!!! Местата свършват!!!

Вековната злоба на роба-провинциалист пак се изпърдя. В София може и да има цигани, но в провинцията те са В ПЪТИ повече. Да не говорим пък за турчолята.

Хахахахахах...... яла пица, пък и спагети, та даже и тирамису... Тя, че е едно объркано момиче, объркано е, но тази статия го приравни със земята, казвки, на финала, че все пак е и обърканата дама яла в Италия. /Апропо, онова интервю с онзи алкохолик-интелектуалец, никога няма да го забравя - и аз, като други читатели/.

интелектуалец - друг път. самодоволен нещастник.

Как ще е объркано момиче? Мина 30-те, отдавна е объркана леличка - скоро лелка, леля, а някой хубав ден и бабе.

A в Дуомото беше ли ма, овца?

Предпочитам да чета за Елена Колева, отколкото за прости чалгарки! Предпочитам да чета за актриси, отколкото за златки, тризначки и прочие долна проститутска сволоч! Да, Еленка Колева се слави с това, че е минала през креватите на почти всеки свой колега и много се изложи при едно последно интервю, където държеше в скута си грозната глава на един самовлюбен кухар и му дрънкаше на пианото "Йестърдей", вярно, че за известно време беше държанка на един още по-грозен богаташ, но все пак.....тя поне е актриса, поне прави изкуство - знам, че хейтърите ще кажат, че не е и кой знае каква като актриса, но ХИЛЯДИ ПЪТИ Я ПРЕДПОЧИТАМ пред парцалите, които си пробиват път само с половите си органи и с нищо друго! (p.s. чалгата не е изкуство, а друг вид проституция)

Кой, Ленчето ли не е чалгарка - че по какво се различава от останалите простакеси - по силикона, по свирките на дядовци с пари или по мозъка? Тя си е отявлена ЧАЛГАРКА със самочувствие, че не е, т.е. от най-гнусните и вредни чалгарки.

sant1@

Доживяхме, българин в Милано. Да се готви Прага.

спрете да ни занимавате с тези никому непознати "ВИП-ове"кой къде ходил,с кого спал,кога е пикал......има и българи,които хич не ги вълнува това,за мен това не е никаква новина,платено известие.......Пишете за мен, върнах се от остров Тамбукту,поне е по-екзотично,а Милано,че вече кой ли не е ходил там

Българина толкова ли е злобен,че каквото и да се напише все плюе.Срамувам се че съм българин заради злобните коментари.

Аз пък се срамувам,че ТИ и Елената сте българи!

Вече съм сигурен, че тази има или роднина или много добър приятел в Дира. Периодично да пише за нея. Хайде последно като четох доре-долу статия. Ама ако почнете за 10000 актьора да пишете кой къде е ходил....

чака сега ли е посетила Милано?

" Миланската скала " ?!?! - човек да се чуди дали да плаче или да се смее - да плаче разочарован от некомпетентността на тази, която е драскала статията или да се смее на глупостта и.

Тая снимка с еленчето с големите рога е правена пред ЦУМ

Не ми е позната дамата, но я хващам в нарушение, правенето на снимки в миланската скала са забранени.

Бравос.. арно е момето. Аз бих го посетил..

Каква актриса?!? Дипломата не те прави такъв за какъвто си учил, а резултата - в случая ролите на сцената или пред камерата. Освен в "Шивачки", където изигра житейската си роля на бедно момиче от провинцията дошло да превземе столицата, в друг филм не съм я гледал...

Коя е тая ? Да не пърди повечко ?

добре, че писахте да не я мислим и тази пача

Не ни осведомихте за `убавеца до Ленчето!

Отавиха ни в неведение! Да не е Ники на Николай Гяуров?

До Милано да отидеш в днешно време е толкова новина, колкото да отскочиш от София до Варна. Чудите се с какви простотии да си запълните новинките.

Нерде Елен, нерде Елена Николай-на "която тя е кръстена", вервай си, това ти остава да си поверваш

че я кръстили на лудото Ленче от Монтана ли? Екскурзира у Милано, някой и казва, че е пяла там великата българка Елена Николай, родена Стоянка Савова Николова и готово, майка и на нея я била кръстила! Ами що си тогава елен, ма, а не Елена или Стоянка?!

И защо това трябва да е новина. Много хора отскачат до Милано, а аз познавам даже хора, които живеят там. И какво от това? Не сте тръгнали да пишете кой къде ходил и с чии пари!

Уверяю вас,уважаеми дами и гаспада,таз не струва.Дочката ми Албена е най-лучшата в мире.Тази много мазна,цялата в майонеза.

а дъртата пияница дето я онождаше де го?

Сега като почне новия сезон на Биг Брадър ще го видиш:)Ама гледай да не повърнеш:)

Коя дърта пияница по-точно?

Г-н Майонеза!

А кой плати за тази статия?

Иванова.Много хубаво си се сетила да попиташ.Кой наистина?!?

за репортажа ..пестило е от закуски детето, пардон, лелята.. че и тя навъртя километраж вече..

че е момъкът с тъмно зелената ризка! Увековечен е до еленчето завалийката

я води насам, натам докато не и би шута. Учудващо е че и след него има балъци дето да я водят. Глухи ли са, слепи ли са а иди ги разбери?