Защо Сандра Бълок не бива да се омъжва за Брайън

Една от най-близките приятелки на актрисата й забранила да се омъжва за новото си гадже Брайън Рандал, след като Сандра споделила намеренията си за втори брак.

Обратно в новината

Коментари - Защо Сандра Бълок не бива да се омъжва за Брайън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си пасват сексуално...

нали сега ѝ е хуБаво - много младо и красиво гадже - което си знае цената. Ако трябваи аз да дам акъл - да си се любят, да са щастливи -няма да продължи мнго. Но ЖИВЕЙ ЗА МИГА.

сродна душа. Всички знаем какво е сродното.

Защо, бе чекиджии, защо дрънкате тъпотии за тази сладурана, която има страхотен чар на жена, невероятен талант на актриса и голямо сърце на човек. Нима родните ни примери на изкуфели ВИП, както те сами се определят без логика, са ви по-читави? Баба Лили Иванова от естрадата, тъпата Марта Вачкова от сцената, смахнатата Николета от телевизора, армията чалгарки и златотърсачки от театъра и киното - това ли е вашият идеал?

Защото българинът е злобен, тъп, завистлив и прост. И най-симпатичното същество да погледне, ще го омаскари и ще го замери със собственото си лайно. Затова и публичните ни личности такива, какъвто и средностатистическия прост българин - Никлозета-Златкова-Джулианоганева-Отварачкова-Курварова, както и Азисов-Джизъсов-Фикев-Джорджанов-Неграмотников. Какъвто народа, такива и просташките му "випове".

Вижте какво, високо-тъпи, префърцунени кикимори, които смятате, че сте солта на земята и стоите високо-високо. Ако някой е казал нещо за Сандра Бълок, което ви е подразнило - не го приписвайте на целия български народ и не изливайте помията, която произвеждате в огромни количества, върху хората. Освен това някой да не е във възторг от С. Бълок , не означава да харесва всички тези български псевдо-ВИП и псевдо- звезди, които сте изброили. Как може такава тъпотия и ограниченост, и неспособност за мислене да се изявява по такъв арогантен начин?!

Тая дърта балъчка винаги е приличала на подкова в лицето. Лисичата й физиономия е също отблъскваща и като добавим това, че.е.прекалено стара за този смок, когото "недоклатенките" наричат убаФец, комплексарската й визия е в кърпа вързана.

А ти пък си грозна като храчка. Не си мисли, че като сложиш мъжки ник, не си личи женската ти злоба. Типична злоба на незадоволена застаряваща грозотия, на която мъжете цял живот не са обръщали капка внимание.

Дои най грозната храчка е в пъти по-красива от това балъче лисугересто.

и аз така я съветвам, нека си живее с него, за какво и е да се жени. а това, че е взимал наркотици въобще не ми харесва..някой с наркотици да ти се мотае около децата, това е просто ужасТ ...много ми е любимка сандрата....да внимава с това парче

защо мнението на едно изкуфяло бабе се тиражира като новина? Такива като нея, готови да се месят в живота на хората ги има под път и над път.

Тиражира?! Новина?! :))

Да се оженят защо не? После ще се разведат както подобава. Какъв е проблемът? Важното новини да има.

тия чернилки от де?

Осиновени. Не мога да си обясня защо осиновяват негри, а не бели? За да се правят на по-интересни ли? По-логично е да се осиновява дете със същия цвят на кожата.

Кое му е логичното?Дете се осиновява не заради цвят на кожата..Колкото до Сандра,може би ще е добре да гледате последният й филм,в който взе Оскар за главна женска роля и това ще отговори на въпроса ви?За ваше сведение,Чарлиз Терон също осинови дете от африкански произход.

Може би защото всяко дете има нужда от майка, независимо от цвета на кожата, но повечето бели предпочитат руси и синеоки бебета, за да приличат на тях и да могат да минат за техни собствени. Сандра Бълок е избрала да бъде майка на цветнокожи деца, дала им е шанс за по-добър живот, иначе можеше още да ги подхвърлят по институции, понеже де са от правилната "боя". Евалата, на тази жена!

Защото белите има кой да ги осиновява,те без семейство няма да останат.Много си прост

Luna0102

Прекалено е хубав, за да може която и да е жена да го задържи за дълго.

Флирт - туй, онуй, без хй Любов - туй, онуй, с хй Брак - няма туй, няма онуй само х*й

хехехехехе, докато ти философстваш из дирника, аз онождам жена ти отпред, сетне отзад и за десерт в устенцата, па ти кога се прибереш дома, тя те целува!

Тоя фотограф много и е разтварял краката докато правят секс и са осветили детето.

Направо са го прегорили!

Само във филмите и е умна

Във филмите оценката ти е за сценариста. А тя е само хубава...

Напротив, има толкова много интервюта и изяви. Тя все така хвърля възторг в публиката си на живо, абсолютно същата е като във филмите, само че репликите не са писани от сценаристи, а са още по-духовити. Няма толкова умна и чаровна актриса, както Сандра.

Много си далече от истината. Опитай да интервюираш селски кмет без сценарий, да видим до къде ще стигнеш. А тук не става дума за селски кмет, а за човек, обучен да играе роли. Няма начин да не се яви пред тебе "по гащи", а?

Защото тоя пуьо освен че ще разбие нейното сърце, ще разбие и това на детето. А детенцето не заслужава тъга.

Че то, освен сърце, друго няма ли си тая? В таванското помещение, де... Като го раздава (това, дето си го има, може би) за разбиване, какво очакваш да му се случи?

Това имам предвид, да не си го раздава.

Приказката за качето и капачето... и за краставите магарета. Че, к'ъФ друг да 'земе?

не ш трябва човек употребяваш наркотици, няма бивши наркомани, и не и трябва само проблеми ще и навлече

Много красив този Брайън Рандъл!Не може да му се устои!

Това какво общо има със сключването на брак?

След брака, има само брак. Е, понякога излиза и на секънд хенд.

Все повече се убеждавам че хубавите ябълки едни животни дето правят грух грух ги ядат

защото хубавите ябълки го позволяват на прасетата

коя е хубавата ябълка в случая?

Аз!

правилно-защо след година да му даде половината си имущество при развод

да подпишат предбрачен договор