Гуен Стефани: Аз исках ролята на г-жа Смит

На снимките на "Мистър и мисис Смит" Анджелина Джоли срещна съпруга си. Сега се разбра, че друга звезда е можела да й открадне ролята - Гуен Стефани.

Обратно в новината

Коментари - Гуен Стефани: Аз исках ролята на г-жа Смит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето защо мъжете не трябва да бъдат с 10 г. по-стари от жена си. Бракът се пропуква по-рано, отколкото ако беше обратното. Много рано дават фира тия мъже....

Ген Стефани е една от малкото певци със собствен стил. Като музикант е превъзходна. Заради тази случка днес я слушаме като певица а не да я гледаме в блудкави холивудски продукции.

сетила се мара да ..... ни го каже. След 100 години

защо за червената кукумявка йончева махат коментарите - тва некво русофилистично явление ли е?!

За да не можеш да се изходиш там!

Мен ме беха избрали за ролята на г-н Смит, ама в последния момент се отказах, че реших, че кариерата ми в градския транспорт по- си ме влече. Та взеха Брад Пит.

А дано, ама надали! ;))

Добре е станало, че не са й дали ролята. С Анджелина и Брат ми Пит филма е станал много добър.

Това е определено един от най-тъпите, безсмислени филми, които съм гледал някога! Друг такъв - изключително тъп, безсмислен и също показващ ненужна, изключителна жестокост и други гадости (фекалии в храната на ресторанта!) е "Боен клуб" - за съжаление също с Брад Пит! И Брад и особено Анджи се изявяват като любящи родители, развиват активна дейност в полза на т. нар. "световен мир" и в същото време се снимат в подобни отвратителни бози, от които подрастващите не могат да научат НИЩО добро, жалко!!! Спомням си, че навремето Ник Нолти отказа главната роля в "Супермен" - познайте защо. Друг пример: "Сър Даниъл Дей-Люис е британски актьор, носител на по две награди Сателит и Златен глобус, три награди Оскар и четири награди на БАФТА. Известен е като много придирчив актьор, напълно отдаден на ролите си. За последните 10 години се е снимал само в три филма. Той е единственият актьор в историята, който е печелил три награди Оскар в категория най-добра мъжка роля Какво ще кажете - три роли, три Оскар-а!!!

направете добро не коментирайте повече филми :) боен клуб е един от най-добрите филми в историята а брат пит направи огромна роля! просто не си разбрал филма

И кво муй доброто - плява отвсякъде! Можеш ли да го преразкажеш - увод, завръзка, идея, смисъл, заключение, изводи...

..можеш,стига наистина да си гледал..

Колко навреме се е сетила!

Аз исках ролята на г-н Смит.

И аз за малко да играя мистър Смит, но взеха Брад Пит.Щяхме да сме заедно сега със Гуен.