”Ню Йорк поуст” публикува голи снимки на Мелания

Американският вестник "Ню Йорк поуст" публикува на първа страница откровена снимка в цял ръст на съпругата на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк поуст” публикува голи снимки на Мелания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Страхотен милф !

Тези снимки приличат на албум на про сти тут ка, която си търси клиенти. Те не са еротични, а с практичната цел да се покаже стоката.

Само не разбрах - това "Мелания" някаква болест ли е?

Перфектно е нашето момиче. Елегантна по парфюм и в официална рокля. Бих отишъл да гласувам за Тръмп. Още една фотосесия и Тръмп е президент.

изкефих се!! браво!! хубавица е!! добре, че не показаха другата, щях да се скрия от страх!! ;))

Прав си! Килъри може да бъде кандидатка само за ролята на онази с косата...

таа е млого по-арна от оня рептил Килъри

Дай Боже всекиму такава секс играчка.

Значи за имейлите на Хиларито и за обажданията нищо, че мъжа и спи с проститутки пак нищо, че брата на мъжа й лежа в затвора за употреба и разпространение на наркотици нито ред, а да те като дойдоха на власт го помилваха. Ама какво да очаква човек от демократи,либерали и толерасти като им свършат аргументите ако изобщо ги има почват с мръсните игри!!!

В отговор, гола снимка на Бил с гол в ръката х.., в Оралния кабинет. Това ще е отгоеора на републиканците. Да се учат партиите у нас: гола снимка на трипер-агент гоце с Големия член, както и гола снимка на.Курналия за вестник Дума.

Гърдите й са страхотни.

хилъри няма с какво да отговори на тази красота - след 40 години америка отново ще си има сочно първо парче (евентуално)

Всичките жени на Тръмп са били красавици. Има вкус и усет за това.

Мръсните игрички загрубяват

Следва "Ню Йорк поуст" да пусне и снимки на потенциалния първи кавалер Бил от овалния кабинет.Доста по провокативни ще са.

Достатъчно е да пуснат една снимка на синята рокля на Моника Люински.

Пуснете голи снимки на Челси, да й видим жълтите зъбки.

Ега си провокацията юдейска !

Красива жена. Но от 1995 до днес е претърпяла доста корекции по себе си.

Професионалистка.

Пак по-добре от Килъри и сегашната муна.

Значително е по-добре да бъде Мелания - красива и добре сложена, Първа дама на Америка, отколкото грозна щерка да злобарката Хилъри, а пък като се сетим, какъв го раздаваше бил, па въобще трябва да се скрият в дън земята тези Клинтънови.

Че какво и е на жената, на мен ми харесва. Дето се вика "дай боже и на нас такава първа дама" , че досега се неНагледахме на скучубри...

Като няма други аргументи-пускат голи снимки. Нека сега да помислим-дали голата снимка на една красива жена в списание е по-неморална от това да въртиш извънбрачна любов в Овалния кабинет под носа на жена си?

Хахахха, право в целта. Пък и Мелания е била модел и не я виждат за първи път гола по списания, какво се правят на моралисти?

Точно така, лицемери - като мюсулманите, дето като не ги гледат ручат свинско, докато върви порното и е студена ракията.

Е, че става за Първа дама!!! Нека да пуснат голи снимки и на Челси, за да направим сравнение и да изберем по-добрата Първа дама!

Тая 100% е от Отдел "С" на КГБ, затова рушняците така тачат Тръмп - жена му рушняшка агентка го стиска за топките яко и той горкия няма избор.

и една шепа лекарства да пиеш, пак няма да се оправиш, болен мозък

Като ви чета коментарите хич и не изпитвам жалост.Вие сте си скотове,мислите само със задниците си. Каква е разликата между вас и говедата,ами никаква. Даже говедото се разгонва ,чифтосва и толкоз.Не проституира,не се снима голо че други говеда да се дървят или да го плюят че е старо или грозно,говедата не изнасилват не изневеряват и прочие. Така че някъде едни писаха за Гой еми прочетете си коментарите,и ако може да мислите разберете защо са прави и как ви управляват точно в скотските ви страсти. Дет се вика на прасето му е най кеф да се овъргаля в лайната. Ние убива ме ли го за това---не.Само знаем ,че като прасе,то си е с такъв навик. Като ви гледам коментарите ,рептилите са прави за вас и вие бая се омазахте.

Още от древността човекът се е възхищавал от красотата на всякъде около себе сив това число и на хармоничното човешко тяло. За това свидетелстват творенията му ,които днес наричаме култура. Именно това го е отличило от животните. Аз разбирам позицията ви. Не я споделям ,но я разбирам. Ваши съмишленици в древността са горели книги, рушали са паметници на културата, обвинявали са в еретизъм и вещерство и показно за погубвали стотици. Преследвали са всичко ,което не са могли да оценят и да проумеят. Тези хора са празни отвътре, вроданата им душевна пустота и ограниченост не им позволява да нито да видят нито да усетят красотата, камо ли да изпитат някакви по възвишени чувства. Дай им да ядат, серат и да се плодят. Съчувствам им!

Отново грешка скъпи ми Гоим. Красотата е съвкупност от духовност,ум и пропорции в тялото. Животните също избират красивото-всички мъжки имат красиви пера-паун ,папагал,дълги рога,грива-лъв и т.н. Разликата при човека са трите измерения-това е светата троица,а не бог дух,свети дух и прочие.Човек е разум ,дух и душа.Както древните са казали здрав дух в здраво тяло.Това трябва да е развито по равно. В древността и сега хората като мен са правили библиотеки и са търсили смисъла на нещата зад видимото. Мелания в частност няма тяло,като изключим силикона и другите изкуствени неща,които автоматично я изключват от надпреварата за красиво. Пропорциите са дадени в древността,минали са през древна Индия,Гърция,Рим и Ренесанса на Запада.До авангардистите. Сега вземете по ваш избор една статуя ,и вземете голата Мелания-ако не откривате разликата ,проблема си е само ваш. Ум,образование,дух и духовност в тази от снимката даже и не търсим. Сама се мега изложи с речта. Така че хората като мен търсят истината и истинското и в човека и в обществото. Както казах прасето се въргаля в лайната и съди другите ,що не се кефят от това. Не се косете продължавайте търкалянето.

Като говориш за НАС, ти какъв ВАС го раздаваш, бе байно? Много богоподобни се навъдихте

Тая гледа много свирепо. По нея почти всичко е изкуствено.Няма достатъчно акъл да напише една реч и затова преписа речта на Обамовица. Просто едно безмозъчно украшение и то фалшиво. Не че симпатизирам на Клинтън, но те поне имат акъл. Ако оставиш един откровено луд палячо да контролира света, тогава накъде вървим,а?

Викаш по-добре престъпник и войнолюбец, ама умен! Ех, тикви, тикви дето се имате за... краставици, хахахаххаха

Само дано не пуснат голи снимки на Килъри или мъжа и че тогава ще стане доста гадна тая кампания!

Много добре потдържан милф. Браво !

Жалкото е, че когато са правени снимките или преди 21 години е била доста млада, но вече приличаща на МИЛФ

Е защо си е скрила фичката бе-е-е-е

И трите съпруги ма Тръмп са били големи красавици на младини. Най-красива е втората му съпруга според мен.

Втората му съпруга има вид на дивна селянка и простакеса.

Тръмп е гъз, но жена му е хубавица. Явно в педалска америка ги е срам да имат хубава жена за първа дама.

Рупърт Мърдок и "политически независимите и обективни" американски медии, а ?

Ами то и Клинтън не се представи кой знае как със стажантката. Така че чия половинка се е изложила повече -

наи-после сащ ще има красива дама в белия дом. а за това че на трумп жена му си е правила голи снимки всеки го знае така както и всеки знае за моника духа-ински на бил клинтон. опитали се да му извадят очите а те му изписалии веждите

Има голи снимки на еврейката, която е майка на Обама.. Само Хилари може да се срамува от голотата си...

Прекрасна инвестиция. Хем красавица хем добра.Представете си как му завижда Бил Клинтън. Не стига че грозна ,ами и зла и като съдя по ''новината'' много много подла.

меланя няма образование и харесва парите на трамп.толкова е глупава ,че дори не участвува в кампанята му, а тази работа варши иванка.самят тои е вече доста вазрастен, за да се харесва,а и поради вазраста си едва ли е подходяст за президент. цялото семеиство клинатан са образовани - имат юридическо образование.хилари отдавна е в политиката , с много богат опит.така че новят президент сте баде хилари клинтан ! текста е транслитериран.

Килъри ще спечели не защото отдавна е в политиката и има не знам си какво образование, а защо зад нея стоят евреите с парите си. За тръмп просто няма кой да гласува, защото не са останали много американци в Америка.

е изключително красива жена! Дали има или няма образование вас какво ви вълнува? Гледайте да оправите собствения си живот! Колко българи с образование работят на минимална заплата и колко без образование въртят бизнес за милиони? Кой колкото акъл има, образованието не ти гарантира, ще ще бъдеш преуспял и умен.

Da, българи без образование въртят бизнес заа милиони Въпросът е само що за бизнес, как са се снабдили с него. колко хора или държавата са обрали. Ако имаш малко акъл помискюли за това.

Без умен, само ''преуспял''. Не бъркай хитрите тъпаци с умните и успелите!ОК?!

А ние си имаме Подчехльов, дето няма дори една снимка със жена си.

Е то и Килари има голи снимки,но едва ли някой иска да ги види!

Изглежда сърдита и незадоволена.

стоях в овалния кабинет и между сутрешното кафе (но след сутрешното срне) преглеждах ххамстер. Там видях за пореден път интересен клип със сюжет от офиса, секретарката клекнала, а шефа я беше запушил всички дупки по главата с каквото може.. И оттам реших да експериментрирам с Моника - верно че е дебела, но поне е симпатична в лицето, а моят рептил вкъщи Хилари като я видя и после 2 седмици не мога да го вдигна. Запуших устата с нещо, носа хванах с 2 пръста и си представих, че пълня чушки без ръце, обаче тъкмо когато приключвах, в момента който направих рязко движение със задника и гърба назад (sorry, само мъжете ще ме разберат тука) и някой влезе без да чука през вратата, всичко потече чорби, води, оплескахме роклята, дай мокри кърпички ма, чакай бе виж ко стана, кой звъни ся майка му да иа и т.н.

тромпет или саксофон, изберете сами ..

Хилари действа грозно и подло и показва колко е наранена от изневерите на мъжа си, но той е без вкус, а Тръмп има вкус и усет към хубавото, и има стабилно семейство без скандали а хилари си остава само с злобата

Чакай че не разбрах. Тръмп, какво семейство имал, хубаво ли каза?

Тръмп явно има вкус.

Не знам за вкус, но пари и то много, Да!

Няма ли да публикуватсега снимки на Бил Клинтън с Моника Люински, за да бъде всичко равно. Или поне да публикуват отново цялата история.

да плашат хората!

Много ниско са паднали вестникарите :)

Карла Бруни също я развяваха полугола къде ли не, след като стана първа дама. И какво? Ами нищо. Беше първа дама, сега вече не е. Голям праз. В Америка се държат така, сякаш се размножават с делене. Къде-къде по-смущаващ е дори само изразът на лицето на Хилъри.

Разликата, е че Карла Бруни е в Европа, а тая мелания е в Америка и разликата е.....цял "океан"! :-))))

Kaкво ли не правят да очернят ТРъмп, само че след изборите ще се смее той последен, с жабешката си усмивка. Истинска медийна война водят срещу него, но няма да успеят, какви ли не удари и подигравки имаше.. Същото беше и с Брекзита, ден преди гласуването твърдо ЗА оставане на Англия в ЕС, след гласуването се оказа обратното, ама те май и там статистическите агенции работят и нагласят резултата за който им плаща..