Функцията на женския оргазъм

Несъмнено кулминацията на сексуалния акт доставя удоволствие и също така е свързана с ползи за здравето.

Обратно в новината

Коментари - Функцията на женския оргазъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Природата се е погрижила така,че и фригидните жени да могат ,да забременяват.Защото иначе хептен,щяха да бъдат ощетени и отхвърляни.Не стига дето не изпитват оргазъм,ами на това отгоре да не могат и да бъдат майки.

Вероятно изпитват предоргазмен синдром но не и истински оргазъм

1 тя му пусна не той й пусна 2 при всяка жена оргазмът е различен 3 съществува ли g точката 4 каква е тайната на женският оргазъм 5 жените отказват секс мъжете не 6 мъжете заспиват след оргазъм жените не 7 мъжете имат простата жените нямат сексуална жлеза

Омръзна ми от самовлюбени, невежи и нахални мъже!!! Естествено, че женския оргазъм има много функции. Една от тях са силни контракции на матката, която по този начин изцежда спермата и я разпределя до нужните места.

Кой е написал, че учените са мъже?

Жените трябва да са активни. Не може да не познаваш собственото си тяло и какво ти доставя удоволствие, да се проснеш на леглото и да чакаш мъжа да извърши чудеса. Моят съвет към жените е да положат повече старание и усилие. Аз смятам, че няма фригидни жени. Оргазма зависи и от физиологичните особености на жената. Има жени, които свършват много бързо и няколко пъти по време на акта, други на които им трябва повече време и не могат да свършат всеки път. Но да има жени, които никога не свършват - не вярвам. Дами, първо прочетете малко л-ра колко вреди на психическото и физическото ви здраве налична възбуда без оргазъм. Второ, ако нямате богато въображение, потърсете отново л-ра със снимки или илюстрации. Тайната е в позите. Колкото повече пози използвате, толкова по-голяма е вероятността да откриете поне две-три, при които оргазма ще ви е сигурен всеки път. По този начин ще разнообразите сексуалния си живот, защото ако всеки път го правите в едни и същи пози - писва. А когато искате да свършите, заемате някоя от своите пози и готово. Аз си имам няколко любими и от стандартните и от нестандартните, с които винаги финиширам. Една лесна и позната на всички, която мога да препоръчам е поза "ездачка". Мисля, че е любима на повечето жени, защото вие контролирате движенията и ритъма. В тази поза лично аз без предварителна игра, както се казва директно от вратата върху мъжа ми свършвам за 5 минути. Но аз съм от бързо свършващите жени. Но дори да ви трябва повече време - няма начин да не свършите отгоре. Тази поза работи безотказно. Другите трябва вие сами да ги откриете, защото за всяка жена са различни. Действайте, няма по-приятно нещо от това усещане. Докато сте вечно намусени и незадоволени, мъжа ще си намери някоя, която да стене от удоволствие и сте до там. Всеки мъж иска да се чувства добър любовник, а с жена, която никога не свършва - няма как да има такова самочувствие. Успех, не е трудно! Трябва само желание, както за всяко нещо.

Mного, ама много точно. Вече се бях притеснила, че явно съм изчезващ вид. Ама почнах да се успокоявам:), че има и други като мен

Спокойно, не си сама!:) За съжаление голяма част от жените наистина не изпитват оргазъм и дори ги е срам да споделят с партньора, а предпочитат да симулират. Дано сме били полезни със съветите си. Приятен ден от мен!

При жените има влагалищен и клиторен оргазъм.Клиторният е по силен,но ако пък дадена жена притежава и двете,то тогава е огън и жупел.Не напразно казват за някоя огън жена.

Де го тоя женски оргазъм че не го видееме? Щом и учените се опитват да го обяснят, нема и да го видиме.

Вуте, я охкам оти ми удряш главата у таблата. Оргазмо е друго нещо у жената, ама за възпроизводство требе патрони- не става само с гърмежи.

Пено теб целото село па и Нане те блъскаа с 10 вида вибраторее и той ми казаа че ти не виде оргазмот. Нема и да го видиме Пенооооо, Пеноо.

Как ще е излишен за възпроизводството бе??? Ми нали ако не щЪт, няма да има възпроизводство. Излишен бил... тия да си фърлят дипломите!

G точката на повечето готини мадами е в тлъстите портфейли на чичковците с мазните ръчички :)))

Да е.а и тъпите учени.. Да си учен днес май е диагноза

- Къде се намира на жената G точката? - На края на думата shopping.

За да имате приятен, хубав, "мъжки" оргазъм Ви трябва простатна жлеза - тя е виновна за приятното върховно усещане при мъжа. Тя е като "второ сърце" при мъжете, защото се грижи за неговото удоволствие и биологична цел. Ако се наложи премахване на простатата, оргазмът при мъжа директно влиза в графата женски оргазъм -нещо приятно,като простатния, ама не точно. Мъжете, на които е премахната простатата се оплакват, че оргазмът няма нищо общо с истинския.

Вземи се ограмоти малко.

Само неграмотник може да го напише нещо подобно.

Ако имаш доводи, аргументи може да ги споделиш.

Чудна дискусия се вихри тука :))) Браво , хора ! Ще ни бъде , щом любенето / определението секс не ме кефи / ни вълнува . Така и трябва ! Енергията , която отключва любовния акт е изключително мощна . Мозъкът бълва ендорфини като за световно :))) Ако има взаимност и харесване , разбира се . Оргазмът при дамите е много по-силен и продължителен и ако някоя не го е изпитала , проблемът е обикновенно в партньора й :))) Основно правило за дамите : Ако го правиш за кинти или за да вържеш някой балък , няма как да се получи ;)))) Споделяйте с любимия какво точно искате и как го искате . Действа възбуждащо . Използвайте въображението си. С пожелание за вълнуваща и страстна вечер ! Със здраве :)))

от пенсионерски наставления, абе я си гледай под чаршафите и не реди тъпотии като Кобилкина бе

" Аман " ?!!!!! Пуснаха ли ви нет в катуна ?!!!!

"Това е направило женския оргазъм излишен от гледна точка на възпроизводството" Ето защо жените не изпитват това усещане. След като има тайна за женският оргазъм той просто не съществува.

БУДА И СЛЕПЕЦЪТ При Буда отвели един човек, който бил сляп, но с буден и логичен ум. Логиката му била толкова силна, че никой не можел да му докаже, че светлината съществува. Цялото село знаело, че светлината съществува, всички я виждали, само слепецът с логическото мислене не можел да я види. Но имал своята необорима логика. Казвал: "Ако нещо съществува, то може да бъде докоснато. Донесете ми светлина, искам да я докосна. Ако нещо съществува, то може да бъде ударено и тогава ще издаде някакъв звук. Искам да чуя звука, който издава светлината. Ако излъчва някакъв мирис, ще го усетя с обонянието си. Ако има вкус, ще мога да вкуся от нея. Признавам само тези четири възможности." Светлината няма вкус, не издава и звук, мирис също няма и не може да бъде докосната. Слепият мислител се усмихвал и казвал: "Просто искате да ми докажете, че съм сляп, затова ми разправяте някакви измислици за светлината. Светлина не съществува. И вие сте слепи, но за разлика от мен се самозаблуждавате". Буда минавал покрай селото и селяните си казали: "Ето една чудесна възможност да заведем слепия при Гаутама Буда. Може би той ще ни помогне". Буда ги изслушал и казал: "Прав е слепецът, вие грешите. Той няма нужда от доводи, а от лекарства, за да се излекува от слепотата си. Довели сте го не при когото трябва, заведете го на лекар". Буда имал личен лекар, изпратен от великия цар Бимбисара, който му заръчал да се грижи за здравето на светия човек. Буда казал: "Не е нужно да търсите лекар, с мен има лекар. Нека той прегледа слепеца". Оставил лекаря в селото и продължил по пътя си. След три месеца слепецът прогледнал. Танцуващ от щастие, човекът отишъл при Буда и казал: "Ако не ме бяха довели при теб, цял живот щях да споря с тях за светлината и никой не би могъл да ме убеди, че тя съществува".

Да бях мъж да напишеш, че съм сляпа, но на жена не върви...

Смени мъжа и ще разбереш.

Била съм с достатъчно мъже.

Функцията на оргазма е да сме задоволени, де. Все едно да питате каква е функцията на съня и на храната. Все трябва да има периоди, в които да спре да ти се спи, да спре да ти се яде, да спре да ти се е... Малко удовлетворение, за да видиш живота и в други краски!

А нещата са толкова прости... Един приятел, университетски преподавател ми сподели тайната на успешния си брак: "...като видя жената, че е нервна, не и спори работата, заяжда се за дреболии... подхващам я само както аз си знам, не преставам докато не "забели очите", - така обясни той процедурата. След това 2-3 дни си пеела, не се заяждала. След няколко дни отново се повтаряла процедурата. Та от него знам, че един мъж държи ли на жена си особено много трябва да държи на нейния оргазъм. Както и обратното! Успех!

Жените не изпитват оргазъм

Разбира се, че изпитват, но кулминацията обикновено е възможна в определени пози. За всяка жена те са индивидуални, но с проба всичко си идва на мястото.

Прав си баце, редовно лашкане му е майката, хем доволна жената хем не си мисли за глупости и не страда от нерви

Аз отдавна съм го казал това. Женският оргазъм е напълно излишен, ако мъжете влагаха своята енергия вместо в преследване на неуловимия и излишен женски оргазъм в друго, градивно занимание отдавна да сме овладели Космоса.

Ако жена, получаваща оргазъм за вас е митично същество - лошо........Много зле. Къде ги намирате тия партньорки, за чийто оргазъм се борите неуспешно, и как ги примамвате въобще? Та те значи се е.ат насила!

На проститутките се плаща да го доставят- не за да го получават. В някои такива бардаци и вертепи даже са им забранявали да го изпитват, защото клиентът може да се влюби и да измъкне жената от този занаят. А от това губи така наречената най- често ,,маман,,.

Тия учени е трябвало да си зададат въпроса каква е тяхната функция и не е ли тя, примерно, да метат улиците, вместо да дрънкат нелогични глупости. Женският оргазъм е свързан също с възпроизводството, освен че е начин за подбор на здрав (потентен) и грижовен партньор, се създава евентуално и по-трайна връзка с него. Също е и начин на проверка на собственото здраве и нагласа. Без стимул, няма изява. В тази сфера именно страхът, принудата и насилието са изключително вредни. Ама те някои сега откриват топлата вода. Бас държа, че е преписано от Космо или прочее плява.

Пълни глупости - подбор на здрав и грижовен, и дрън, дрън...

Много метач се навъди напоследък

Функцията на женския оргазъм е жената да изпита удоволствие от секса с мъж.

Не удоволствие. У-д-о-в-л-е-т-в-о-р-е-н-и-е. Възбудата сама по себе си и пътят към оргазма е удоволствие. Искам да чуя един мъж, който може да живее щастлив и да му стига това да получава удоволствие, без да свършва? Няма? Не? Тогава не се изказвайте за жените като за "друг вид".

До извода се е стигнало с много опитни постановки :)))

Жените изпитват една малка част от оргазма, който изпитват мъжете непосредствено преди кулминацията, но с разликата че при тях кулминацията липсва.

Което ще рече че оргазъм не изпитват, а предоргазмен синдром?

Тъй вярно гинекологов , тъй вярно....

Жените могат да изпитат няколко оргазма непосредствено един след друг, за разлика от мъжете, които се нуждаят от пауза за възстановяване.

Затова не са истински оргазми, а предоргазмени усещания. Ако бяха истински, нямаше да имате сили дори и за 2.

Хахахаха, нима? Измерено е и доказано. Изменение на пулс, дишане и описание на удоволствието - като сила женският оргазъм е няколко пъти по-силен от този при мъжете. В сравнение с женския оргазъм, мъжкият е лек като кихавица. Наздраве!

Затова мъжете не могат да се съвземат минути след това, докато жените са готови за още.

Остава да напишеш че и клитора е по-голям от пениса и ще ти повярваме.

Честно, чудя се що за хора сте, ако според вас жените не получават оргазъм... Ако сте мъже чиито партньорки не стигат до кулминация, амиии грешката е във вас и може би леко и в тях че не ви напътстват(не всяка жена реагира еднакво, всяка е индивидуална), но пък ако всичките ви партньорки не могат...хм АМИ ГРЕШКАТА Е ИЗЦЯЛО ВЪВ ВАС! Ако пък пишещите за това че жените не получават оргазъм, са жени...хм....много ми е жал за вас. Изпускате, мого губите, ама как в 21 век не сте се научили да си го получавате и да си го изисквате на всяка цена, много странно, все едно сме в средновековието....

Е как грешката ще е изцяло наша, след като мълчите като риби. Секс се прави от партньори, а не от бачкатор и кукла!

Абе как мълчиме като риби... Нали ви казваме , че тавана е за ремонт, леглото скърца, изгаси лампата...

Излиза, че все попадате на жени които не го могат..хм, като във вица"или ще ми се падне глуха акула или свирка без топче"... Сега сериозно! не се заяждам, просто разсъждавам и не мога да се начудя, как е възможно да попадате все на такива партньорки, това до голяма степен оформя усещането "ами те всички са еднакви, никоя не стига до там и т.н." Аз в бурната си младост стигах по няколко пъти до държавата оргазъм на еднократен акт, а сега 'само' по веднъж и при повечко късмет и по два пъти, щото нали работа, напрежение, умора, детето и т.н. , но хич без нищо, си е направо чисто ограбване:) Освен това наистина жената трябва да се научи как да си го получава, ако й е по-трудно и после хоп и си става. То си зависи при всеки, пози разни и т.н. докато се намери начин и т.н. Сега не може да се очаква, че всяка жена ще стигне до там на задна, ама ако всеки път само така го прави с мъжа си, работата е ясна защо не им се получават нещата. Аз имах две познати с такъв проблем преди много години, казвам в минало време, защото и двете го преодоляха. Едната се "научи" как да си го получава, а другата...просто попадна на точния партньор и както каза "без никакво усили и хоп то ми дойде отвътре"..така че според мен всиччко е психика и всичко се оправя, стига да има желание и у ДВАМАТА.

че не си виждал Жена, а спиш само с риби

колежке, къде да го изпиташ ако ти се падне някой който на 3тата минута ти е опръскал корема?

има такива мизерници, които и една не изкарват

"Анализът на резултатите е показал, че по същество женският оргазъм е атавистичен белег от ранната еволюция на човешката сексуалност, когато достигането на кулминационната точка в половия акт е допринасяла за стимулиране на овулацията." --- Пак "американски учени"... Едни "анализи", едни "изводи"... Цитата по-горе съдържа не просто големи глупости, а отделните части на изречението си противоречат. При животните: 1. Настъпват физиологични процеси - овулация. 2. Задействат се инстинктите - разгонване, отделяне на феромони. 3. Проявява се поведението - търсене на партньор. 4. Евентуално се извършва "сексуалното" действие. При хората оргазма отдавна не е свързан с размножаването, ако избщо някога са били свързани.

Женски оргазъм...има ли такова животно...истинско...!?!

Има много такива животни въва любовните романи, но за съжаление наистина няма.

Ааааааааааа излишен, излишен, колко да е излишен:) То си трябва, човешинка си е. Как секс без кулминация?! Да не сме машини? всяко нещо си има пик и спад.

Аз пък немога да издържа докато госпожата загрее. Тя ми вика не бързай. Аз и отговарям, много ми действаш. А тя една така малко хем се цупи, хем се подсмива.

Споко, с годините ще се нормализира. Аз пък имах проблем с по-възрастен партньор: свършвах по 3 пъти, преди той да загрее. Но бях упорита: протърквах се от подскачане, но не го оставях. Е, в един момен взе, че ми писна повечето движения да идват от моя страна и го оставях да си вземе своето. Но той горкият беше в много лоша физическа форма и се отказваше без време, все искаше ако може да си лежи по гръб, а пък аз да свърша работата. Иначе беше много мил мъж.

това жените сме много прости, винаги гледаме да оправдаваме с 'абе може да не става за онази работа, ама е много мил' и защо, бе докторке, ние потребности нямаме ли? И аз проста като Вас, 6 години се мъчих с един по възрастен мъж, ама защото бил мил...не става, уважаема.

"Тогава защо въпреки това жените го получават? " Защото не го получават ! Няма такова нещо като женски оргазъм, защото при всяка жена бил "различен".

Няма фригидни жени. Има несъответствие между партньорите или неумеещи мъже.

Фригдни няма, но тези които не могат да изпитват оргазъм са 100%.