62-годишна стана най-възрастната родилка в Австралия

62-годишна жена от остров Тасмания, предпочела да запази анонимност, стана най-възрастната родилка на Австралия.

Обратно в новината

Коментари - 62-годишна стана най-възрастната родилка в Австралия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава, да не се лекуваме от инфаркти, инсулти и рак. Да си поддържаш здравето с лекарства не е ли анти природно? И не е ли анти еволюционно? по природен закон недъгавите и сабите умират. но ние сме в Социума. Той прави живота на човека по - продуктивен, продължителен и би трябвало да дава възможност да на всеки човек да развие възможно най - добре заложбите и кармата си.

Жената е само един инкубатор след като е "заченала" явно инвитро с дарителски яйцеклетка и сперма.Идиотските експерименти с майката природата не спират няма как да няма рекушет от нея.По добре да беше осиновила дете.Това което е родила така или иначе не е от нейната плът и кръв.

извинявам се ...рикушет...да с ечете

А АКО РОДЯТ НА 13-14,КОЙ ГИ ГЛЕДА ? НАЛИ ПАК НИЕ,ДЪРЖАВАТА,С ЕДИН КУП ПОМОЩИ ДЕТО ИМ ДАВА !!! ИЛИ ГИ ЗАХВЪРЛЯТ, НЕ ГИ ИСКАТ,ЗАЩОТО Е СТАНАЛО СЛУЧАЙНО И ПАК-ДЪРЖАВАТА !!! НИКОЙ НЯМА ГАРАНЦИЯ,ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ ЩЕ ГО ДУНДУРКАТ ДО 50-60Г МУ ВЪЗРАСТ !!!

Не разбирам. Ако ще зачева с дарителски яйцеклетка и сперма, за какво и е да си подлага организма на стрес, при толкова деца сираци и бедни хора. А за лекарите това е поредният успех, надмощие над природата. Глупави хора!

и аз не разбирах, но наскоро попитах лекар и разбрах: 1. ако мъжът е фертилен, то детето е поне наполовина негово 2. ако за осиновяване се чака с години, това е по-бурзия варянт 3. все пак жената го износва и това и дава по-силна врuзка с детето в сравнение с осиновяването.

Какво по хубаво от това една жена да иска да роди дете?

Още по-хубаво е да го роди, когато му е времето.

Това е углавно престъпление спрямо детето родено от прабаба си.Кой ще го подкрепя след 20/30 години? Или ще прекара да ги гледа като дрохнат след 10 години.Гадост!

Всички цитирани в статията-и двете страни са извършили ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПРИРОДАТА!! ДАНО ПУКНАТ ВСИЧКИ ТИЯ ИЗРОДКИ И ПОМАГАЧИТЕ ИМ, ТИЯ ПИШМАН ДОКТОРЯ!!!