Коментари - Роулинг се включи в дебата за функцията на женския оргазъм | life.dir.bg
назад

Роулинг се включи в дебата за функцията на женския оргазъм

Британската писателка Джоан Роулинг коментира новото изследване, според което женският оргазъм е излишен от гледна точка на възпроизводството.

Обратно в новината

Коментари - Роулинг се включи в дебата за функцията на женския оргазъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сори Джоланче, женският оргазъм не съществува и това е един от начините да се намекне на жените, че са сексуално ощетени.

Вродената тъпотия не е порок, но неинформираността е.

мъж който не е виждал женски оргазъм, не е правил секс

Какво е бракът, освен един хитроумен капан, заложен от мъдреците на човечеството, за да се внесе известен ред в безразборните съвокупления между две същества, водещи (прикрита) война за надмощие, в дъното на което стои половият нагон.

В тази война всеки спи с врага си , а някои кифли сключват брак заради самата сватба. Разводите са доказателство, че бракът не може да бъде капан, но свободата струва много скъпо. Темата е съвсем друга.

родила наистина е такава щом не ти е дала грам възпитание и ценностна система

възможно ли е и мъже и жени да говорят, че не са изпитвали, съответно виждали женски оргазъм...абе, хора, какви са тия простотии, бе, как е възможно да мислите, че правите секс, ако липсва или симулирате оргазъм?!? Това е всичко друго, но не и секс. Трагедия!

1.Природата никога не е създала и няма да създаде нещо излишно.2. Има толкова много неща за изследване - те с оргазъма се заели. С каква цел и какъв ефект гонят не е споменато. Природата не позволява да се разгадаят някои нейни тайни, а и не всеки учен е учил или има много да учи.Напоследък е модерно нещо толкова елементарно и очевидно да се обяснява толкова сложно и объркващо. В библейски план ако Адам можеше да се възпроизведе сам след оргазъм, Господ нямаше да създаде Ева. А точно тя му е дала ябълката и го е научила на някои работи...

Тая за какво говори? за оргазъм или за раждане? И като как да съчетае техничесски двете неща? оъкачалката си е в своя свят. Пълна идиотка , такива са и и романите

Защо жените симулират оргазъм? Защото си мислят, че на някой му пука.

Доста стар и тъп виц. Нищо общо със сарказма на Джоан.

Виц ли било? От Вас научавам. На нас ни го преподаваха по биология в седми клас.