Рене Зелуегър: Не ви засяга, но нямам операции

47-годишната Рене Зелуегър се ядоса на постоянните публикации за външния й вид и написа отговор към медиите, публикуван в Huffington Post.

Обратно в новината

Коментари - Рене Зелуегър: Не ви засяга, но нямам операции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно го е написала!

Честно, аз като я видях, не я познах! И не е заради възрастта. Като специалист, мога да посоча няколко очевидни корекции още на пръв поглед. Защо лъжат тези хора, вместо да съдят хирурзите си, не знам!

Хубаво написано. Обаче всеки може да види, че сегашното ѝ лице не е същото като лицето ѝ преди години. Не може да се появиш с толкова очевидни корекции и да очакваш хората нищо да не кажат. А и в крайна сметка, като толкова говори срещу стереотипите за хубост, защо си е правила тези промени, а не си е останала каквато е?

Много плява бе душо, то чак накрая забравих за какво чета и се обърках какво точно искаш да кажеш, уж очаквах да обясниш защо си си закачила очите на ушите. Ти за Хелън Мирън, за Джуди Денч или за Маги Смит чувала ли си? Защото те изглеждат като стафиди, ама нямат нужда от словесии да си защитават външния вид, а и не изглежда някой да се е впечатлил, че годините им отговарят на бръчките.

М-да, който забравя толкова бързо какво чете, по-добре да избира само книжки с картинки...

М-да, ясно, от опит ли го препоръчваш Ани? Интересно как ще обясниш в картинки, че днес си ani, а утре си нейно подобие? Или то не е наша работа?

От изброените само Маги Смит не е посягала към скалпела. На Джуди Денч кога я опне ботокса чак не се забелязва как е работено по бузите, челюстта и врата... и тези вежди не падат, бе! Все така опънати вертикално стоят. Хелън Мирър и тя е същата. Не се заблуждавайте - в този бизнес и бръчките са стратегически разположени. Да е стара, ама не съвсем, за да има различен типаж роли. Ти стара актриса с виснал врат и гуша виждал ли си?

Испотих се 3 пъти докато чета тъпизмите на тая жена Тъпизми колкото си щеш...

Щом четенето Ви изпотява, по-добре го оставете за по-грамотни хора, които имат капацитета да вникнат в това, което четат.

Феминорм? ;)

Ако Тя - Рене го е Написала сама, то спокойно може да стане и Добър Публицист. Написаното "няма грешка" - вярно, издържано.Пък и Хубава жена.

Защо не се пише и спекулира с пластичните операции примерно на Мерил Стрийп или Джоди Фостър? Защото нямат.Та такива като Рене по - добре да си мълчат.

Защото тези двете може и да не са съвършенни, но явно са много умни и си знаят цената. Излъчват класа и интелект и не желаят да изглеждат като всяка евтина кифла. А Мерил Стрип с годините изглежда все по-прекрасна.

... и това естествено е мнението на застаряваща жена.

Да бе нямат! И те като Джулия Робъртс дето била 100 процента естествена, и Анджелина Джоли и тя. За меган Фокс пък да не говорим. Всички имат, просто при някои интервенцията е по-незабележима. Това не винаги е въпрос на желание на "звездата", а и на талант на хирурга и доколко самия организъм ще понесе интервенцията. То това да не е като при рисуването с фотошоп - никога няма 100 процента гаранция, че ефекта ще е желания. Рене е изтеглила късата клечка, а другите злобничко си трайкат и обясняват как си мият лицето с утайка от кафе....

Умно писмо, само че всички се сещат за такива неща, чак когато станат жертва на медиите, натрапващи същия този лайфстайл, към който и те са се стремили с всички сили като млади.

Браво на Рене, права е

Напротив , засяга ни всички защото ние плащаме билет четата на филмите и имаме право да знаем какво правят любимите ни актьори,

Дари

И защото плащаме билетчетата ни интересува повече с кого си лягат и какви кремчета ползват, а не дали са приели или отказали участие в някой филм?

Перифразирам изказването на един музикант - платил си си билетчето за филма и си получил точно това, за което си платил - ФИЛМ. Не си си купил правото да обсъждаш личния живот на звездите и да си завираш нездравото любопитство под чаршафите им! За това едва ли имаш достатъчно пари...

Така беше едно време. Сега вече една актриса не е само актриса - тя е фотомодел, лице на някоя марка, често звезда в социалните мрежи, гост-звезда по телевизии и списания с личния си живот, някои си наемат армия стилисти само като излизат от вкъщи, за да ги снимат папараците като модни икони... всичко това е стрмеж да се наврат в очите на хората и да поканят за филм, който я някой си купи билетче за него, я го изтегли от интернет. Истината е, че днес актрисите печелят в пъти повече от икони за времето си като Мерелин Монро и това не е от билетчета, а от монетизиране на публичния им имидж. Те са свръх богати и тази популярност има и обратна страна - каквото почукало, такова се обадило.

Напротив , засяга ни всички защото ние плащаме билет четата на филмите и имаме право да знаем какво правят любимите ни актьори,

много се е променила от "дневникът на бриджит джонс",или може би просто е остаряла...

Лецемерна работа, според мен. Текста е добър и много смислен, но ако го беше публикувала накоя лекарка, на която медиите се месят в личния живот, но актриса да ми се прави на обидена, на отвратена и подтисната от медиите ми изглежда много лицемерно. Не може хем да си актриса, при това световно известна, хем никой да не те обсъжда или само хубави неща да се пишат за теб, нали за това е този зор, още повече в Холивуд, да те забележат, да станеш известна, да те познават, да си разпознаваема, да си значителен фактор в киното, то не става само да играеш във филмите, трябва и медиите да пишат за теб и да те отразяват. Сигурна съм, че 100 % от актиристе и актьорите в началото на своите кариери мило и драго дават и най-малкият детайл от техният живот да се отрази, дето се вика като пр...нат да се знае, на четири крака са готови да ходят само и само да са в устите на хората и продуцентите да ги искат, защото ще са интересни, съответно конвертируеми за публиката. Така, че хич да не ми се жалва Рене, да беше станала учителка по физика никой нямаше да я пише, например една позната домакиня наскоро си сложи силикон в гърдите и само снимки полугола поства в социалните мрежи, но никой освен познатите и не я коментира, така че ако иска да не я пишат да смени професията, да не играе повече във филми и след точно 6м. никой няма да я пише. Не може да си опънеш лицето, да заприличаш на нещо което няма общо с това което си била преди 3 месеца и никой да не те изкоментира. А доколко ми влиза на мен в работата, хич даже не ми пука какво си е направила Рине или друга, поглеждам, протичам, ако и се е получило добре, похвалвам пластичния хирург, ако не и се е получило, съжалявам я и това е.

Mного, си написала, HO,.. нищо не си казала,...просто плява, че и,....с много правописни грешки,..HO,...изчетох го, за което съжелявам, че си изгубих времето!! ;))

Ами явно толкова ти е капацитета на четене и възприемане, кофти образование!

Пише се съжАлявам, видно е колко сте образован/а.

Не, че това е форум за правилен правопис, но преди да ми правите забележки относно правописните грешки, би трябвало вие да пишете безупречно, относно не разбирането на текста, то е до умствени и интелектуални способности, не е за всеки.

Просто е остаряла, това е!

,,...евтин вкус на масата,,. Нима сайтът ,в който е публикувала това е само за избрани и не е взела пари... Същото можеше да публикува в безплатните социални мрежи. Нима филмите са само за избрани... Чувства се недооценена и има огромно его. Ужасно е да имаш огромно неподплатено его. Безцветна е и може да играе само точно определени роли. Други артистки могат да са грозни и да изиграят всякаква роля- включително на красавици. Просто защото имат още нещо, което тя не притежава.

Oсвен, че и завиждаш, и злобееш, Ho, си мислиш, че си "по-скъпа" от нея!! я пусни едно селфи да се посмеeме,... ама пък,.. да не ни изплашиш??? ;))

Коментарът ти е твърде просташки и ако ти отговоря ще падна на твоето ниво.

Публикувано е в Huffington Post - една от най-уважаваните медии в момента. Нямаше да има същата тежест, ако го беше публикувала в социална медия, предназначена за забавление. И откъде знаете, че са й платили. По-вероятно е тя да си е платила за публикацията.

Вниквай в написаното - нали за това пиша и давам пример с безплатните социални мрежи. Нейното е вид реклама и търговия, за разлика от масите. А тя за пари може да напише всичко и да убеждава, че при нея природата я дарява с различни лица и то временно- дари я за една седмица и после и върне старото лице. Така не може да стане. Има много терапии за разкрасяване и без операция. При нея тази терапия беше с обратен ефект. Има терапии, мазила,,, втори кожи,,, които могат да направят чудеса и,,чудесии,,... Най- дразнещото е разделението на маси и някакви други. Дори да вземем само,, другите,, тя пак не е на върха- нито по талант, нито по красота.

Обаче, га яди кифтетата ни рива.

че много смърдиш на гнилоч

Ей, смешко.

Страхотен текст! Много истински и право в 10кта. Но Рене, кажи истината за лицето си! Когато интервенциите на звездите са успвшни, почват да се тупат в гърдите колко са естествени. Взимате ненормлни пари за работата си в един свят на ръба на глобален катаклизъм. Бих казала текста важи за обикновените жени, а вие отдавна сте инкасирали обезщетенията от грубото отношение на хората.

КАквото и да говори, както и да го опакова с красиви фрази и думи си личи от 100 километра, че си е правила пластични операции и то неуспешно. Няма смисъл да лъже, при положение че казва, че си е нейна работа какво прави. Просто да не отрича

Страхотна актрица. Наистина, с всеобщата достъпност на социални мрежи, всеки индивид може да си бращолеви публично щуротии.

Не прилича на себе си. Ужас

Е защо точно за теб , Рене има материали, че използваш естетична хирургия? Защо няма например за Скарлет Йохансон, Тейлър Суифт, Джулия Робъртс? Мълчание, нали ... Разбираме те, че си грозно пате, а ти се иска да си лебед!

Браво Рене!!!

И сега редакторите на Дир да си вземат поука, особено в лайфстайл чатта...

Един достоен и стойностен човек, който си е извоювал правото в живота смело да казва истината в очите, а лъжливите печалбари от медиите да са принудени да го разпространяват! Дано достигне до всички, които не са осъзнали истината за отвратителното облъчване с помията от медиите във всякакъв вид!

Ще повторя предишния коментар ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАВА В УЧИЛИЩЕ ! Дано го прочетат повече хора, а след това да се замислят ! Рене Зеуегър изнесе урок !

Определено този текст трябва да се изучава в училище.