Хю Грант: Изневерите крепят брака

Хю Грант няма нищо против изневерите и даже смята, че те са в основата на успешния и стабилен брак.

Обратно в новината

Коментари - Хю Грант: Изневерите крепят брака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'..любовта е безкрайно проста..свободата да имаш право на избор,но да нямаш нужда него' Чарли Чаплин

Явно може би затова харесвам повече Том Ханкс. След 30 години брак,аз лично не мога да си представя живота си сама и без мъжа ми. За добро и за лошо сме си първи приятели и винаги мога да разчитам на него, както и той на мен. На никого друг не бих се доверила.

Големия умник! А ако този, който "минава през леглото ти" в пет следобед отведнъж ти хареса повече.? Къде отиде "крепенето на брака". ? Пък и никой не казал, че като са кинозвезди са умни или почтени или морални. Но пък имат възможност да ръсят глупостите си на всеослушание.

Човека го е казал - доброволно влизаш в затвора. Първите години може и да са собре, после идват децата, вече си на заден план, не си мъж а доставчик на блага, пари, монтьор, чистач, готвач, шофьор... жал за тебе само ако си тежко болен и някак си благата секнат или има опасност да секнат. Егати живота. Жената от манекенка става на мечка .... в един момент се чудиши за какво живееш. Все си мухльо, нещастник, селянин, дивак...като ти се претакова си прасе ..... като се появиш с цвете вместо мерси чуваш "кво искаш" или "кво си направил пак", като нямаш пари ти се казва че си стиснат, като удариш една ракия си пияница, ако случайно се обадиш или повишиш тон си побойник скандалджия ...хубаво го е казал набора, може би нямаше да ти пука толкова ако от време на време прекараш някоя друга....много съм стар, грозен и беден, за да разбера как е, то и мерак не остана толкова, а казват че последен си отивал.

Някой беше казал-,, Не разваляйте любовта с брак,,. Не знам какво имаш предвид с това,, прекарване,,, но не е любов. А ако прекараният си ти? ,,Не ме допускай толкоз близо ти до себе си, щом искаш да съм влюбен Е, вярно е- далечното гнети, но затова пък близкото погубва. Щом искаш да съм твой - далеч ме дръж Далечното е всъщност ореола.,,

Е това си е самата истина за БГ. Най-накрая като и писне на жена ти от всичко това, щото все е недоволна се тресне с некой я от фейсбук, я от некой тъп чат и окончателно всичко отива на кино.

,, Трескането,, е като,,прекарването,,- колкото- толкова. Изневярата е нещо съвсем друго. Съдържа думата НЕВЯРА. Обратното на ВЯРА/ доверие/. Той и Хю има предвид точно трескане и прекарване- ама има пари да си плаща за удоволствието. Андрото го бие яко ... а те тогава повечето мъже изкуфяват ... , прибягват до стимуланти... А стимулантите са като наркОтиците и оооооп- инфарк или ритне камбаната вместо да я кара по- кротко ...

Стига бе човек, верно е толкоз зле. Ерген съм, ти направо ще ме откажеш от брака. Иначе поздравления за чувството за хумор, него поне все още си запазил. Посмях се от сърце.......

Верно е! Жените са лисички. На младини ги тресе единствено дали няма да останат стари моми и дали ще имат деца. След като им се случат тези неща средството, демек мъжа, с който са го постигнали отива на боклука. Така, че си опичай акъла!

Който както сам си го направи. То и доста жени живеят с разплути мъже с шкембета. някои дори с болни, инвалиди, такъв е животът, не всичко е като по рекламите. А пък на когото не му харесва - да се маха, поне да не тежи на другите, за тях ще се намери кой да им направи живота по-хубав, а ти си стой сам и се радвай, че няма с кого една дума да обелиш.

Такава ти е съпругата, явно: да те кара да си мислиш,че все нещо не е както трябва при теб. Не е виновен бракът ти, а нейното домашно възпитание.

Такава ти е съпругата, явно: да те кара да си мислиш,че все нещо не е както трябва при теб. Не е виновен бракът ти, а нейното домашно възпитание.

Така смятат всички, докато не срещнат правилния човек. Тогава вече нещата изглеждат и се усещат по-различно, той явно просто не си е срещнал половинката. Пожелавам му да му се случи, никога не е късно.

Истински щастливи не са онези, които са намерили половинката си, а онези, които са намерили ЦЯЛ и точен човек.

Стою

Значи съм истински щастлив. :Р :)

Стою

btw Какво разбираш под половинка?

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!

3ащо?

Всичките ми приятелки, които пробваха така да закрепят брака си намериха багажа пред вратата, изритаха ги на секундата като разбраха, че са са си вели полите навън, явно и тази жена е опитала и знае, че не става.

Защо се чудите?Те това са западноевропейските ценности!

Оф, Тоше...

Да, бе, да... не съм чувала по-абсурдно твърдение...

Доведи си жената та да си бетонирате отношенията завинаги. Само като видиш да не кажеш моля те пусни я нея и фани мен..

на такъв му се вика мъжка к*ва

Много е "поучително", когато заклет ерген коментира и дава съвети за брака :)

Има един епитет, който се използва за хора като него - БОКЛУК. Той затова е и ерген. Кой би искал да си свърже живота с такъв.

По-добре така , отколкото да имаш гайлетата на Джони Деп.

То пък Джони Деп може и да си ги е заслужил, не сме му светили. Това не значи, че трябва някой да падне толкова ниско, за да е по-добре от Деп.

Егати плоския болен мозък. Този може да буди единствено отвращение.

Не разбирам коя дума в поста на Mi2 е обидна или накърнява нечие добро име, за да е скрит? Или каза прекалено много истини?

Скоро прочетох коментар на една брантия , че избирала мъже с които не е щастлива в леглото , но спокойна финансово , а излизала с други за кеф , потресен споделих с позната , а тя ми каза че живота бил гаден . хю , дгд !!!

Голям комплексар е горкият, с колкото и да спи, пак няма да се почувства мъж.

За какво да го крепиш тоя брак тогава? Не крепиш брака, а жилището.

Пълен тъпак.

Абе щом си стигнал дотам да ГО КРЕПИШ.... и изневяра няма да те спаси :))

леле колко разгневени коментари заради това че човека е казал истината -от истината най-боли са казали хората-а всъщност е много ама много прав помислете с разума и вижте света около себеси и ще разберете колко е рав но не вие искате да сте блажени и верующи и слепи защото така се живее по-лесно и просто

Боли истината, затова се залъгва. Не е успял да съхрани собствените си връзки, по-ясен пример, че това не работи не виждам.

Изказването му е в стил на жената на Ердоган, че харема е школа за девоойките :D

тоз го харесвах като актьор тъпак!

и ценна мисъл, няма що :(((

И този ли започна да рекламира вавилонска поквара?

А бе тоя има арест през '95 като му правят свирка в колата на централна улица в LA. Полицаите го закопчаха и чак тогава единия се светна, че е известен английски артист. Проститутката една расова негро и тя отначало не беше в час обаче после се светна и почна да се фука напред и назад, че го е издухала. Цирка беше подобен на този на Клинтън и Моника. Случката се въртеше по всички световни новини. Чететет за него в wikпедиа раздела "Legal troubles"

Елизабет Хърли му би шута. А бяха сгодени и правеха брачни планове. Може би след тия събития го е осенила "гениалната" идея как изневерите закрепват брака. А иначе половината му и повече роли са в романтични комедии, демек яко лъже зрителите с тоя уж невинен ангелски вид. Абе нещастно парче, какво да го правиш. Светът е пълен с такива душевни уроди.

Как може да изпусна красавица като Хърли заради с.ирка от чернокожа жрица? Бях забравил, но вярно че голям сканаад се вдигна тогава.

Хваах жена ми в изевяра...От тогава съм мъртав...За много неща, както и да звучи това...Ако не бяха децата...не знам...както и да звучи... :(((((((((((

Боли, но някой ден ще съжаляваш, че толкова си страдал. Плачи за тази, която ще плаче за теб.

Слагай и рога при всеки удобен случай ! Не се хаби ! Никоя жена не заслужава да страдаш !

Съветът ти за рогата е грешка.Чрез тези рога той само ще изгуби. По- добре е да използва свободата си за смислени неща . Може да направи толкова много за себе си и за децата. Всеки минус си има своя плюс. И обратното. Има толкова lyrics по всички въпроси за отношенията между мъж и жена за четене и слушане. Клин- клин избива и не трябва да се хаби, но това с рогата е също хабене и грешно разбиране, че е вид отмъщение. Ако е краят - на нея ще и е безразлично. Ако не е тя ще се върне при него . А ако има рога шансът да се върне е равен на нула- т.е. той прави същото и не може да докаже, че не го е правил и преди. Рогата и алкохолът разделят хората- въпреки, че в много случаи те се обичат истински.

Няма нищо по-покваряващо и самоубийствено от това да отмъщаваш на неверния си партньор чрез изневяра. Накрая си двойно омърсен. Човек първо трябва да преболедува изневярата (със или без раздяла, както го усеща). И ако някога почувства истинска необходимост от нов партньор, чак тогава да започне на чисто.

Има ли някой, който е доволен като му изневеряват? Това не крепи брака, а го разрушава. За Хю може би е начин на живот.

Има някои на които едвам им става нещичкото, и то само ако правят нещо гнусно/непозволено. Това намеква ХйУ.

ами доведи жена си да си закрепиш брака...

Такива като този трябва да се влюбят истински и завинаги в някой,който има техните възгледи за изневярата,да се почувстват предадени не само тялом и тогава да обяснява какво ще се закрепя,залепя,поправя и т.н.

Покрай тая си житейска философия, н един момент ще се окаже дърт, нещастен и сам.

Така си го мисли човекът, така и прави. Негова си воля. На никого не пречи, само на своите любими и 4-те си деца. Всеки сам намира своето щастие!

Не го е срам!!! Аз го имах за идол.

То 'щото така е по-лесно...Липсата на характер и отговорност се крият зад подобни философии! И на финала, на където и да обърнеш само гюбрета!

Бунак

Че Библията малко ли ти е, бе, лекенце? В 90 процента религиите изневярата е грях. Да не се бърка религия с култ или както му викаме у нас "секта". Дори Корана, като един лош пример, разрешава да имаш няколко жени само ако се ожениш за тях, осигуриш им нужните условия и им обръщаш нужното внимание. И там не дават да плющиш наред чуждо. Проблемът не е, че ще си потъркате епидермисите(макар че, венерически болести бол...) - то не е сапун да се изтърка, а че лъжеш и нараняваш човека до себе си. Молко са конспираторите и раразузнавачите дето могат да се скрият като хората. В две трети от случаите знае цялата махала и накрая разбира и партньора. Последен. След това изказване много ми е интересно коя жена ще те гледа в романтична комедия... А ти с тази инфантилна физиономия за други роли не ставаш.

И алкохолизмът също. Както и домашното насилие. Всеки може да си говори глупости. Друг е въпроса защо някой ги публикува, защо някой ги чете, че и коментира... Луд свири, луд играе, най-луд е този дето ги гледа.

Стою

"Мило, тази вечер имаме художествен съвет." И милото няма нищо против. Бла, бла, бла. Във всичките си роли изглежда като момченце, което лелките са пощипвали по бузките.

Обръщението е много важно:) Моят ме нарича слънчице и очаква да огрея навсякъде. Мило, писе, мечо... Липсват само плюшените играчки...

Стою

Значи, няма вече да ти викам съншайн!

Стою

3 снимачни дни нонстоп, дарлинг. Като дробче съм. Арт Пепър.

Изневерите са душевно убийство По-болезнено от физическото.

Абсолютно точно казано!

закрепи твоя бъдещ брак с Лиз Хърли още преди да си го сключил, че тя ти би страхотен шут. Като излезе оная проститутка пред медиите с интервю каква орална ария ти е изсвирила докато си бил сгоден с Хърли, после се чудеше къде да потънеш от срам. Ама айде нейсе, може и да си забравил вече, минаха къде 20 години. Сега ми се правиш на гуру по въпросите на брака.

Изневерите крепят само НЯКОИ бракове, Хю.Брак, който се крепи, а не е стабилен рано или късно рухва. И броят на рухналите поради изневяра е много по- голям от крепещите се.

Готин е, добър актьор е и е прав за брака. Айде да не лицемерничите, моля!

Изневярата е лъжа. Лъжеш себе си. Ако нещо не върви в брака е по- добре да се разберете как ще живеете.

За българите кражбвата от соц-а насам се е превърнала в национален спорт и затова я приемме за нещо нормално. Да излъжеш някого, също е кражба - така го лишаваш от правото да знае истината. Не разбирам само какво не им харесваме на циганите аджеба - наши хора са!

Нещастно недоразумение.

Нахално безпардонно англе