Коментари - ”Мис Национален отбор” на купон с танцуващия милионер | Лайф.dir.bg
назад

”Мис Национален отбор” на купон с танцуващия милионер

"Мис Национален отбор" по баскетбол Александра Богданска купонясва на плажа в Коста Смералда със станалия известен танцуващ италиански милионер.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис Национален отбор” на купон с танцуващия милионер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баи ганиофзите гие ят насите милионержета дебели миризливи и грозни , коплексари побаркани само ф бг варвят зял сфят ви се смеееее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дай Боже на всяка жена по един такъв Коста!

Изкуствен сексапил, подскачаща тетрадка и нищо италианско. А има хубави италианци...Е, Адриано Челентано е Бог дори на 78.

Курабията ... :):) ........... НА това му се вика - Да хванеш ...Дедовия :).... Както са казали УПСУРТ в една песен - Лапай го леко шото е известен

Е не....вие съвсем ударихте дъното!!! :D Да казвате, за която и да е от двете жени (нашенката и мацката на този), че са грозни, кобилести, без талия или каквото и да било е чиста проба олигофрения!!! Няма средно интелигентен човек с нормални доходи и образование, който би казал нещо лошо за тези хора от към визия... Няма и човек с нормални доходи, който би им се огледал в парите, ама от къде, ама как, защо си го позволява и тнт... Кофти е да си беден ама още по-ужасно е да си ТЪП!!! А тъп и беден създава коментари като 98% надолу.. ;)

добре казано ! +++

Един вид е нормално 60-годишен дядка да дундурка 20-годишна уонъби бройка, а ние трябва да им пляскаме понеже имали пари. Е не, просто нямам думи колко к..венско и меркантилно е станало мисленето на хората. Това не е повод за гордост, г-жо/г-це, това е знак, че възпитанието, културата и ценностите Ви явно не отговарят на "нормалните" Ви доходи.

явно ти е "мъчно" , когато не можеш да "дундуркаш" нещо по-младо ? Oще по - зле е ако пък и не се заглеждаш в тях...:))) Mоже да си на 60,70, но духът ти да е млад - нали ? E този човек го може , какво лошо има ?

Ами той не е на 60 години, ами на 50. Ако косата му и брадата не бяха бели, а тъмни видимата му възраст е не повече от 30 години. Освен това хората са различни и е глупаво да се смята, че всички 50 годишни трябва задължително да са дядковци. Както измежду 25 годишните има високи, стройни, умни и привлекателни и ниски, трътлести и глупави, така и между 50 годишните има здрави, спортуващи, потентни и плодовити и остарели, отпуснати, дебели и мрънкащи.

Значи това сдуханите комплексари ще се опитате да извъртите нещата как ли не, само и само да сте прави... 1. Въпросният Джанлука е на 50 (не на 60..) 2. Жена му е около 40 годишна. Не вярваш?? Виж Анджелина Джоли как изглежда на 41 и пак си помисли дали няма начин! ;) 3. От къде на къде болния ти мозък прецени от едно селфи, че нашата мадама си ляга с този човек....?! 4. Естествено, че моделките ще ходят на партита по милионерски яхти, а не в панелката на наани гзове като теб и 90 и кусур % от живеещите на социални помощи тук... Да не говорим, че на никой не му е работа кой с кого си ляга, защото нашата мадама и да си ляга с тоя, сек*ът м/у тях вероятно ще изглежда доста по-добре, отколкото м/у нея и някакъв дебел селски шопар от долно уйно на 25.... Смешни сте, а още по-лошо е, че сте и жалки...лека нощ!

жената която танцува има кошмарна талия, впрочем тя няма талия ........ ужас е

кой знае къф вук си

Гроздето е кисело.... казала лисицата! .... та и вие "дядка", "мадамата му грозна", нашата мис не знам си каква .... айде стига бе. хората си живеят живота, дай Боже всекиму да има тази възможност.

направо не мога да повярвам колко тежко примитивна е коментиращата пасмина. не само, че си заслужавате нещастния живот, който мъждукате, но заслужавате да бъдете завряни в най-дълбоките гоо...на. дори много и незаслужено ви е дадено

Писнами от национални предателки.

е "родна красавица" ?!? Абе ако не беше танцувала с милионер пак ли щяхте да и викате красавица? От толкова такива красавици напоследък, хората си мислят, че в България няма хубави жени.

И аз искам така!!!

типична българска парантия; от тези, които ще се изпл.щят само, за да се почувстват като принцеси на яхта; има ги много у нас

Вероятно докато четеш този коментар, те се онождат в каюткомпанията.

Този ако е на 50, то аз в 5. клас и си чакам първия цикъл!

Цикъл и акъл не ти ли дойдат навреме - хич не ги и чакай, како.

Салюти е бачи от бай ви милионера, по 3 българки за 100 евро на промоция купува. После гръцкия рапър бил лош.

Що не оставите хората да танцуват, купонясват и правят каквото друго искат? Не крадат, не правят лошо на никого. Какъв е проблемът на всички плюещи злоба тук?

1. Нямат си яхта. 2. Нямат си миска. 3. Нямат "изваяно" тяло. 4. Нямат тен, защото нямат пари за море. 5. Нямат тен, защото не им дават отпуск и работят в средата на август. 5. Не могат да си го изкарат на тези, на които наистина са ядосани, защото ги е страх от тях. 6....

Те нека си играят, пеят и танцуват но СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ НАРКОМАНИ,КУРВИ И МУТРИ.Иначе всичко си е ок:)

Стою

Нали знаеш, че коментарите тук изобщо, ама изобщо не пречат на хората да си купонясват.

ох, и тук миска, но тук вече танцува, добре че не го е удушила, ха

На клипчето и на втората снимка е съпругата на танцуващия милионер- Джорджия.

а текущата.

Милионера видях,ама красавицата къде е?

Гледам италианския милионер и си мисля: О'К "зобе" яко,то му се вижда и на снагата,ползва и фитнес аеробика (а също и креватна),което е забележителното за него, този човек си изкарва времето первектно за годините си , а що се отнася за нашата мацка - не я упреквам хич,защото много й биха завидели (особено Мара-отварачката с нейния, втория... шкембелия-мангизлия , но само дотука) Така,че ето това е добър избор за нашата мацка, браво... ! Всичко друго е завист...

Е, да, ама на Мара шкембелията и е мъж, а на тая - нещо само за един секс или една снимка. Разликата е огромна

Наш'та Мара си го е "взела" нейния само за банкомат , иначе тя знае добре къде е "разковничето" ?! Всичките й чалга колежки са от "един дол дренки "...

прекрасни са! Да бъдат благословени!

Поркува, съвсем си я втасала гугутката

ДИР-а, да ви имам вкуса. Тази била красавица. Някакъв караконджул Мейзер бил мисис България. Представям си грозните според вас, какви са.

Вече няма грозни. Има хора в неравностойно естетическо положение.

Нашенките в чужбина се пердашат за една водка с куцо, кьораво и сакато и после що им се са подигравали...

Много сте груб! Като българка в чужбина мога да Ви кажа, че всички българки, които познавам тук с в стабилни и хармонични връзки-много малка част от тях- с чужденци. Повечето са си с български момчета и мъже. Една от тях даже наскоро се установи в България заедно с годеника си чужденец. Та много се чудя къде сте срещнал тези развратни българки, за които говорите? Дори и да ги има, това не Ви дава право да обобщавате и обиждате едва ли не всички български жени! Помислете за роднините си от женски пол преди да публикувате подобни словоблудства!

Дааа, ето един смислен коментар , който трябва да бъде отбелязан с + ! Поздравления ...

Е какво толкова лошо казва човека, госпожо? Изразява се по-скоро обидно за хората в неравностойно положение като ги нарича куци, кьорави и сакати. А иначе ако една българка в чужбина е решила да спи с който и падне какво лошо има? Нали заради това беше сексуалната революция през 60-те и еманципацията - равенство между половете. Мисленето Ви е доста ретроградно и париархално, а това не е модерно, не е такъв тренда.

Госпожо, 90% от тези жени/момичета, които си имат мъже/момчета, въртят по още двама-трима. Това е грозната истина. Едно време ги наричаха к.у.р.в.и, сега са полигамни. И не, не слагам всички българки под един знаменател, само 90%.

Ами то не е лъжа, че много млади българки има в Италия и Гърция, и са се със някакви гръцки или италиански пенсионери. Дето хем ги пое..ва хем им да дава парички за молове примерно....

Да , по едно време любих една такава , беша върнала от гърция. Беше много обиграна и шушито миришеше на риба

Изражението на лицето й е като в очакване да и го подадат ;)

като по стар български обичай,всичко що не можем да си позволим или опитаме,си го оплюваме,ей тъй на...заради оплюването! по-долу бях обвинен в тесногърдие и фенство към "миската",но явно ширикогръдните не са пораснали,за да схванат,че коментарите ми не са в полза на момичето,а упрек към тях-т.е. не се радвайте на чуждо щастие или нещастие,ами се погледнете в огледалото и си отговорете,що за някои се пишат статии(като тази),а за вас не!!! N.B. в 90% от случаите,огледалото е виновно!

Кво не можем да си позволим? Една такава ли? Ми те са 80 евро на час, не една а десет можеш да си вземеш! Не е като да струват милиони.

брато,само закъсалите си плащат за секс!

Съгласна съм с Вас! На какво го направиха момичето само защото си е постнала една снимка в социална мрежа... От девет дерета вода ще донесат само да я обидят! А то хубава жена, нежна, млада! Шом и на нея могат да намерят някои хора кусури...

Срама нямат уруспиите.....

По-добре танцуващ милионер ,отколкото злобен , панелен таласъм ;D !

Тая, освен че е била "миска" преди години, с какво се занимава сега? Това не е ли важно - да знаем кой може да си позволи Коста есмералда

Като гледам снимка 6, явно е от началото на кариерата й, защото при следващите прогресът в горната обиколка е очевиден... Ама някак си в лицето не се е разхубавила с времето.

животът е такъв,какъвто си го направиш!!!-в случая,младо момиче,което може да си позволи почивка в Италия,му се е отдало възможност да танцува и снима с милионер!!!- докато ти,тя и те,стоите пред компа,гризете си ноктите,ще ви се да сте на нейно място,но... и поради тази причина викате,че гроздето е кисело!!! кой както се уреди на този свят,другото е плюнки и завист!!!

ако ще и 44 минуса да ми сложите,ролите ви няма да се променят-т.е.,тя ще е в прегръдките на милионерa,а вие ще продължавате да си гризете ноктите!!!

щото може и златен часовник да й купи или колие с камъчета Сваровски.

По-горният коментар е толкова тесногръден, колкото и авторката му. На 100 % е приятелка или "фенка" на благоевградската "миска". Някакво подобие на защита на едно ходещо клише. В 21 век е съвсем нормално да си изкарваш парите и известността по този начин, но всяко чудо за 3 дни...

на киселото грозде,тесногърдие ли му викат вече!? не съм и фен,но съм на 50,образован,материално задоволен,семеен,с две деца! ...аааа... и да не забравиш,че кой както се уреди на този свят(брат)...обикновено неуредените,намират махна на уредените!!!

Мда, аз съм младо момче тая миска няма да ме погледне. А тоя гнусляк я търкаля по цяла нощ. Да не я е поканил само за едно селфи, той се възползва многократно от миската.

Не става само с младост...трябват и пари!

и запазен външен вид е по-добре от празноглав гологлав младок живеещ в панелка репчещ се като петел под ритмите на чалга кифлите

Ти се радвай, че не си хубаво, младо момиче, че трябваше да се онождеш иначе с левенит като Флавио Бриаторе или Делян Пеевски. Погледни нещата от прозаичната им страна - всички жени имат сходен план на устройство. И по-грозничките стават за тази работа, дето я мислиш, а и по-малко ядове ще береш.

Ама защо да трябва? Нищо не трябва, но на момичетата въобще не им пука, че тоя прилича на пържена мумия.

какъв модел може да е тази ???

Момичето е подходило с надеждата любовта да я открие, а вие какви неща си мислите само.. Единственото по-хубаво от 50 годишен милионер с 20 годишно момиче е 90 годишен милионер с 42 градуса температура!

А най-хубаво е 90 годишен милионер с 20 градуса температура. И продължаваща да пада...

еее, ти пък ...у фризеро ли ще го тураш ? при 42 градуса нема да има смисъл бе човек , ще требе да го копаш...

Цивилизация, която е издигнала в култ селфито, изваяното тяло, фейсбук показността и отричането на старостта и смъртта, определено танцува последното си танго...

Да, все повече доминират повърхностните възгледи и хора. Няма далновидност, няма обноски, нищо няма. Има само "фалшиви герои".

чак пък последното ! Светът няма да свърши толкова бързо. Не си товари нервната система :)))

Никъде не се споменава света - в него има и други цивилизации, с друго разбиране за човека и мястото му в света.

прав си... само в мъката и мъката се ражда мъдростта...затова ми е кеф , кога ме боли ,явно ставам по-умен...? :)))

На това красавица ли му викате

Значи я тъпчи богаташ. И ?

Срам! Всички да видят как дъщеря ти се увива около някакъв дядка и е ясно какво се случва долу в каюткомпанията.

Ейвън Шпигел е твоя възраст, хайде, да е 2-3 години по-голям! Върни се при майка си, излез от анонимност и ще се уредиш, ако не с Миранда Кер, то с някоя хубавица от родните, като тази от статията. Хубавиците са за отличниците и лошите момчета.

Тоя дърт пер ,,..ш е просто смешен. И ако някакви кифли-златотърсачки му обръщат внимание - това си е тяхна работа.

Ама, ....ВРЕМЕННО!

изпълнена със смисъл! Особено съдържателни са думите "модел", "селфи", "демонстрира", "изваяно".

Нямам нищо против танцуваците хора, но това, че е поднесено като новина говори за упадъка на нашия свят.

Този чичак танцува като гей! А колкото до нашата ковра, дали осъзнава колко е жалка?

А на тая миска каква и е тарифата? За един преател питам...

ми нищо ново-винаги ще се намери по някое леко момиче (макар и неугледно като тази) да преспи с дедо белобради, за да послечели някое евро. Представила е достойно страната!

Мис Национален отбор обикновено ги минава целия отбор, или поне така е по хамериканските филми.

Дааа, а едно време на бохемите им викахме просто пияници.

Ако имаш яхта си бохем, ако нямаш си пияница.

Бохем - пие, има пари, красивите жени са с него. Пияница - само пие.

Трябва да е много здрав пияница този, средностатистическите не могат да се похвалят с такива тела. Дали проституира? Не мацката, тя е ясна.

Според мен- категорично да, като го гледам как си върти г_за...нормален мъж не би трябвало да танцува така, за каквато и гавра да става въпрос.

Плачете Златки и всякакви други патки, вас таз година само на водно колело ще ви возят...

Дядото дава на внучетата си да си рисуват по него с машинката за татуиране.

Тази талапия може да е модел само в реклама на рибен магазин.

Ау, ама страшна красавица е! :))

И аз я харесах, но мисля че трябва да махне очилата и брадата. А това в ляво какво е?