Как пушачите по-лесно отказват цигарите

Всеки допълнителни 500 м в разстоянието до магазина за цигари водят до увеличаване на вероятността пушачът да се откаже от вредния си навик с от 20 до 60%.

Обратно в новината

Коментари - Как пушачите по-лесно отказват цигарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доктор Уотсън много се тревожеше, че Шерлок Холмс пуши твърде много и реши да го откаже от този навик. Една сутрин той взе любимата лула на Холмс, завря си я отзад, извади я, и я остави на мястото й. Холмс дойде, взе лулата и я запали, все едно, че нищо не е забелязал. И така се случи няколко пъти Холмс така и не се отучи да пуши, но пък доктор Уотсън вече не може без утринната си лула.

Аз пък установих, че ако магазинчето за цигари е на международната космическа станция, ще ги откажа веднага. Същото ще стане, ако забранят производството и търговията с цигари.

Пълни глупости... Ако ми се пуши, ще отида не 500м., а 5 км. по-далече и пак ще си купя цигари! Аз ги отказах с електронна. Сега си я пафкам, дишам нормално и не се сещам за тютн

... електронната цигара ти изгаря гласните струни 50 пъти по-бързо от обикновената цигара, а химикалчето дето възпроизвежда пушека е толкова вредно, че само тъпак като теб може да не се запита, как става така?