Донатела Версаче (61) се снима по бански

Донатела Версаче предизвика негативни коментари, след като сподели снимки по бански.

Обратно в новината

Коментари - Донатела Версаче (61) се снима по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изгубената сестра близначка на българската перла Анита Мейзер

Ами грозна е, да не кажа страшна. Не в камера ,а ми в в извънземна орбита да спи пак не може да промени даденото от природата.

Да сте чували за пристрастяване към пластичните корекции? Истината е, че жената е чисто и просто от пристатените :)

Не мога да разбера защо всички застаряващи жени умрат да се изрусяват. Ако си мислят, че това ги подмладява, много се лъжат. Тази, вярно, поддържа тялото си, обаче в лицето е страшилище - почти без вежди и с джуки като кокошо д.пе + ужасен и безвкусен грим. Лили Иванова е в пъти по-хубава, а и не изглежда евтино като ДОМАТела.

честно - имам познати на 61 г , които без пластика и куп финансови средства са доста по-хубави от Донатела. Абе, българката си е хубава жена

Много е вярна приказката, че едни хора остаряват като катедрали, а други като цървули.

Има 2 вида жени. Едните са добре облечени, а другите по-добре че са облечени!

Язък за парите ,които е дала за разкрасяване просто е грозна и то много грозна.

Мяза на травестит.

Погледнете мъжа на снимката до нея. Физиономията му е доста красноречива - и той е отврен, но търпи, заради милионите. А, на 61 години наистина има жени, които изглеждат направо като манекенки спрямо това грозилище, страшилище. Имаше една луда, дето и викаха жената-котка, та и тая сигурно при същия пластик е ходила!:)

Ама тя е въщица без грим, и с грим, и не и личи изобщо да има полза от тия пари дето ги пръска за подмладяване!! Страшна е за гледане!! познавам жени, които са по-възрастни от нея, не използват никакви подобни техники, но изглеждат поне с 10 години по-млади и стегнати от тая увиснала откачалка!!!

Анита Мейзер определено е по красива. Нямаме основание за ниско самочувствие, господа и другари!

явно смятат, че като имат пари, трябва да си правят пластични операции до пълно обезобразяване

Горката, заприличала е на мене.

Погледнете ѝ кожата, погледнете ѝ ръцете...Никаква пластична хирургия не може да заличи годините. По-скоро е обратното. И остаряването трябва да бъде с финес. Има толкова примери за известни жени, които го правят по този начин. Но, тази не е от тях!

Мааалиииии..... те таа ако ми падне че си скинем ръката, разбираш ли!!

въх ако ми изскочи по тъмна доба баба Митра зъ ми лей куршум То бива грозотия бива ама таа нема да ми го натопорчи и за един милион Я зъ му викам ,,стани стани юнак балкански,,,а той ще клюма ужасен

Хайде махате го вече това квазимодо....

рагу и зъби!

Показателен пример как с многото си пари можеш да се обезобразиш... А толкова мило и приятно изглежда на снимки преди корекциите... Сега е заприличала на една евтина, вулгарна и повяхнала от прекомерна употреба лека жена... Гротеска.

На снимката от 1995 е супер, след това става страшилище, дали я лъжат хурурзите естети или са и скрили огледалото ???

ник'ва разлика в мутрата между донатела и силиконенят шмаизер от варна .....мда светът на модата изисква жертва я цица, я плосък мозък....а вие балами купуваите.....булгари означава направено от българи...

Най-чаровна и свежа е на снимките с Джани Версаче от средата на 90те. Най-добре да осъди пластичните хирурзи за нанесени щети. Ако продължава да не се храни, остеопорозата ще я довърши на тия години.

АУУУУУУ, КАКВА ХУБАВИЦА !!!

Ъхъ, нали ? Тя да не е братовчедка на Анитка Шмайзер...? Щот' и наща такава убава...

Е що ми скрихте коментара? За това, че казах, че е грозна ли? Ами че те всички до тук само това са написали. Или за това, че съм написал, че Лили Иванова я слага в малкия си джоб?

Жива циганка баце. Че и грозна. Версаче, мерсаче дайте да си говорим истината.

щО СЕ ИЗЛАГА ТАЯ...Да я гълташ против страх. Дъртото си е дърто. То и аз не съм първа младост ,ама поне не се показвам да се резиля.

И на 61 не е късно човек да стане за смях, нищо че е мултимилионер.

Жената е мултимилионер и съсобственик на най-известната модна компания! Некви пропаднали булгаристанци и се подиграват! Смях!

това само фоказва че не всичко се купува с пари. българите сме красиви по рождение. а ти понеже си я циганин я туркедтанец просто ни завиждаш.

тъжно е да я гледа човек, ако не беше се доверявала толкова на съвременните козметични и "разкрасяващи" методи щеше и да е една хубава жена

Мерилин Менсън в най-добрите си години е по-хубав.

Господ на едни дава, на други взема, но тук явно е бил в отпуск и природата си е отмъстила жестоко.

Не си правете пластични операций в никакъв случай. Няколко мой познати си направиха - просто изглеждат УЖАСНО !

Донт хейт ми къз айм бютифул

жената си е много красива даже . престанете да злобеете . това че е по красива от вас тя не е виновна . кажете ми една по красива от нея ?

Абе ти сляп ли си? не виждаш ли каква грозотия е тази?

Швестер фрийк шоу на стероиди. И за какво й е трябвало да блъска толкова силикон в устните, изглежда толкова ... вулгарно и евтино, независимо какво тяло има или как се поддържа... Плашило.

Мумията се завръща... ;) :) Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. :) В случая се състезава с "дядо" Джанлука Ваки(Вачи), ама нещо се е объркала. :) Поне в първата снимка, абсолютно сигурно е играл фотошопа, за да и се замажат бръчките по корема. Междувпрочем, баба Донатела има много грозен пъп. Другите снимки просто не ги гледах, защото не искам да сънувам кошмари.

Чудя се такива хора като тази богаташка дали не страдат от психично заболяване? Да не се беше пипала по лицето! Така ще изглеждат и нашите фолк певачки. Жени, не разбрахте ли, че скалпела няма да ви направи по-млади?!?!

Готов съм да я тряскам цяла нощ ! Къде ли е,че да се запознаем ...

ммм, тва не е ли Донатело Версаче

много отдавна не бях виждал толкова красив киликанзер ...

Как, Лейди Гага е актуална, същата е.

На някои новини трябва да слагате предупреждение да не се четат от хора със слаби сърца!

Честито - Анита Мейзън си има компания...

Не съм виждала по-грозна жена !

ПИПО

Спадна ми тръбата...

Грозна работа бе хора.Трябва да забранят на тези баби над 50 години да се снимат.Отвратителна работа то жена да не погледнеш след това.

Егати вампира

Tова, да си даваш собствените пари, да те обезобразят, е повече от мазохизъм! Aко, някой се сети да направи световен конкурс за най грозна жена,....Tази, ще го спечели!!.... изплаших се, бе.....честно!! ;))

Е това харесва ли ви? Е, ай стига, бе!