Най-високоплатените актриси в света

Дженифър Лорънс оглави класацията на сп. "Форбс" за най-високоплатените актриси в света за втора поредна година.

Обратно в новината

Коментари - Най-високоплатените актриси в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направете и една статия за задаващият се руски хит "Защитники" .. ще избиете рибата ..

Високоплатени са, но за какво ли още?..

Очаквам поредният режисьорски филм на Гибсън. Не-случайно Чехов е създал модерният театър и респективно режисьорското кино. Талантливият режисьор може да създаде шедьовър и с аматьори. Горните артисти са продукт-касички на рекламата а не на режисьорите.

Когато някой американец каже,че е 'спечелил", означава, че има приход ..... долара. От тях има разходи, данъци, осигуровки и т.н. и ЧАК НАЙ-НАКРАЯ остава чиста ПЕЧАЛБА. Всичко останало са свободни съчинения на джурналята...

Някой направи от тази "звезда" по неясни причини. Може да е подобрила играта си, но още не е нищо особено. В първия от "Игрите на глада", поредицата и не струва, гледаше през цялото време учудено и това и бе играта. Явно някои оценяват това за актьорско майсторство. В лице изглежда напълно обикновенна и ако не я гласят, навън не би правила особено впечатление. Като тяло не е нищо особено. Няма 30 години и вече започва да прилича на тедка. Като мъж е странно да кажа, че момчето играещо с нея в "Игрите на глада" изглежда много по-добре. Лошата там игра много по-добре от нея. Някой трябва да я е пробутал или толкова вече нямат кадри. Може да са я избрали по друг начин. Излезнаха и порно снимки, като обляно лице със "сос". Да не четат малки деца. ;)

има нещо наречено американска, култура, разбираи начин на изразяване и жестокомимика, която убягва на хора които не са живеле много години в америка. ти го гледаш ама не го виждаш и разбираш.

Какви "Игри на Глада"?!!! От многото номинации за Оскар нито една не е за този филм. Както и спечеления. "Игрите" е един достатъчно комерсиален продукт. И дори в него имаше сцени в които различни чувства и настроения. Не точно като да гледа учудено. Другите филми гледам не ги обсъждаш ... Лично на мен ми харесва като актриса, но е още много млада. И се подвежда по другите. В случая с равенството на половете също. Нека да има такова, но в нейния конкретен случай леко се изложи. Примера и беше: защо е получила по-малко заплащане от Крисчан Бейл?! А реално той имаше главна роля. а те поддържаща (със съответните номинации за двамата). Реално в случая застава зад практика на Холивуд, да се заплаща извастност, а не само свършена работа. ..... Е не може един път да критикуваш Холивуд, а друг път да си снего.!!!!! Тогава някак се изказа се съответно "модата".

... в които ПОКАЗВА различни чувства и настроения. Мой пропуск .... :(