Д-р Неделя Щонова се обясни в любов на мъжа си

Приветливата водеща на "Духът на здравето" д-р Неделя Щонова честити рождения ден на съпруга си с изключително романтично послание.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Неделя Щонова се обясни в любов на мъжа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са тези снимки на семейството? Има снимки на докторката с дъщеря си, на докторката самосиндикално. Снимка на архитекта на младини. Но семейна снимка няма. Защо?

Тази жена май си плаща да пишат за нея и за това каква красавица е, колко е умна и т.н. Има един сайт където през няколко дена пишат статии в този дух за нея. Ами за мен лично е една обикновена женица и псредствена лекарка. Ако говорим в тази насока-в БГ има къде, къде по-хубави докторки, ама те си гледат пациентите, а не се снимат с вечерен грим по бански....

С моя съпруг живеем в хармония ,разби рателство цели ч5 години.Винаги сме заедно ,помагаме си и в трудни и в хубави моменти, но това никога не го афишираме пред всички. Колко мноооого семейства има като нашето и те не го афишират .Харесвах някои предавания ,но на последък ми се струва ,че лекарката малко повече се преструва и хвали.Това е недостойно за един интелигентен човек. Такова държание буди неуважение.

Това е много готино. И изкуствено. Много харесвам такива работи - архитект Едикойси, адвокат Едикойси, доктор Едикойси. Би трябвало да продължим в тоя дух - шофьор Петров, продавач Пешев, бояджия Николов, електротехник Минев, ... мога да продължавам до утре. Ноооо върха на сладоледа е - Петранка генерал Пешева. Ако се чудите, това е на генерал Пешев безличната съпруга. Давайте в същия дух.... Ние трепетно ви очакваме

защо се чувстваш МАЛОЦЕННИК??? Е, това е ненавистта на ПЛЕБСА към ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА....

Сигурно рейтингът ѝ е паднал. Чиста реклама на предаването ѝ, облечено в красиви думи за заблуждение. Да, ама не.

красиви, прекрасни думи, но будят нездраво подозрение, на мен ми се драйфа.

това прилича на есе. Препоръчвам ѝ да напише любовен роман. За мен е неприемливо да излагаш така чувствата си пред всички . Моят съпруг с който живея повече от 30 години и живеем и досега в хармония и разбирателство, би ми се страшно разсърдил, не знам докъде можеше да стигне в гнева си, ако види подобни "излияния"на всенародна показ. Но хора различни. И друго - архитектът, архитектът - няма ли други уважавани професии. Цялото есе е едно огромно парадиране с професии, с чувства. Първенющина.

Пише се пАрвенющина /идва от парвеню-новобогаташ, простак/ а не от пЪрви....Прекрасно-30-годишен брак! Колко ли си му писнала на съпруга си. Всеки ден кокошка в супата и гъска в леглото.....30 години:-)

от време на време се заглеждам в нейните предавания - тя просто е водещ на лекари-професионалисти. Има място предаването. Живяла съм у нас, в Германия и САЩ. Движила съм се в различни кръгове. На почтена възраст съм и ще ви кажа, че такива душевни излияние се правят, когато чувстваш, че "той" ти се изплъзва, или те е хванал "в крачка", или имаш друг любим, но не ти се пуска сигурното клонче. Несъмнено има голяма любов, но тя не се развява като бельо на простор. Такова афиширане е винаги подозрително.

Коя е тази "звезда", че ни занимавате с позьорските й обяснения в любов?След 20г години брак, това може да направи само жена без самочувствие!

Страхотна жена е. Вярвам и добър специалист,с удоволствие бих се подложил на един основен преглед при нея. :))

Красива, нежна. Води прекрасно и любопитно предаванията си. Публична личност е и затова може да изразява публично чувствата си.

Хубаво би било любовните послания да ги направи по монокини.

Медийното излагане на интимност си е принизяване на чувствата. Един чувствителен естет никога не би го направил.

Да,любовта,за нея правим всичко!Онази тръпка,онова усещане,че нещо се променя в теб!Харесва ми това,коеро е написала!Имаме нужда от любов,повече от всякога!Както казват-любовта ще спаси света!

Само дето тя го прави заради показност и реклама. Не мисля, че мястото за любовни обяснения е в публичното пространство, придружени от снимки по бански.

Да, в публичното пространство няма място за любовни обяснения и проява на чувства! То е запазена територия за жълти истории, за черна хроника, за излагане на показ на собственото ни ниско самочувствие, комплекси и неудовлетвореност.

Когато мъж подарява на жена си цветя без повод, има причина да го прави:-) Ама кога една те такава булка ги закаканиже е такива има не една а 101 тайни причини:-)

Абе, тия са толерантни - демек кой с когото, когато и където свари. На това я е научил и затова му е благодарна.

Подобни обяснения, особено когато се правят публично, означават само едно - обяснения в любов към себе си. Суета.

Голяма глупост! Когато обичаш някого - кажи му го лично, защо трябва да занимаваш много хора вече някорко дни с толкова интимни неща.

Много е готина и умна! Какво като мъжът и е по-възрастен? Не е за парите с него, ако е искала само пари щеше да с някой престъпник -мутра. Голяма злоба тука срещу жената, голям хейт :) Това доказва само едно - статията е за успял човек, защото в България се плюе само по успелите, бедните и неудачниците се съжаляват и оплакват :) Продължавай все така Неделя, страхотна си !!!

много си заблуден(а)! намери снимка на мъжа и и ще ти стане ясно!

Да ти кажа, въпрос на вкус. За мен е, ама много проста, долна, гнусна чалгаджийка. Но за всеки влак си има пътници. Я Веско Маринов ква аудитория има. Жива и здрава, и все тъй пУзитивна.

невролог!! Тази е една от най-трудните специалности в медицината!!

тя си го е казала-мъжът ми и всички останали, значи има и други, но тя няма да си остави мъжа, а в сащото време знам поне за две семеиства които тя е развалила! пълна демагогия! но някои мъже са тъпи, и не спазват принципа ебаи и бегаи!

лигити от пр. лизняшки са много по слузести от тези тук, ниделенити *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А защо след като тя промотира диети за отслабване без йо-йо, здравословни хранения и начин на живот, мъжът й е толкова дебел? За един преател питам...

Може би защото са две отделни личности и всеки решава за себе си? Само предполагам, един прЕател ми подсказа...

след това показно показване на обич, съм сигурен, че му изневерява на дядката ...

точно казано!

Значи архитект Валентин Маринов вади поне 10 пъти повече пари от нея, щом са толкова големи напъните да му се докаже, колко е "обичан"

СТАВА!

За какво и за кого.

E, щом не знаеш, значи си гей

но лигите, когато жоро лизняшки бленува мандазите на ген.бориссофф хем са много, хем са и такива, едни, слузести *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нямам забележки! жената си изглежда прилично! какво ли изкупва с това откровение?

Много си зависи от критериите. Твоите вече са ясни.

Добре че беше тая новина и особено снимките, че да спя спокойно, како се вика по съветски: MAKE MY DAY. Психолпгията и анализата очевидно още са и само хоби и голяма мечта, особено с този напевно-шептяща поза. Голям смех след двата нарциса преди нея. Краси Радков гениялно я докарва.

Не я познавам, но това което е написала/цитирала е толкова истинско че съм убеден че не може да е от някой фалшив човек. Поздравления за изключителното обръщение!!!!

ти кво очакваш от актрисата-дофтур да напише: Вей нещастник, питаш ли ме как те трая 20 години, да ти готвя, да те пера, добре, че още носиш кинти, инак да съм прелитната/прикацнала на някой друг по-успял от теб.

А, Веско Маринов как сладко пее, а! Мед, мед за душата.

Не я познавам, но това което е написала/цитирала е толкова истинско че съм убеден че не може да е от някой фалшив човек. Поздравления за изключителното обръщение!!!!

Добре де, стига точи лиги!

Снимките по цял бански са неуместни и не особено красиви. Не сме длъжни да й гледаме триъгълника. А се получи така

Тази ме дразни с нейното шептящо говорене и с опитите да се прави на тиха, скромна и набожна. Има нещо фалшиво в нея

не нещо - всичко е фалш и поза, и най-вече докторлъка и. Само слушаме как се фука, че ходила по конференций, особено по "вънка" ДоФтУр на конференция не се става.

Ще ме умори от смях тази дама! Но - евалла, не всеки го може! Артистична душа е Недялка :))

голЕма е кикимора тази леля, ама не може всички да сме хубави. Да са живи и здрави, това е важното и да се обичат много, че човек лесно си омръзва :)

Имаше навремето един виц- " Госпожо има нещо френско в лицето ви!-А, така ли, какво е според вас?- Ами приличате на френски ключ." Та и д-р Неделя...уж красива жена, но има нещо наистина отблъскващо и неистинско в цялостното и излъчване...

красива жена в един дългогодишен американски сериал - актрисата се казваше май Хънтър Тайло, от полуиндиански произход и с много деца....Но наистина убийствено парче. Д-р Неди й е като по-малката сестричка. Културен човек, елегантна, умна, успешна - абе не е за тук и какво прави още из София, а не са тръгнали за Обетованата земя, има още непокорени прерии.

уби змея с вилица! То бива проспиваща първосигналност, ама чак пък толкова...

Е, обясни му малко на човека, де. Че тъй само ще мига, дава заето и пуши. през ушите. Знам, че е трудно. Иначе, аз щях да му обясня.

Последната обществена длъжност на Вальо Маринов беше на средно високо ниво - главен архитект на Район. На общи банкети на всички райони ведно с приветствията на кметовете и той си позволяваше волността да поздравява служителите. Кмета Тотев тогава също беше районен кмет. Вальо имаше класа! Тя беше ярка, много ясно различима. Хората на по-високи позиции от него, кметове, зам. кметове, осъзнаваха неговото личностно превъзходство.

"Класата" на плъшоците от бунището на общинската администрация. А, чиновнически мишки, калинки, червеи, змии, гущери, попови прасета и друга всякаква гад... аплодират и се възхищават.

Каквото и да е било, явно вече е позападнало и има нужда от опресняване. Доказателство за което си и ти. Не е това начинът обаче. И на мен чичо ми навремето беше голямата работа в Хасковско - всички му козируваха, обаче сега вече никой не го познава и не го бръсне за слива.