Лиъм Галахър се подиграва на Крис Мартин

Бившият певец на групата Oasis Лиъм Галахър се заяде с фронтмена на бандата Coldplay Крис Мартин, като го оприличи на герой от детско телевизионно предаване.

Обратно в новината

Коментари - Лиъм Галахър се подиграва на Крис Мартин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е, че Coldplay се комерсиализираха в последните няколко години, но групата има страхотни песни и милиони фенове. Не виждам повод за лични нападки и обиди. А и би трябвало всяка група да е свободна да изглежда/свири, както иска. Музиката е изкуство и би трябвало изпълнителите да са по-либерални едни към други.

ама верно си е. рокмузиката не е за добри и прилични момченца като Крис Мартин и групата му, която наистина прилича на някаква послушна подредена команда. В крайна сметка рокмузиката се е получила, за да има къде да пребивават и да се развиват и аутсайдерите без цел в живота, та дано да стане нещо от тях. И това го казвам напълно сериозно. И накрая все пак става нещо от тях - ето Ролинг Стоунс, да не говорим за други известни групи през годините.. Крис Мартин наистина е смешен и нелеп - не му е там мястото сякаш.

Oasis ще си останат класика! Прав е. Наистина в момента Coldplay са като детско филмче. Нелепо е! Старите им хитове бяха по-добри!

сам

Лиъм, завистта и злобата няма да ти помогнат да пееш по-добре...

Ей, ти чувал ли си изобщо за Oasis, че се изказваш? Накъде по-добре да пее Галахър?