”Форбс”: Скалата е най-високоплатеният актьор за 2016-а

Бившият кечист и настоящ актьор Дуейн Джонсън-Скалата оглави класацията на сп. "Форбс" за най-високоплатените актьори в света с получени за 2016 г. $64,5 млн.

Обратно в новината

Коментари - ”Форбс”: Скалата е най-високоплатеният актьор за 2016-а | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво му харесвате на този надут плондир.

кът прочетох Скалата и се оплаших ,че и за траверосо Асан ще пише....

Тази класация е за американско кино. Живея в САЩ но рядко гледам холивудски филми. Китай и Корея имат в момента много добри продукции, режисура и актьори. С удоволствие гледам последните руски филми. Също са напред с материала. В момента най-печеливш руски артист е Нагиев (половин азер). Пред него горните имена са статисти в киното. Нагиев може да играе различни роли и превъплъщения. От запомнящият се сериал "Кухня" следя филмите му и те са удоволствие за гледане.

няма какво повече да се каже за киноиндустрията в момента...

Мдам. "Агент и половина" - такъв ЗНАЧИМ филм! Явно все повече хора се разтоварват с неангажиращи неща.

"Най-скъпоплатения", добре, ама чак пък "актьор". "Актьор" за дебилите, дето не правят разлика между киноизкуство и зрелище, демек "шоу".

Истинските актьори не се оплакват.

Радвам се за Джеки Чан, гледал съм му повечето интервюта, страшен пич е, няма никаква фукня, помага на страшно много хора, и прави това, което умее най-добре, да забавлява хората. Никога няма вземе Оскар, но е в сърцата на всички фенове, защото се раздава докрай и всички, които работят с него твърдят, че е голям човек.

Абе, всичко хубаво, ама и при него "актьорството" е под въпрос. Човекът оперира с три мимики: радостна, учудена и уплашена. Повече си е палячо.

Мимиките са му доста повече. Гняв, мъка, страдание, абе всички човешки чувства - така ги дресират в "Операта". И на други неща ги дресират. Не е палячо. По-скоро клоун. А клоунът може всичко.

дауни е брилянтен актор,ама започва да ме нервира с тези участия във филми от сорта ....men .но какво да се прави ,всеки гледа парата :-(

сега като излезе руския "Защитники" може и да се променят нещата ..

видяла жабата..

Бе, я кажете нещо за Путин, не се мъчете.

ПИПО

Сиреч да не ги мислим.

уж сме срещу насилието и войната, а кой е най-гледаният идиот?!!

Я виж в Раша какво най- се гледа..

Путлер. Всеки ден ни го навират пред очите по няколко пъти. А и все войни прави.

А! Додохме си на думата!

Е не е като умерената опозиция

Преди 2х години при излизането на терминатор 2 и 3, Шварценегер счупи тогавашните рекорди за най-голям хонорар за филм. Шварценегер не е по-добър актьор от тоя, даже напротив. Та сравнявайки ги двамата, разсъжденията, че положението с интелектуалния багаж на масите се влошавало, може и да не са много верни.

Тенденцията от 2х години насам е към атъпяване. Разшири времевия диапзон и ще видиш, че трендът към затъпяване е факт. Почва от Шварци насам и продължава с устойчивост.

верни са тъпако, този ще стане губернатор на калифорния на куково лято, че и след още 200 лета

хехе. Роналд Рейгън е бил много по-ниско платен актьор, ама на виж - два мандата президент и разби комунизЪма, нещо дето даже и Рамбо не можа да направи. Нали глупав?

Според мен е обхваната и част от 2015г. И сериозни плащания са от там. Мисля, че Сан Андреас е бил с най-голяма тежест, а не споменатата комедия.

Това за мен означава само едно - всичко стойностно и смислено постепенно и поетапно се отстранява от битието ни, докато напълно изчезне. Жалко...

Само не казвай, че американците, руснаците, евреите, арабите, Сорос, Рокфелер или Меркел са виновни за затъпяването на презадоволените консуматори.

Жестоката посредственост рулира - от политици до актьори, не че има особена разлика между тях. Което говори красноречиво за състоянието на западната цивилизация.

По скоро говори за празната ти тиква.

Нервен си нещо. Пусни си некой "филм" с гореспоменатия "актьор", да изпуснеш малко парата.

Прав е човека! Няма един свестен филм с тези "звезди"! Комерсиализация във всичко!

И аз го имах за тупан във WWF. Който го мисли за слаб актьор не го е гледал в Snitch.

Който го има за слаб актьор, е просто кретен плювач.

къв е тоя свят, когато бездарни тупани и тъпи чернилки получават милиони

Всъщност приятелю пари има в простите неща. Хората искат зрелища,не висша математика! Следователно там си дават парите. Ако беше обратното-то учебниците щяха да са безценни,и постановките на "Аида"и "Травиата" да са постоянни.Ама не! Трошенето на кратуни и прочее батални сцени по- лесно докосват елементарното битие на днешните татуирани младежи,които виждат във всичко показано едва ли не себе си! Те затова се и бият по улиците. Това е по принцип. Не казвам че във висшата математика няма пари,напротив-тя е свързана с всички отрасли на модерната икономика,но тук говорим за артисти. Основната идея е да се загалвикат младежите с фалшиви ценности и лъскава обложка по лесното в живота и там да си дават парите. Висша математика не им трябва...

Ем, прости и умни са в съотношение, в най-добрия случай 1:5. Ако не и 1:10.

Скалата е симпатяга, но ако трябва да сме честни най-добрите актьори никога не са най-скъпоплатените. Тези, които имат Оскар-и обикновено са извън топ20 или 30 с малки изключения.

Can You Smell What The Rock Is Cooking?

и тяхната култура

а твоето ниво какво е?