Дъщерята на футболиста Николай Илиев се омъжи

Председателят на управителния съвет на "Левски" Николай Илиев омъжи дъщеря си на стилна церемония.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на футболиста Николай Илиев се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ники трябваше да набие най малко 2 репортера за да му е стилна сватбата .

Стилна булка, стилна двойка, стилни гости. Очевидно - стилна сватба. Да са живи и здрави !

Честито на сватбарите!!! Спомних си славното време на Ники Илиев и Трифон Иванов - Ех имахме защитници отличници левскари и цесекари.

Красотата и очарованието на булката така доминираше, че правеше всичко останало да изглежда като нещо второстепенно. Искрени поздравления за всички.

Ники Илиев е не просто футболиста, а председател на УС на Левски! Честито на младоженците! Само Левски

Стига с тези футболисти и техните щерки, няма ли достойни българи да пишете за тях, вече ни се повръща от футболисти...

има други мнооо по-талантливи, но са в друга статия... Там където е Графа, Азис и мнооо други и те се занимават с друг спорт...

Не е същото без Сираковите кукумявки с преливащи деколтета, лъскащи/ бляскащи рокли и фалшиви усмивки...

Много точно. Само бих добавила и намазани до неузнаваемост.

е, че Ники Илиев, както много други спортисти-футболисти е заможен и известен човек, но и природно интелигентен, истински български родолюбец! Страхотно българско, стилно сватбено тържество! Много здраве, щастие и успехи на младото семейство!!!

Ники Илиев беше един от най-добрите ни защитници.Под "ни" имам впредвид национални на България.Не е хубаво да пишете само "футболиста". Звучи много безименно някак си.Аз съм ЦСКАр, но трябва да уважаваме талантите па макар и в противниковия отбор.Поздрави иначе на младото семейство за щастливото събитие.

Злобни сме били!!! Така пишат. Е как да напиша нещо лошо за тази КРАСОТА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР СТИЛ!!! Гордея се, че все още имаме такива БЪЛГАРИ!!!

Еваларка , бате Ники!! Стил, изисканост и много чар във всичко по тази сватба!! Дай Боже много внучета-левскарчета да те радват!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Да е здраво младото красиво българско семейство!

Без повече коментари за "двете сватби"... Единият е левскар, другият - чорбар.

Хейтърите са в агитката на Левски май.

платена статя с платени коментари ! един ритнитопковец решил да се показва ! да ама не. типични простовати булгарски парвенюта. а сред гостите се виждат и криминални типове-като шефа на фармахим-дето ужким е следствен. чалгарска исторя. транслитериран текст !

Хейтър. Първо постигни нещо и тогава изказвай мнение за другите. А междувременно се научи да уважаваш хората, които са се доказали в своята професия.

Много красива булка! Наистина стилно, изискано и мило, без селянията на другата сватба с която ни занимават. Да са живи и здрави!

Просто прелестни. Много стил и класа! Булката е красива, нежна, естествена. Много ми хареса! Щастие и здраве на младите, а и на родителите, че да помагат!

Прекрасен футболист който винаги свързвах с Гунди.Здраве и живот.

Ч Е С Т И Т О !

Браво много стилно и красиво Да са живи и здрави

До 1984! ГоУем си транслатор...

вежди рашидов ! каде си ? засто разрешаваш на простаците да правят сватби в натионалната художествена галеря. повечето от драскачите дето пишат в захлас от тези клоуни са тролове. а участниците в този панаир са чалгаджииски клоуни! и господи каква е тази далга бяла кола дето се разкарва из софииските улици ? транслитериран текст ! +

Неграмотник!

Платил си е, що да не направи там сватба? Няма да се срути сградата я

Защо си сменяш псевдонима? Да не мислиш, че не си личи, че всички неграмотни постове са дело на един и същ човек? :)

стилна красавица

Само Левски , Ники ! Благодаря ти , че имах удоволствието да се насладя на прекрасната сватба ! Щастливи , весели и красиви хора , чудесен празник ! Да е живо и здраво младото семейство ! ! ! Много левскарчета за в бъдеще ! ! ! :-) САМО ЛЕВСКИ ! ! !

на еди мутренски футболен отбор. Иначе честито на младоженците и дано имат много деца.

винаги толкова красив, колкото сте вие днес, прекрасни млади хора.

Финес, стил, красота, усмивки!За жалост всичко това с пари не можеш да си купиш!Младите да бъдат много щасливи!Този баща показва как се прави незабравим сватбен ден за любима дъщеря!

Какъв баща бе - футболист да направи това. Питайте за кого се омъжи щерката. Добре че са архитектите!!!!!!

А дъщерята на НСПП кога ще се жени. Амаха. Изостава в графика. А нея де щя в турят да я снимат папараците. Единия в Манастир, другия в художествена галерия, а на самотитулования Вълк-единак къде, в клиниката на Д-р Енчев може би, любимото място на Илиянка, да си опъва бръчките и цепките. Мъъъкааа.

сватба в художествента натионална галеря.....?! не проумявам ! прости им господи глупоста на тези примитиви ! и с какви пари е тази сватба - грабеж от еврофондовете....?! а кои е този николаи илиев, за да ни информирате.... текста е транслитериран, поради липса на кирилица

Илиев е футболист. Навсякъде ви се привиждат вече еврофондове, злобари

Има ли кютек и на тази сватба.

Има и кючек даже.

Бащата не е ли плеснал поне един шамар на някой журналист? Че то без бой на журналист... каква сватба е това?

Възмутена съм и изненавана, че в НХГ се правят такива тържества - надявам се да не е практика. И голямата бяла кола, която по всякакви поводи "броди" из София - много ниско. Иначе, момичето е хубаво и сватбата си е сватба, но нека не е в Националта художествена галерия!

След като "Версай" разрешава срещу солидна сума сватби в залите му, защо галерията да не изкара пари за някой ремонт. Стига важният татко да не е минал безплатно, не виждам нищо лошо в това. А наистина там трябват много пари за ремонт.

Това е добър начин тези сгради да спечелят малко пари, защото държавата е абдикирала от тях. Надявам се сватби да започнат да се правят и във Врана, прекрасно място за случая.

КРАСОТА!!! И хората и церемонията!

Стил и красота без пернишки отенъци .

Възпитание и стил-това или го имаш или не. Може да си велик, да си известен, но ако си малко прост, няма отърване. И тук е имало журналисти, сигурно нахални, но няма проблем. Всички са усмихнати и възпитани!!! И да не пропусна-много красиви

И на Ицето съм приятел и на Ники, но тази сватба на Ники на дъжеря му ми хареса в пъти повече. На Ганьо си беше голема селяния, а тук е стилът!

Тука питам аз некой ял ли е бой на тая сватба....?!??! Ако не е да викнем баща ми да дойде да натрепа некой! Не може на сестрами с кастанетите да става такова шоу, а тука скука!

Красиви деца е направил Ники, браво на него. Много щастие пожелавам, хубава и стилна двойка.

на кой дъщерята била ?

А бой имаше ли?

Голяма красавица, хубава двойка , дано се разбират.

Красива булка, стилно тържество. Много се изкефих на клипчето. Да са щастливи децата. Но какъв контраст със Стоичковата сватба. Парите и тук, и там явно са много, но вкусът... И няма цигански рокли с пайети!

стил и пари! Някои младоженци и техните родители имат само пари!

Красива дъщеря, много стилна булка. Честито!

Много красива двойка са! Много семейно щастие!

Както винаги Ицо ги засенчи по всички показатели.

Само по простотия и кич, но никой не се и съмнявал в това.

Показва стил и в избора на място за сватбата.Нищо общо със селянията на Ицето..

Luna0102

Честито на младоженците, но този Илиев не е никакъв българин, щом не знае как се бие на сватба, поне един скандал да беше направил, пък той само се подсмихва. Срамота, стана за резил!

журналист е ял боя?

Luna0102

Той е в съседната статия, а тук за срамотиите- никой не е бит, поне една псувня от сърце да беше отпратил към някой за да се отсрами.

Честито! Да са живи и здрави и много малчугани да отгледат!

Така се пише такава новина,а не като Стоичковата щерка.Да са живи и здрави и поне три българчета..