Илиана Раева показа снимки от сватбата на Христина Стоичкова

Илиана Раева сподели снимки от сватбата на малката дъщеря на Христо Стоичков - Христина.

Обратно в новината

Коментари - Илиана Раева показа снимки от сватбата на Христина Стоичкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези които плюят и злобеят са цесекари- комуняги. Не могат да превъзмогнат дори и Стоичков. Комунягите винаги са били злобни и завистливи защото сами не могат нищо да постигнат.

това сватбата на Илиана Раева ли е?

роден в София. Повечето комуняги са от ЦСКА. Защо злобеете и завиждате. Човекът има пари, жени първа дъщеря, има възможности, иска да направи голяма сватба, а вие що се месите, кво ви пука?

не се притеснявайте за Раева - сигурно е взела разрешение от Ицо.

то не може всеки помияр да щрака, а и не се знае какво ще пише под фотосите. Казал им Ицо да си тръгнат, да не снимат, те казали, че това им е работата и той ги ступал- какво по логично.

МАЙ СТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ И ЗАТОВА ПЛЮЕТЕ ПО СТОИЧКОВ. МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ОБЕКТИВНИ А НЕ ПОДЛОГИ НА ГНУСНОТО ЗАЧЕРВЕНО ОЛИГАРСЧЕ ПРОКОПИЕВ,ГОЛЯМОТО ПРИЯТЕЛЧЕ НА УСРЮТО ПЛЕВНЬООГЛУ И КУХАТА ЛЕЙКА ЖЕНА МУ.

Ами тия репортери е трябвало да се поучат от иконома на г-н Стоичков и просто любезно да го попитат: "Г-н Стоичков, може ли да снимаме или да си ЕМ-та?" Тогава може би е щяло да им се размине само с едно "ЕМ-та!" Като са невъзпитани, така им се пада! :)))

Сега Ицката като ги види тея снимки, голям бой ще и хвърли на Илияната. Онова шофьорче без да е успял да снима как го нашамари, а за толкова много снимки, че и от вътре, се полага голям кютек :)

Gal

Злобни душички....дир-аааа трий..

Изяла ли е няколко тупаника от селянина преди това?!

А за колко денонощия плати Раева да и държите любителските фотоси от кичозното събитие на първата страница?

TIREX

отврат

Значи Ицко и едни снимки не може да качи сам, разчита на Ил.Р.

Новият бай ганьо-Христо Стойчков And family

и, не й

Чета зависливите коментари на полу-грамотния мат'рял останал в България и си казвам: " Боже, благослови Америка!" Стоичков, върни се във Флорида. Българите не те заслужават.

да се връща барабар с цялата си просташка фамилия, няма да ни лиспват със сигурност!

Знам.Единственото нещо което може да липсва на хора,като теб е ракията и салатата.

Как е на американски завиСлив и щаСлив ?

Сорри, спелинг еррор.

АМЕРИКАНЕЦА! ВИЕ ПЪК НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛАЙНЯН.АТА ДЕМОКРАЦИЯ,НА КОЯТО СТЕ РОБИ!!! НЕ,ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ,НО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ И НЕ ЧАКАМЕ МЕДИИТЕ ДА НИ СЕРВИРАТ ГОТОВИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ,НИТО ЧАКАМЕ ДА НИ КАЗВАТ ПО САПУНКИТЕ КОГА ДА СЕ СМЕЕМ!!!ЗАВИСТЛИВИ НЕ-ОБЕКТИВНИ!!! ЗНАЕМ,ЧЕ ПРИ ВАС ПАРИТЕ СА КУМИР И МЕРИЛО ЗА КУЛТУРА,ИНТЕЛЕКТ И ЧОВЕЩИНА!!!

Бегай да миеш чиниите в бистрото в Чикаго и да пускаш водата в кенефа след негрите, "американецо"!

Прав си.От там се започва. И след десет години си с къща с басеин с мерцедес в гаража и осем часов работен ден за деветдесет хиляди долара на година. Обиколил половин свят с екскурзии. Не съм казал, че е леко. Поне на вас ви е леко и добре.

Много важно.

Късмет и щастлив живот на младото семейство, а Илиана - вярно, куражлия се оказа!Брех, тая жена рискува да изяде як кютек, какъвто видимо и на мъж не се отрази добре. - Ице, защо бе човек си толкова първосигнален?С какъв ум предизвика тъп скандал на сватбата на собственото си дете? Имало непоканени папараци - ОК! Да ги беше изчакал да публикуват снимките, па ги съди за космополитна сума и дай дарение спечеленото. За такова действие обаче се иска малко повече размисъл, отколкото от коя страна да ритнеш топката;)

В първия момент и на мен ми заприлича на извънземното от филма "ИТИ".

Ицо е взел славата, благата и парите, а не желае да бъде сниман на обществено място за разлика от принцеса Деяна... Да Господ дал крака, но взел от главата

Хванах уплах от снимките на момиченцето-рожба Сиракова! Сериозно, не мога да повярвам, че Илиана Раева ще допусне такова окарикатуряване на първородната и дъщеря! Дано е само от грима и снимката, надявам се!

Мен,що не ме покани този,щях селфи да си направя с него,добре дошъл Стоуко,Стоки,ах няма значение,НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ!!!

Няма ли да набие и Илиана Раева сега че му е нарушила личното пространство като показва снимки във Фейсбук?

Няма да е бой, друго ще е наказанието.

Волен Сидеров бил ли е на сватбата? А ? М ?

Кич, чалга, простотия и селяния, сред звездните гости били Попеску и михтарски, Кубраг Пулев и тъпанарката илияна раева, а побойника Стопичков бил стилно облечен, хайде холан, не ядем доматите с колците

Ние не ги ядем, но ти ги ядеш.

Кич, кич, ама в розово, с Валентински дъх и ... со малко кютек за да се спази традицията:)) Какво е балканска сватба без кютек - безсолна манджа:)))

Не знаех, че Стоичков има отпечатък на стъпалата си на алеята на футболните легенди в Монте Карло (The Champions Promenade). Преди 3 дни разхождайки се на Promenade в Монако бяхме приятно изненадани да видим българско име на алеята.

само сте пропуснали,че отдолу пише Барселона!

а някоя сосна псувня нямаше ли записана там?!

айде стига лицемерие..вие как ще постъпите,богати сте,известни сте...едно журналистче си прави реклама на гърба на стоичков,ами аз да бях бащата на булката,по -голям пердах щеше да изяде...ясно е че правото на снимки е продадено на някоя медия...а че илиана е пуснала няколко снимки с мобилен телефон -голяма работа..

Колата с журналистите е била на 1 км.Защо великия не е спирал колите на простосмъртните още в Ботевград."Пази боже сляпо да прогледне"Кой му дава право да бие,когото и да било.Имало е полиция.Интелигентния човек би се обърнал към органите на реда,а не да се бие като тъп селянин.

НАРУШИЛА ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО!!! НЕЙНИТЕ СНИМКИ СА ОТВЪТРЕ,А НА "НАГЛИТЕ"ЖУРНАЛИСТИ- ОТ ОКОЛО КИЛОМЕТЪР!!! НЕ В ЦЪРКВАТА,НЕ В РЕСТОРАНТА,А ОТ ПАРКИНГА!!! КОЙ СЕГА Е ИЗНЕСЪЛ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ,А?! НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ПОРОКА НА ИЛИАНЧЕТО-ВЕЧНО ДА СЕ ХВАЛИ,СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ,С МЪЖА СИ,С БЛАГОПОЛУЧИЕТО СИ,КРАСОТАТА СИ И ПР.

Прекрасна циганска сватба!Не знам какво не и харесвате?

Пластичната хирургия не прощава!

лъжа почетните консули нямат имунитет, всеки втори простак е почетен консул на някоя пробита държава

Ама Илианчето платила ли си е да публикува снимки от сватбата? Да не получи няколко крошета от Стоичков, че е снимала неправомерно.

Парите не могат да ви купят класа! Това важи и за сем. Стоичкови и за сем. Раеви ;)

кажи им го:)

Погледнах тази галерия, погледнах и снимките от сватбата на дъщерята на Николай Илиев в съседната новина. Е, какво да ви кажа, разликата е от Земята до Луната и обратно. Тука гледа кич и блестящи рокли, пълна цигания. В съседната галерия - дъщерята на Николай Илиев - прелестна. Класа, чистота, натуралност. Не само булката, младоженика и кумовете - прелестни. Гостите - невероятни, с красиви и стилни дрехи, няма цигания, няма простотия. Напълни ми се душата. А тая галерия тук, съжалявам, че я отворих, още повече като знам предварително кичозния вкус на Раева.

Не може да има и база за сравнение.На онази сватба се виждат само интелигентни,истински усмихнати и добронамерени хора.На сватбата на Ицовица младша...само австралопитеци и пещерни хора.

Ти луд ли си? Другата сватба е била в галерия. В галерията не можеш да се промъкнеш незабелязано. На сватбата на Христина и Лука /защото това е тяхната сватба/ са разчитали ,че при триста гости ще се промъкнат незабелязани. Здраве и щастие и на двете млади семейства, а папараците да ядат бой където ги стигнат.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕ ТЯ БИЛА МНОГО ГРОЗНО СЪЗДАНИЕ НА БАЩА СИ!

и Лука Белич акъл има ли

МНОГО СЕЛЯНИЯ В РОЗОВО !?!?!

Снимки от сватба, няма нищо обидно за големия ни футболист.

На сватбата освен кютек кючек има ли ?

"Каква ще е тази сватба, без бой"- провикна се Сточков и заби един юмрук в устата на папарака.

не е точно така - журналистът нито е поканен на сватбата като гост, нито като журналист, който да отрази събитието - т.е. той си е един нагъл папарак, койото си е свикнал с боя, макар че аз в клипчето не видях бой, имало псувни и обиди типично по стоичковски - в интерес на истината стоичков може да го съди папарака за нарушаване на личното му пространство чрез снимане - а колкото до булката, младоженеца, семейните приятели на стоичкови ,оставете хората на мира - като не ви са на нивото, не четете и не пишете

ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ОТ РОМИТЕ:ХАПВАНЕ,ПИЙВАНЕ,ПОСЛЕ МАЛКО БОЙ И ЦИРКА СВЪРШИ!!!

има и достатъчно много ромски милионери. Какво стана с цар Киро, впрочем?

Ох, как ми липсва Мика. Щеше да бъде страхотно допълнение към идиотските снимки. Много жалко

Наистина жалко....

Да са живи и здрави! Много е сладка малката му дъщеря! А иначе един неизвестен журналист стана известен като предизвика Стоичков, който си го познаваме ....еее голямо чудо станало

От камерата ли е от фотографа ли, но защо почти всички са дебели? А слабите-грозни?

Не включвай Насовица в това число!Тя е номер 1 по красота в Бг,за бога!И хич не и мирише устата.

Че сватба без танци и бой сватба ли е ?

защото имаш астигматизъм

Паралелно с тази блага вест,тече и друга подобна.За сватбата на дъщерята на Ники Илиев.Нека се запитаме-защо там няма подобни коментари,както за тази,която организира Бай Простак за щерка си?

Насе, купи едно по-добро телефонче на Илиянка! Ми, то нищо не се вижда, а пък и снимането не е като политиката, требва да го можеш.

Чудя се защо се занимаваме първенюта??????

хахаха мила картинка са ;) а Славея Сиракова е като анаконда с тоя поглед ... манеееее страхххххх

Това е "елитът" на България!Вижте ги на снимките.Два различни свята-единият на блясъка и парите, другия-на бедността, мизерията и безизходицата.Долният свят носи на гърба си и храни горният свят...

Мъ чекай де -то целиот свят е така.бедни и богати.Нали скачахте тогава да доде капитализъма.А с едничкото ,че всеки виждаше себе си шефа,не работника. Сега България е както навсякъде ,малко богати много бедни. В съседната статия-балерина на 32,забременя от миг джагър на 72,.чака издръжка. Бедни и богати. Всеки продава и просперира както може. И тук идва вярата,като морален стожер. Иначе бедни и богати --- било е и ще бъде. Само вярата-не подчертавам религия,конкретна,щото 10божи заповеди са за всички внася корекция в желанията на човека и го разграничава от скота.

Браво за коментара - право в десетката, браво...

много вожд, няма индианци