Калин Терзийски влиза при Елен Колева във ”Фермата”

Писателят Калин Терзийски ще участва в новото издание на риалити предаването "Фермата".

Обратно в новината

Коментари - Калин Терзийски влиза при Елен Колева във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще вкарат и обикновени хора- строители, дърводелци, животновъди. Нали някой трябва и да работи?

Интересни участници, нямам търпение да започне това предаване, ще гледам всеки епизод.

На тоя клошар пак намериха как да му дадат пари. Ами сменете клошарите поне, че само един и същ омръзва.

Тоя титан на мисълта как ще издържи без пърцуца?! Айде, за другото - все ще налазва отнесената от вихъра Елен. Май бързо ще го изгонят, щото ще им писне да го слушат и гледат как изпада от едно в друго състояние и не помага във фермата

На стадо кози - трябват два три пръча! - стара поговорка ...

Калин Терзийси отказа преди време на ВИП Брадър, защото не се продавал за пари и си направи шумна реклама от това. Сега изведнъж не е проблем, че му подхвърлят пари за да стане част от ВИПовете във Фермата.

Трябваше да кръстят втория сезон "ВИП Фермата" - по аналогия с едно друго предаване - защото (пак по аналогия) взеха да съобщават предварително участниците, пък те се имат за "вип персони". Май ще се откажа да го гледам още преди да е започнало.

Даааа, може би успехът на 1ви сезон се криеше в това, че участниците бяха обикновени и непознати хора. За втория сезон вече ме губят за зрител.

Някои хора,които са отбутнати от живата,умират да сеят злъч към околните.Спрете се малко!Първо виже,преценете и тогава се изказвайте,а не така неподготвени.

Да гледаш живота без розови чалга очила и да констатираш, със сигурност се възприема от чалга "любимците" на живота като "злъч". Истината е много дискомфортна.

Хитри продуценти бе, хитри. Заради Калинчо може и хвърлям по едно око на туй предаване...иначе само "трейлърите" им гледам.

Брррр... опиянчен лигльо и фермерство?!? ще умори животните от глад, реколтата ще се похаби, сламата и сеното - може да пламнат при някой по-продължителен запой... Всъщност - той какъв ще го играе? Фермер, или от тия, дето го търсят фермера...

Ноу здрава чалга!

Терзийски влиза при кравите във "Фермата". Елен Колева и тя там. При кравите, имам впредвид. Голямо копане и доене се очертава.

Може да има и заклан елен, съдейки по разказа за казармените агнета.

Явно "еленчето" ще регулира градуса в предаването на "гуемия писател",че той сам задръжки няма и не му пукало.....пък на нас два пъти:))))