Гай Пиърс (48) стана баща за първи път

Британско-австралийският актьор Гай Пиърс и партньорката му, холандската певица и актриса Карис ван Хаутен от "Игра на тронове", са станали родители на момче.

Обратно в новината

Коментари - Гай Пиърс (48) стана баща за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старички са вече за любов и за деца. Неприятно е да гледаш хора, деформирани от възрастта, да се гушкат като тийнейджъри. Просто, изпуснали са момента, да се примирят и да видят какво може друго да правят.

Не съди по себе си за другите.

Лейди Мелисандра им стахотни гърди!

Тоз като бавно развиващите на като се обърни колата пътища много че и неговата работа честити дядка

Връщай се на село ма, пача проста!

Щом се обичат младите. По-добре късно, отколкото никога. Никога не е късно да станеш за резил.

Ти като станеш на 40 ще се гръмнеш ли?

проверих,наистина играе в Речта на краля.а жената си я бива ама в сериала изглежда по дърта :-(((

Да особено когато Мелисандра се съблече през 6 сезон. Напражо ми убиха жъображението

Тая мацка е страхотна (леле как му завиждам), а какъв сексапил излъчва в "Игра на тронове", само който е гледал знае. Рядък пример на жена с интелигентен вид и много еротика във визията (без нищо натрапчиво или изкуствено във физиологията).И двамата са МНОГО добри актьори. Не знаех, че са заедно, дано бъдат истински щастливи. Гай Пиърс също е много сполучлив актьор и стои неочаквано добре на екрана. Наскоро гледах филмите му "Jack Irish" - леки австралийски крими-комедии, които са далеч от американските клишета .

100% си жена. Само жена може да нарече красива друга жена, която е посредствена или по-зле.

Ама не всеки мъж харесва изрусени чалга циганки с петкилограмови, пластмасови бомбаци, парафинирани джуки и паласки като ангелски крица.

Гай Пиърс играе в Речта на краля?,тва не го помня

Бившата му жена буквално го обижда с подобна визия. Не знам що за човек трябва да си, за да си позволиш да изглеждаш така с великолепен мъж до себе си

Велик! Да му е честито бебето и да наследи таланта на баща си :)

Голям актьор.Да му е честито бебчето

A, ето и един готин тип, който само в кутрето на крака си има повече актьорски талант от разни там Скали и други несигурни в мъжкото си достойнство "планини от мускули". Да му е честито, сигурен съм, че чете редовно секцията в дира.;)

Бившата, ъъъ .... спира дъхът от нея.

актрисата не е дацханка а холандка...не писете като не знаете дираа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.