Коментари - Дивна поздрави Миро за сватбата с трогателно послание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя си му беше навита отдавна.

Любими моЙ се пише, Дивне...

И в множествено число ли се пише така?

то добре че не се ожени за Рут Колев, че бая таркал щеше да яде

Честито, любими мои! Не можах да присъствам, но в мислите и сърцето си бях плътно до вас, и плясках, и се радвах възторжено най-силно от всички гости! И нека вашата любов носи още повече такава на семействата и близките ви! Бъдете щастливи! С огромна обич, Диван

Покъртително, невероятно, романтично, сърцераздирателно, умопомрачително или промълвено вкратце: ЛЮБОВ. И аз, като това малко Диване, желая на младото семйство Костадинов-Златанов да попаднат в безвремието на безкрайни водапади от искрящи звезди, ярко пулсиращи в синхрон и такт с тяхната истинска и безконечна единадесетгодишна любов! Как искам и аз да бъда така разтърсена из основи, разклатена от мощен любовен вулкан със стичаща се сребристо-бяла лава, прорязана по най-интимните си части от острия нож на желанието, завъртяна във шемтния кръговрат на огромно Виенско Колело, раздрусана като златна узряла слива, отнесена в далечни светове и вселени, нейде over the rainbow, от шеметния вихър на ЛЮБОВТА. Пожелавам им много дечица (поне 10) - всичките с такива музикални усти като на Миро и буйни къдрици като на Златанов. ГОРЧИВО!

И аз като вас пожелавам, ако не бийни кадрици като на Златанов, то поне да му е дълга пишката като на златанов! Да са ми живи и здрави младите и да има момчешка любов голяма, която съм чувал че е по-голяма от женската

ха-хахаа... искрено ме развеселихте г-жо Чакалова! Ох че хубаво ми стана! Чак пърхам с крилца...

има ли нещо свято за Вас?

Диването е с такова изкуственяшко държание,че чак изпростява горката.Нещо не минава номера да се прави на интересна и оригинална ама нормално ,то от това малко л..но какво да очакваш в крайна сметка.

В посланието към младоженците се е разписала като ''Дивнето", а аз го прочетох като ДИВАНЕТО : )

Покъртително....най-трогателното нещо,което съм чела в живота си.Как и е дошло на ума да го напише....Истински гений е това момиче.

Коя е тази Дивна, та ми пише и се представя в публичното пространство? Не добре изглеждащо иначе младо момиче се помислило за звезда...ха ха!

Дивне, Дивнее-е-е, нямаш ли си телефонче да му звъннеш и да го поздравиш, какво пишеш "по стените"?

"Миро се ожени за Ели Златанов...." ?!?! Знаех си, че Миро е гейпарад... По името разбирам, че жена му е ЕлиН Златанов вероятно и е траверс. Но щом се обичат нека се земат, замо съм против да се осиновяват дечица оти ми се размътват от малки главетата!

Ако знаеше колко си жалък, нямаше да пишеш простотии във форума!

Нещо тия старлетки започнаха да се повявяват и да си отиват. Беше Дивна, после Гери-Никол, сега Дара. Светват и изчезват, като светулки.