Бившият на Шарлот Казираги: Не бих я наранил

Дъщерята на монакската принцерса Каролин и Стефано Казираги се раздели с приятеля си Гад Елмалех през 2015 г. Сега той проговори за връзката им.

Обратно в новината

Коментари - Бившият на Шарлот Казираги: Не бих я наранил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Тоа че невзрачен, как ли го е видяла изобщо?! Без да съм принцеса, бих гледала през него като през добре измит прозорец.

Много прилича на вуйна си Стефани...

Тая гад е нещо като Гад Зееви.

Отървала се е .............

Браво, синко, хем принцеса да те топли, хем и дете, пък и сега свободен! Кой като теб, да те благослови Йехова и да ти даде дълги години мъжественост, че има още непросветени и заблудени моми за просвещаване в тайнствата.

Красавица! С чудесен женствен чар!

За разлика от майка си, Шарлот не е принцеса, тъй като баща и не беше от благороднически произход. Братята и също не са принцове. Шарлот може да стане принцеса само ако се омъжи за принц или пък, ако случайно наследи трона на Монако.

Принцеса си е Шарлот, от където и да я погледнеш. Бащата на 3-те деца на Каролин не е благородник, но бракът им е легитимиран от папата и те са си законни наследници на трона на Монако - за разлика от детето на Шарлот, което е родено без брак на родителите. Всички те са членове на кралското семейство т.е.тече кръвта на Грималди във вените им, т.е. са принцове и принцеси с всички наследствени права. Не ги изписват като такива, защото по принцип в Монако монархът се нарича принц, а не крал, цар, княз и т.п. -да не става объркване все пак не са малко на брой - поне 10-12 принцове и принцеси наследници на трона има.

Красавица като майка си. Колко е хубаво партньоите да се разделят с добро и навреме.

Тоя грозник се има за "малко еврейско дете"

Eй, голема Гад, големо нещо.... Голема и Каралайна също да я ева!

С какво ли я е омаял този? И не бяха ли се оженили?

как с какво - с произхода си