Катерина Евро на 60, издаде книга

Актрисата Катерина Евро се похвали навръх юбилея си, че е издала книга.

Обратно в новината

Коментари - Катерина Евро на 60, издаде книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

госпожо Мишева, вие като редактор на сайта не взехте ли нейното разрешение да публикувате новината? Не може да не сте знаели какви отзвуци ще последват. Или "няма лоша реклама". И тъй като знаем ,че Катето мизерства - няма пари, няма лошо да напише книга - глава залагам, че е намерила спонсори за издаването й, но да не я беше разгласявала там където се пишат отзвуци - или много важно - всички лъжат.

и аз да напиша нещо неутрално. Не съм я гледала в театрални постановки,гледала съм много отдавна "Оркестъра..." явно съм искала да разредя руските филми. Не беше лош - имаше много знакови артисти в него. Чувах, че майка й била добра ясновидка. Не знам на какво е гледала. Едно е сигурно - не е уважавана артистка.Как само се отнасяше с нея малък Тошко в Биг Брадър пред цялаБългария! Все не й стигат парите - дали не й плащат от телевизиите? ОТ Брадъра не взе ли някои лев?

Таз нахална бабка, да си вземе книгата, рецептите и спомените, да не забрави и още по-наглия й син и поколението му и да се скрие някъде и да не се показва! Аман от нагли простакеси като нея, които ни се натрапват от десетилетия едни и същи. Аман от децата им бездарни, които наследяват позициите им по телевизиите, понеже без връзки са за никъде!

" Може да ти прозвучи смешно, но освен охранителите ни в Текила бар, които продават добре, най-силният ми дилър е Катето Евро. Нали знаеш, че постоянно се събира с такива хайлайф компании, на които им се услажда кокаинът. Катето и без това е позакъсала финансово и прави всичко възможно да ги зарибява".Не се учудих особено. Вече бях чул този слух, а и Жоро от години поддържаше приятелски отношения с позападналата актриса.Петър, по-големият и брат,е израснал по сиропиталища и е обратен,съден е за блудство с непълнолетни момчета.По-малкият и брат,от друг брак на майка и ,е Александър, като сина и.Та той му бе приятел от ученическите години. Лошото е - изтръгна ме от мислите ми Пехливанов ,че навсякъде тая използва моето име. -- ОТКЪС ОТ КНИГАТА НА УБИТИЯ ГЕОРГИ СТОЕВ "BG-КРЪСТНИКА 3-Любен Гоцев - истинският Кръстник".

Тая неграмотна баба пак ще проси пари за пелети, за храна, за дрехи.... Как не я е срам не мога да разбера. И синът и същия. Хем просят, хем звезди уж. Нямат елементарно достойнство. Шиптърска работа.

До тук не видях нито един добър коментар. Все се е случвало да чета кофти неща ама толкова много лоши комнения за тая и сина и досега не съм чела. Сигурно и двамата са големи боклуци. Пиша така защото от години живея извън България ,а толкова лоши коментари за пръв път. Ужас !

Брат и Петър е в затвора за блудство с момчета, дрога и кражби. Израснал е по сиропиталища - съвсем занемарен, все чалнати около него.

години синчето и откри сезона на Преди обед с мама , после пак я показваха , няма предаване , в което той да не я спомене ! Писна ми - до кога ще ни занимавате с тази " холивудска актриса " - и на всичкото отгоре този блудкав филм от преди 30-40 години пак ще ни го показват в понеделник по БТВ !Това ли е най-подходящият филм преди празника ?Мине , не мине -хайде какво сготвила , кой и насякъл дървата , какъв е интериора , кои са и скъпите спомени , кучета , внучета и разбира се Сашко -мама ! Даже готвиха с него в не-по малко тъпото " Мама готви по-добре " ! Като , че ли тази телевизия е тяхна ! И в сайтовете се редуват с други подобни "звезди "-днес пишат за нея , утре за Екимовата и т.н. И това дете има ли майка и друга баба ?Тази от всичко прави "кариера " и известност -нали все се оплаква , че нямала пари !

Да порасне и да го уреди в някое студио, ако още ги има. А дотогава да си готви там манджите, но по-тихо.

И да почва голите снимки малкото Кате, като баба си.

Не знаех, че можела да пише... Не мога да разбера защо биг брадър я извадиха от нафталина. Бабата има участие в ЕДИН филм през соца... - млада, руса и празноглава.

Колко струва - 60 евра?

Това, което забелязвам е, че участията й във филми са през соца, има един от 2006, правете си изводите за какво иде реч;)

Познавам я лично. Невероятно арогантен боклук е и с уникално самомнение. Това с книгигата ми идва в повече.

Как лъже старата! Готвела на мъжа си... глупости! Непрекъснато му слагаше рога и купонясваше, а той строеше къщата в Кокаляне и се хранеше в местната кръчма, защото тая скитореше. Катето Евро се опитваше да го изгони и смени бравата, но той си направи своя входна врата :-)))

хах преди години на " свещите" /кафене на 5-те кьошета, известно свърталище на наркомани/ се напиваше до несвяст с Тодор Колев. той човека беше симпатичен тих алкохолик ама тази непоносима, да се срамува трябва а синът и е също толкова антипатичен..колко ли ... е счупила докато го уреди в живота.

за хамбара говориш, много белинда е минала там :D

Kатето, е на "бая километри"!! Hяколко пъти, и е превъртан "километража"!! изфъщяла лимонада!!;))

То с вкиснатия швепс никой не може да се мери , да ти кажа.

Директорът на НДК Боршош ще се снима ли със звездата?! За спомен. Може и на него да му е дилър.

Kатее, ...както хубаво ги въртиш...;)

Директорът на НДК Боршош ще се снима ли със звездата?! За спомен. Може и на него да му е дилър.

Така става , когато човек е нагъл и бездарен. И тя, и синът и. Не са симпатични на хората. Защото има талантливи наглеци и хората им прощават наглостта. А тези двамата са уникум нагли, пък и бездарни.

и тая като кюрда ще е написала повече книги, отколкото е прочела...

хахахаха

Да ти кажа, по лични впечатления, ти докато четеше плявата на площад Славейков, тя четеше книги, които ще са и в полза. От там ти идват комплексите. От толкова плява няма с какво да блеснеш.

Катето Евро няма завършено гимназиално образование, дали изобщо може да чете. Простакеса отвсяктде.

Рецептите на Катето Евро - как се определя грамажа на дозичката , как се пласира, колко % е чистото, как става плащането... Такива работи.

Перото явно много е западнало, щом като е опряло до книгата на наркодилър! Боршош как го е позволил?! Обикновено има точна реакция.

Е, те наркобароните първи прописаха (справка: Брендо) и сега е ред и на дилърите, и те са творчески натури :-)

хахахахаха

Красива и талантлива актриса и преди и сега!Да е жива и здрава и все така харизматична!

Инче, ти явно си още по-дърта та ти се привидяха чар и каризма.

само да ти кажа, че възрастта не е порок - много артисти станаха на 60 и повече години, но не загубиха уважението и обичта на хората - достойни хора, великолепни артисти, които и на сто години няма да бъдат забравени - а катето какво - поразсъблякла се в - оркестър без име - преди 30 и повече години - култовата и роля и после - нищо съществено, лута се, бута се....но след 2000 год.направо все по дъното ходи и не се усеща - в критическата възраст се съблече дибидюс гола за да събере пари да направи на сашко абитуриентска, после се заредиха слухове, че си дръпва тревичка и т.н. - на катето просто няма за какво да и се хванеш, още по-малко за рецептите - питки с..... домашно отгледана марихуана - не , мерси - та пак да кажа - софия лорен и на 80 год. е пример за подражание в италия например, докато катето никога не може да достигне големите и уважаваните

Ох на дядя малкото рошаво котенцее или катенце беше?!??! Не помни дядя, но ако ми падне още можа да и бия котката у довара!

Като ви чета коментарите се убеждавам за пореден път, че сме на правилното място в Европа. Последни за винаги. Чипът на българина наистина е дефектен.

По-добре да разпускат тук, отколкото по улиците, не мислиш ли?!

Прав сте. Само не разбирам защо авторът на горния пост, се възмущава за нещо, но пък си е избрал за ник въздишка по ориенталски...

какво общо може да има мястото ни в европа с катето евро - хората пишат истината и реално преценяват "таланта" на катето....... предимно в белото -няма какво да ни я пробутват

Тази жена няма ли да престане да се снима с това бебе?То НЕ е нейно!Майка му не може да се снима с рожбата си от нея!То бива,бива...

Ми майка му просто е снаха на Катето.... Кой се интересува от нея - неизвстна, незабележима. Добре че е бабата та уреди в телевизията Сашко да изкарва парички, та да гледа и майката и бебето....

Винаги ми е било интересно с какво се е занимавал мъжът й. Някой знае ли?

?!?! Работааа....божем като нея!

Жоро,лека му пръст доколкото си спомням се занимаваше с рекламна дейност

Жоро Кадиев беше каскадьор и се занимаваше с коне в Киноцентър "Бояна" , когато последният все още съществуваше .

Жоро беше непман и покерджия. За по-младите - непман бяха т.н. по това време пластмасаджии - частници, като онзи от филма -"прасенце-касичка".

Животът е, както се казва, се ла ви...

Проба...

Тая трябва да е страшна интригантка щом всички журналистки се надпреварват да й се подмазват. Мрат от страх да не им вдигне мерника. Иначе като хубост не виждам да е имало и на млади години.

Навремето биваше. Гледайте Оркестър без име. Може и да Ви хареса. Но може да се окаже, че не е Ваш тип. За мен тогава, наборката биваше, макар и "дъртичка". Вече. Ми, то, тогава, на 24-25 години, момата" вече беше "дърта". Даже и според Радой Ралин...

Страхотно! Наистина ли е загатнала и за сексуалните практики в книгата си? Ще е феерично четиво. Зарязвам порното! Само да имам книгата и.

И с цяла детска градина да се снима - пак си е боклук.

Много ми падна мнението за нея откак се излагаше по брадърите

" Може да ти прозвучи смешно, но освен охранителите ни в Текила бар, които продават добре, най-силният ми дилър е Катето Евро. Нали знаеш, че постоянно се събира с такива хайлайф компании, на които им се услажда кокаинът. Катето и без това е позакъсала финансово и прави всичко възможно да ги зарибява".Не се учудих особено. Вече бях чул този слух, а и Жоро от години поддържаше приятелски отношения с позападналата актриса.Петър, по-големият и брат,е израснал по сиропиталища и е обратен,съден е за блудство с непълнолетни момчета.По-малкият и брат,от друг брак на майка и ,е Александър, като сина и.Та той му бе приятел от ученическите години. Лошото е - изтръгна ме от мислите ми Пехливанов ,че навсякъде тая използва моето име. -- ОТКЪС ОТ КНИГАТА НА УБИТИЯ ГЕОРГИ СТОЕВ "BG-КРЪСТНИКА 3-Любен Гоцев - истинският Кръстник".

Едно нещо ще подскажа, което съм написала в моята книга и което може би не знаете......."Ако можеше моето коте пуфкаво да говори колко котарака са я онодили, щеше фарингит и енцефалит на гласните струни да хване "

Ще прочетем какви големи бели пишки имат висаджиите.

Тази жена да спре да се излага!

само да не се напие или надруса, че ще стане интересно.

"автобиографията на една ку рва как с е бане уредих и сина ми".

Защо , хора, толкова злоба ?

Това не е злоба, това е самата истина!

на Катето пожелавам дълги години да се радва на семейството си и живота.ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ОТ ХОРА, КОИТО Я ВНО НИЩО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ В ЖИВОТА. такива хора не могат да се зарадват на другите. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАКВИ СТЕ?

И как се казва книгата, приключенията на една ку_ва ли?

Не приключенията, а кариерата.

А,писали в книгата за "от сутринта ,че чак до обедните новини"тази култува реплика на твоя нек....рен и хлъзгав от лиги син.

Катето Евро ще сподели голямата си радост и ще направи един стриптиз като за последно. И след представянето на книгата ще почерпи с по една линия бело от нейните запаси.

Кате, писА ли, че и Воденичаров е пе дал или се знае?