Сандра Бълок: Имам най-шумните деца

Сандра Бълок (52) сподели, че има най-шумните деца на планетата.

Обратно в новината

Коментари - Сандра Бълок: Имам най-шумните деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що сички си земат домашни любимци

Тези двамата са абсолютни сладури. Дай Боже всекиму. Стана ми малко тъжно като чета коментарите. Явно още много години ще минат докато нормалните хора в тази държава станат мнозинство. Не знам не ви ли хрумва, че реално никой не се интерсува от мнението ви, което само показва колко дребни човечета сте, с провинциални, сковани от злоба и жлъч душички. Наистина не знам как се живее в такъв когнитивен досонас - живееш в свят, в който почти никой не изповядва твоите ценности. Ти живееш като куче, а този, дето уж е смотан - гребе с пълни шепи от живота... Мир на душите ви!

Много точен коментар! Хубав ден!

Oбичам децата безкраино !!! просто няма дрyго, което да обичам повече от децата !!! питали са ме дали сbм деTcка yчителка !!! преди време гледах едно красиво деTcко лице на рамото на маика мy !!! гледах го и се радвах ! Bbzxищавах се ! Mаиката се обарна и видях, че е циганка !!! Yсмихнах се и с топло чyвство и казах, че детенцето и е много красиво !!! Tя се зарадва и се разплака ! Kато влязохме в магазин Kауфланд в кв. Mладост кyпих на детето подарbк ! просто обоJaвам децата !

Aмериканците просто така вазпитават децата си !!! Dа са отворени и открити кbм света !!! Mоите внyци пеят на висок глас и танцyват и се веселят сbс цялото си сbрце ! Cинат ми свири на китара и всички пеят и танцyват !!! Tова не прави лошо впечатление на семеиството на долнuя етаж с 4 деца !!! Hапротив на празници заедно се забавляват !!! B Bulgaria не е прието така ! и тyк хората са прави, защото искат спокоиствие и да си почиват след работа !

Тази е за почит! Заслужава български "Оскар" за живота.

NE E PROSTO AKUSTIKA , PROSTO MANGALA OT KAKTO SE RODI ZAPO4VA DA VRE6TI I DA ISKA.

Ами може би Дамата просто не е преценила , че на тези Сладурчета вероятно имат генетично вродена способност да комуникират в огромните пространства на дхунглата.

на петата снимка един доста черен с бяла коса носи едно много черно детенце. Пише "синът на Сатндра Луис. Та кой от двамата е синът ѝ.

Голям веселяк си!

Миличката и нещастна Сандра. Това ли е най хубавото нещо, което може да каже за децата? Представям си колко са тъжни родителите и, като гледат с какви внуци ги е "дарила" Сандра.

И моята ми изневерява с комшията Пешо, та мисля да си взема едно две негърчета....

поне едно да бе родила не да осиновява

Ами, то не става по заявка. Може да не може да има деца. Не ти ли хрумна? Единствено мога да ти пожелая, да ти се връща.

Е, не бъди толкова лош/а. Човекът не му стига пипето да се досети, че може да има репродуктивен проблем жената. То с такива нетактични и недосетливи хора е пълно, но това си е за тяхна сметка.

miro, Tова е голяма актриса !!! Mнооооого талантлива, мнооооого голяма актриса!!! и като жена и като актриса е достоина за yважение !!! чест и прави, че е осиновила деца !!! Aмериканците затова са велика нацuя !!! Pазбира се не подценявам и нашата малка Bulgaria ! Dоказали сме се пред света с нашите таланти и в наyката и в кyлтyрата ! Balgarite са талантливи, yмни и красиви хора !!! HаблUдаваики внyчката ми, знаете ли колко често в кварталната градинка в New York Aмериканките ме питат: " защо балгарските деца са толкова yмни и красиви ???" и това е наистина така ! Aмериканката задава вапрос и внyчката отговаря на добbр Aнглииски език !!! латиноамериканката я пита на испански и тя отговаря на добар испански език ! Aз разговарям с нея на балгарски език ! Tова много силно ги впечатлява !!! Dетето ходи в деTcка градина и там общyваики с децата yсвоява технuя език ! Cамата аз сbм впечатлена от невероятно yмните и красиви балгарски деца !!! BOG да благослови всички деца !!!

dost, Bсbщност пропyснах да каJa как отговорих на вbпроса на Aмериканката ! Kазах и, че балгарина дава абсолUтно всичко от себе си за децата си !!!

Aууу на снимките има всичко друго, но не и бащата.

Малко им е боя, за това...

Ами те маймунчетата винаги са шумни и палави.

така си е - то им е в кръвта да са шумни, палави и необуздани - не са заспали като повечето бели деца

Само да не се повтори историята на ръгбиста- осиновен от бели родители, който не става на националния химн, защото се чувствал дискриминиран цял живот, когато влизал в скъп хотел с мама и татко, а го мислели за крадец.

Еее още си става, бих се пробвал да и направя 3то, пък колкото мога, толкова

Balgarin, не бадете циничен !!! Bсяка нормална жена желае да баде маика ! Hо не винаги става !!! причините са различни, а ние не ги знаем !!! Zатова не бива да правим цинични коментари ! Tази актриса е дала толкова много красота в нашuя живот !!! гледаики филмите с неино yчастие човек не може да не се ваzxити от таланта и красотата и !!!

Ами нормално е. Взела си си тъмнолилави получовеци от джунглата - шумнички ще са. Свиквай

ОБОЖАВАМ Я !!!

Ама Сандра, да беше си взела по някое циганче от БГ. И ние имаме нужда някой да ни ги гледа.

Има толкова бездетни български двойки, че циганчетата не стигат за нас. Чака се по 5-6 години за циганче. Бели няма, единични бройки с връзки.

Защо само бездетните са длъжни да осиновяват? Отговорността за отглеждането на децата в домовете само тяхна ли трябва да е? Всеки може да осинови дете, стига да е готов за това, независимо дали има или няма свои биологични деца.

Тя не е ли много по-възрастна от Р. Гослинг? Доколкото си спомням играеше с него в един филм, където той беше още момче-ученик

Еми, евалата на жената!

Смешна е. Накрая я е оставил - и заменил срещу мендес

Около 18-19 г.

Гослинг е роден 1980, филмът е 2002. Смятай си. Тя е била на около 36-37 и все още е яка мацка.

Дано успее да има и собствени деца!

ха дано ама надали.. като в оня виц за Манго и Айшето...

като отидат на обучение в исламска държава и ще настане тишина ..

Пак тая холивудска мода да се осиновяват африканчета от бели богаташи... и тя да покаже колко е прогресивна, взела две такива даже?!? като актриса я харесвам обаче с тия супер политкоректни простотии - НЕ!

Значи черно кученце и коте може, а черни деца НЕ?

ами ако са разрешили вече и животно да се осиновява - защо да не може... след еднополовите бракове може да се разреши и брак с домашни любимци, както и осиновяването им - либерализъм в действие..

Браво , бе! Черни хора и черни котки и кучета едно и също ли са за тебе?

Може да е правилно, защото децата от малки ще питат защо те са черни, а мама е бяла и отрано ще знаят, че са осиновени. Когато го научат късно, води до големи драми.

така е, има толкова много бели бедни деца , които също могат да бъдат осиновени- тази мода в холивуд/и само там/ само създава проблеми на децата като пораснат - зовът на кръвта ги тегли към афроамериканците, но в същото време са възпитани /предполагам /като богати бели деца

При положение, че непрекъснато се осиновяват деца директно от Китай, Корея и Филипините, очевидно няма много бели деца за осиновяване. Има много поотраснали и изоставени в приемни семейства, но родителят може да се появи по всяко време и да си ги прибере. Затова вероятно знаменитостите осиновяват деца отвън, за да не изскочи после отнякъде родителят и да почне да ги изнудва и съди. Дори в България е трудно да се осинови дете.

Много проста жена, ама много!!!

ти си супер прост/а, за да кажеш такова нещо.