Бритни Спиърс се сравни с Дева Мария

Бритни Спиърс призна, че има труден характер и е скучен и нервен човек. Американската певица смята още, че прилича на Дева Мария.

Обратно в новината

Коментари - Бритни Спиърс се сравни с Дева Мария | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука дори с килииното образование знаем че зш0 градуса са пълен круг, тоест нищо не се променя кат му направиш пълен оборот ... дал не е искала да каге 180 ?? бас дyрgа дир превегда през пръсти

Поне е ясно, че тая е много умна!

Цялото интервю се обобщава в едно изречение - Бритни е луда.

И ние се радваме, че не си като нас... Радваме се също, че юнаци като теб вече не са в България.. Какво правиш в този форум, защо не постваш в NY times? И там пишат за кифли катo BS..

Защо ни занимавате с изповедите на тази? Нито знае какво са 360 градуса, нито знае коя е Дева Мария...

Масово хората тия градуси ги нямат за нищо :)

Πpeд пcиxoлoгичecĸи ĸaбинeт ce cpeщaт двaмa дyши. Πъpвият питa: Koй cи ти и зaщo cи тyĸ? Bтopият oтгoвapя: Aз cъм Haпoлeoн и cъм тyĸ, зaщoтo пcиxoлoгът мe извиĸa. Πъpвият пaĸ питa: Kaĸ paзбpa, чe cи Haпoлeoн? Бoг ми гo ĸaзa. oтгoвapя втopият. Лъжeш! Hиĸoгa нe cъм ти ĸaзвaл пoдoбнo нeщo!- изĸpeщял пъpвият.

Не познавам нито една Марийка, дето да не слободна женица. Хем са убави, хем щедри!

Хахаха какъв е тоя Хеит постоянно.Да живея в Америка и се радвам за което.Радвам се че съм далече от хора като вас.Гроздето е високо и много кисело.

А видЕл ли си, че си неграмотен,,вайз мен,,... И на Луната да се качиш,като се врътнеш на 360 градуса си пак един ратъл брайн. Самочувствието е хубаво да бъде подплатено поне с елементарни знания. Точно това грозде ако ставаше за ядене нЕкой щеше да го е изял...

Стою

Що му се връзваш? btw не беше ли и ти скоро отвъд гУлЕмата вода?

Аз пък се радвам, че празноглавци като тебе ни отърваха от присъствието си. Да избягаш, по пътя на най-малкото съпротивление, отнасяйки на чуждо място всичко, което родината ти е инвестирала в тебе. Егати гордостта... Мъдрец бил... с Бритни сте си лика-прилика и сте иконите на новото хилядолетие! Ха-ха-ха ;)

И ние се радваме, че не си като нас... Радваме се също, че юнаци като теб вече не са в България.. Какво правиш в този форум, защо не постваш в NY times? И там пишат за кифли катo BS..

То из сьм Исус...след...7-8 водки...

Проверяват пациентите в една психиатрия. Откриват, че имат двама Наполеоновци. Главният лекар решава да ги затворят в отделна стая - да си решат сами кой е Наполеон. След няколко часа отварят вратата и питат първия: - Ти кой си? - Наполеон! - Хубаво. В такъв случай, ти кой си?-питат втория. -Аз вече съм Жозефина...

Еййй, не ги научиха тия имена. Дева Мария е едно, тя е майката на Исуус от Назарет, Мария Магдалена е... друго, няма да обяснявам какво. И двете са Марии, Бритни научи името на кого се оприличаваш, че хората хихикат.

В Библията има поне пет жени с името Мария.Съществува грешно тълкуване и объркване на жените с това име. Мария МагдалЕна- блудницата и Мария от град Магдалия-МагдалИна.А най- голяма роля в живота на Исус има Мария- сестрата на Лазар от Витания. Не тълкувам думите на Бритни , защото тя не е наясно нито с Библията, нито с геометрията..., нито със стойностната музика.

Ха-ха, това с промяната на 360 градуса мислех, че е патент на нашите футболисти като цяло и Пената в частност.

Кукувица е, защо й пишете глупостите?

Ако не вЕрваш, Ела ма рИтни! Кик ми бейби уоан мор тайм, въх ай дид ит агейн! Уоуоуоуоо!

А коя от двете е имала по-широка...кофа?

Гледай ти, какво единомислие... Винаги съм си представял, че Дева Мария е била руса и късокрака...

тази бритни е рядко глупаво същество, дори за американски гражданин е прекалено...

На 360? Що поне не беше на 720 или на 1080' - поне малко свят да ѝ се завие...

Бръкни СПръст може да се сравнява само с разпоретините от вертепите!

Ха-ха, тая ако е Дева Мария, аз пък съм Майка Тереза...

"...Промених живота си на 360 градуса..." На 350 градуса, мила "Дева Мария", си пак в изходно положение :) Но това не го учите по порно клубовете, нали ? :)

Разбирам какво иска да каже, но не и е подходящо сравнението. Не може да се каже, че е като Дева Мария или майка Тереза нито сега, нито преди. Иска да каже, че е по-скоро като монахиня може би. Но виж права е за това, че хората трябва да си помагаме.

Вижте сега пичове... навремето (това е действителен случай), един журналист разгръща страницата на един от вестниците и казва на Франк Синатра ... - Господин Синатра във вестника на първа страница пише че сте гей... Синатра му отговаря... - Ти виж приятелю... на първа страница пише Франк Синатра... за другото... дреме ми... та та... ще се сравнява с Дева Мария ами... нали това и гарантира баламурници като нас да я нищят... няма лоша реклама...

Да, сигурно много е удобно да се цепнеш от плющене 10-15 години и после да влезеш в манастир пречистена като дева готова за Рая:) 360 градуса :)

Интересно,как се нервничи в клуб или на парти? Дали е същото като да кажем в шивашкия цех или на гишето с клиентите? Била извършила промяна на360/?/ градуса-без коментар,двойка по геометрия... Абе общо взето поставена в интелектуална плоскост се разполага някъде между Екстра Нина и Нелина на местна почва. И там щеше и да бъде,ама пусто е в Америка...

само идиот може да се сравни с Dева Mария.

При положение, че Дева Мария не е по-реална от Мики Маус, всеки може да се сравни с нея. Капиш?

Тоз пък грозен рептил к'во се пъне.

Точно пък тая.... която е приютявала в хралупата си чепките на сигурно цялата музикална индустрия......

ОСТАНАЛА Е САМО МАРА, ДЕВАТА И Я НЯМА ОТДАВНА!!! ДВЕТЕ С ПАРИС ХИЛТЪН СА БИЛИ ДЕВИ!!!

А пък в България днес намериха удавено 4-годишно иракчанче... Кой ли да й каже на тая безнадеждно тъпа американка, че тя заедно с нейната преяла тъповата "изключителна" нация носят цялата отговорност задето не си контролират политиците, военните и корпорациите. Някъде някой умира за да може кифлите да се чудят защо са толкова тъпи и скучни. Видите ли, Саддам бил лош диктатор! Саддам не плодеше терористи и не палеше войни по целия свят. Като го няма Саддам, по-спокоен и мирен ли става света?

тия дето праскат минуси оечевидно са американски прасета от български произход и са го приели лично истината боли!

но не и хамериканските, щото теса ГМО!

Ма съща Дева Мария...като се обърнеш на 360 градуса,пак си си на същата страна! На мен лично за това което ти мисля за 5 минути си ми екстра!

ако съм с лице към стената и се завъртя на 360 градуса, ще направя пълен кръг и пак ще бъда с лице към стената. Каква е промяната?

Ако се въртиш около оста си, няма да направиш кръг.

Още една красТавица, която не е била в часовете по математика...не в университета а там някъде в 5-6 клас...но пък си е признала без да иска , че е направила един напразен пълин оборот...около нечия...ос...а аз /моля Ви, не изтривайте коментара ми като обиден/ бих и завъртял главата на 360 градуса, за да престанат да бъдат идоли на децата ни...защото няма нищо по-нормално от това да си читав, здравомислещ млад човек, отколкото плод на болната демокрация...

че е скучна и проста - това е видно отвсякъде

E*а си и самочувствието , пръдлата му с пръдла!!!?

тая пак е шмъркала

И аз така. Ако се бях родил през 1453-та Леонардо Давинчи щеше да ми завижда за таланта и способностите !

Не бързайте с 360-те градуса. Това има дълбоко философско значение - това е "закон за отрицание на отрицанието" (по Маркс и Енгелс, де). Може би Бритни чете трудовете им редовно...

"Настана лошо време, всякой пише, никой не чете" - надпис върху папирус, отпреди 2000 години. Нищо нов под слънцето!

Мисля, че се чувства повече като Тодор Живков. Той пръв каза "Ние трябва да направим коренен поврат, на 360 градуса!"

360 градуса - то от точката от която се е завъртяла пак там е стигнала - само дето малко свят и се завил от въртенето - нещо като главозамай - от туй ще да е

Бритнито дали е наясно, че оригиналната "Дева Мария" е била жителка на регион, където са мургави, чернокоси?

е била сламено-руса и с очи с маслинен цвят.

е кущунство изобщо да дръзва да се сравнява със Света Богородица. Света Богородица не е дръзвала да си помисли, че тя ще роди Господ и си е мечтала да служи на онази, която ще Го роди. Интересно какво ли е имала предвид Бритни, с това свое изказване? Дали, че живее скучно (което не може да се кажа за живота на Божията майка) или че животът й е изпълнен с безброй чудеса?

Ами тя Бритни си е брюнетка. Но се е ИЗРУСИЛА.

Потърси в гугъл снимки на асирийци: доста са белолики, а някои червенокоси и зеленооки. Чак руси със сини очи няма, но определено са доста бели, макар и не като скандинавци.

"....Промених живота си на 360 градуса." Значи нищо не си променила.Затова не си въобразявай неща, които нямат нищо общо с теб.

Доказано е че големите,великите и т.н. са на 100 % с трудни характери/т.нар. интроверти/.В противен случай - не биха били велики.Човек попадащ в категорията "душа на компанията"/тоест - екстраверт/ никога не става велик или голям в някаква сфера.Питайте историците и най-вече психолозите.

От психологическа гледна точка въпросът е спорен и има 100+ теории, подкрепящи едната или другата версия. От практическа гледна точка е достатъчно да посочим Bill Gates, Warren Buffet, Abraham Lincoln, Albert Einstein и т.н. за да заключим сами за себе си колко креативни личности са интровертите!

Чаплин?!

..."промених живота си на 360 градуса..."! Маце, върни се в отделенията да разбереш какво са тия градуси!!

Позволено е да се фантазира.

Обърнала си е живота на "360 градуса" и пак си е същата куха лейка :D

На 360?! Или нашите журналя са прости или тая е доста проста:))

И свако и тако.

Ами защо излиза гола на сцената тогава?

А за сатанинските ритуали с пентаграма? Човек (Бритни) забравя, но гугъла не!

ГМО не прощава.