Клиф Уилямс потвърди, че напуска AC/DC

Басистът на легендарната австралийска група AC/DC Клиф Уилямс съобщи, че приключва музикалната си кариера след завършването на световното турне на бандата.

Обратно в новината

Коментари - Клиф Уилямс потвърди, че напуска AC/DC | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би просто е дошло времето да спрат. Съдбата не дава такива шансове като след смъртта на Бон Скот, когато всички са ги отписвали, а те създават един от най-великите рок албуми на всички времена. Щастлив съм, че можах да ги видя на върха на славата им два пъти - 2009 в Атина и 2010 в София!

Гледах ги в Сидни в 2011-та. За да стигнеш горе до трибуните на стадиона вървиш по една дълга вита пътека. Помня как докато крачехме задъхани нагоре някой се изцепи "It's a long way to the top..." :)

Радвам се, че успях 2 пъти да бъда част от тяхното шоу. For those about the rock we salute you

Коментарът на Санди 048 е неправилно изтрит- не съдържа спам и е по темата.

Стою

Интересно ми е какво ще се случи, ако ти копирам поста като регистриран потребител. Най-много бан.

Направи ми впечатление, че той пишеше за заболяванията на Браян и Малкълм - т. е. причините за разпада на групата. И това ако е спам или извън темата...

Харесвам рокмузиката, това ми е любимия стил, но на AC/DC не съм фен. По принцип не пропускам рокконцерти в България, а и всеки казваше, че AC/DC са изключителни на живо. Затова бях на концерта им в София и ... мога да кажа, че това е най-добрия концерт, на който съм бил, вероятно и ще си остане най-добрия. И сега все още не съм фен на групата, но на живо наистина са феноменални!

Пратих една реплика са "Добрютро!"... Повече какво да ги коментирам? Освен да си призная, че сутрин преди да завъртя стартера си пускам "Thunderstruck "...

Когато попитали Аngus Young до кога ще правите концерти той отговорил - докато можем , заради публиката . На същия въппрос Mick Jagger казал - има още пари за събиране .

+! +! Именно!

Бях на концерта в Белград, след това и в София и разбрах че, вече спокийно мога да умра... Видях всичко, което трябва да се види и чуе на този свят... Бог да ги поживи!

Living easy, living free Season ticket on a one-way ride Asking nothing, leave me be Taking everything in my stride ... Това казва всичко....просто са ВЕЛИКИ, благодаря че ви е имало и че ви има, благодаря за творчеството ви.

Велики са като Rolling Stones и Black Sabbath, имат огромно място и роля в хард рока. Винаги ще останат в историята дори вече като не сме живи. Аз ще нося в сърцето си AC DC до последния си дъх, дълбок поклон и благодаря за прекрасните мигове с Вас.

Полека лека Останалите живи от "Големите" в Тежкия рок се оттеглят от Сцената. Така е и с AC/DC. Те Няма да се "пенсионират" докато са на този Свят. Така ми се иска. Може би ще виждаме и слушаме Някой/и от тях на Някое "екстрено" музикално събитие, или просто за Забавление - примери много. С тъга и носталгия приемам тази новина. Но какво да се прави. Ще остане Обаче Винила, Дисковете или Видеото, запечатали Пътя на тази Велика Рок Банда. Пък и гледам австралийците поддържат "рок огъня" - Airbourne ... дано и те да дойдат в България, докато са още млади.

ВЕЛИКИ СА!

Всеки електротехник се пита, а какво ще работи на тази възраст, като напусне този маслен трафопост, наречен АС/DC ? Гилдията е в потрес. Сега 4 дни само за това ще мислим, ей богу!

Не го мисли него. На неговата възраст ще събираш стотинки да си купиш хляб.

Благодаря за на всички бифши и настоящи членове на великите AC DC !!! Всеки си има предпочитания , но за мен групата направи най- големите рок хитове за всички времена . Поклон !

благодаря за музиката на...

,,биФши,, с буква В.

прав сте колега , извинявам се за грешката

Браво Пич, много достойно и на време ! Много малко са като теб да се осъзнаят кога да спрат с кариерата. За съжаление дядо Гилан пак ще се мъчи скоро на сцената, защо ли ?

Визираш възрастта на музикантите, а Клиф напуска поради създалото се положение. Без Ричи не е имало Дийп Пърпъл- независимо от възрастта на членовете на групата и нейното име.Има творчество, но не на онова ниво.Глен Хюз също твори тук - там или сам.

Не следя отблизо групата, но пише, че преди това били напуснали и китаристът, и вокалистът, и барабанистът. Та въпросът ми е какво точно е напуснал басистът, тъй като не ми изглежда да е останало нещо за напускане.

Първо едно уточнение - РИТЪМ-китарист. Можеш да се осведомиш защо е напуснал. Не го пожелавам никому. За другите двама - също можеш да се осведомиш. И ако прочетеш добре новината ще забележиш, че пише "братята Йънг". И ще си отговориш около кого се е въртяла и се върти една велика група.