Котияр отрече да има връзка с Пит, потвърди, че е бременна

Френската актриса Марион Котияр съобщи, че чака второ дете и опроверга слуховете, че има връзка с Брад Пит.

Обратно в новината

Коментари - Котияр отрече да има връзка с Пит, потвърди, че е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз да съм, и аз ще отрека. Брад Пит е заприличал на Мики Рурк.

Кът се роди чавето да му се направи ГМО експертиза! Щот тя може и да казва, че друг е бащата, ама кой знае от колко буркана е сърбала бяло сладко!

Бе, тя твърди, ама знае ли се. Я да дойде да я прегледам.

от пръв поглед се вижда, че е еблива и развратна.

Завиждам и ! И аз мечтая да го срещна...мъжът на живота ми!

Не я е срам да отрича, и даже е забременяла от Пит, а лъже че е от францето.

dен на независимостта! ден на който сме станали малка държавичка, петно на картата нанесено от английските картографи със зелен цвят, върху голямото кафяво-лайняно петнище с надпис "търкия". И сега се вълнуваме от връзките на холивудските звезди! какъв кеф! каква радост че ни има! Че говорим езика си! Боже благодарим ти че ни прати руснаците и ни отлюспи от търкитата.

80% от пишещите под новината изглеждат хора с увредена психика и откровени простаци, за съжаление.

Совите не са това, което са. Мхм.

ТЯ ПЪК ЕДНА УБАВИЦА , НАПРАВО НЕЗЕМНА , МОЖЕ БИ СЛЕД ТРЕТАТА РАКИЯ

Ой, котьооо...!

Марион ... ееех, каква мацка беше по ремето на "Такси" ... колко че.ии съм избил на нейния образ, колко пъти съм обливал монитора ... ама сега е одъртяла и се е сбръчкала.

то и на теб чекийката ще да се е поизхабила само на ръчно управление.

Марион е френска класа. Не само хубава, но и умна.

Марион Котияр е много по хубава от Джоли.... та и за какво и е Брад Пит на нея.....

Много достойно от страна на Марион. Поне тя да е щастлива и семейството й. Джоли винаги ще е на ръба на нервна криза. Характерът е съдба, както казват китайците.

е нали това беше идеята а режисьорите да наложат тяхната Джоли-френската и да дразнят и злепоставят Джоли-истинската.

Защо не пускате репликата ми към "?" неграмотни постове може, но да ги поправяме-не!

Няааамааа, няаамаа, няаамааа!

на Брад!!! Дете спонтанно заченато за първи път от него.

на Гийом Котияр, може би, за пореден път :)

Анджелина ако е решила да се развежда, няма нужда да замесва други хора в това. Нейно си е решението, защо тормози бременни жени.

тя премина през много трудности, но това не значи че бременната не е въртяла опашка на Брат все пак той е Брат Бит мечта за много жени а не мъжа и. Освен това френския режисьор мисля че е в дъното на интригата, ролята на тяхната перла е много сходна с ролите които изпълнява Джоли, опитват се да я издокарат и на външен вид, освен това е говорил и за някаква химия между тях на снимачната площадка...май са искали да дразнят Джоли

добре де,не вдявате ли ,че ангелина и брат са един холивудски продукт на измислена любов,щастие,благородство,соцялна ангажираност-егати лимонадената исторя.всичко е бизнес колкото по-вече се шуми,толкова по-вече се вдига цената.кому е нужно да се влачат 10 години,да народят и осиновят куп дечурлига и после щастливо да се бракосъчетаят и година по-късно още по-штасливо да се разведат

"Kъф" си,ти, бре Hеграмотник??? Hе "моеш" да пишеш, а се "прайш" на Oтворко, а?? Eба ти, простия мат*рял!! ;))

е ПРОДУКТ НА НЕГРАМОТНОСТ! ПИШЕ СЕ С О Ц И А Л Н А!!!!

или плод на транслитерация. бингооооо- уцелих го !значи трябва да пиша две ii преди а ,за да се получиш

Какво значи кому е нужно да се влачат, да се съчетават, да се развеждат? Бихте ли обяснили как да разбираме вашия смотан въпрос.

хляб и зpелище!

миналата година Брад поиска развод по повод новата тръпка на Анджелина, някакъв Босненец

да е добра актриса, но така като я гледам дори и в наш филм не биха я взели, дори не и в "Ден и нощ". Но може би във "Фермата", или във "Фермер търси жена".

наслушали сме се на "мъжът на живота ми", а след няколко месеца се развеждат. Най-стабилната двойка с шест деца се развежда, а кво остана до теб. И кво ще кажеш когато се разведеш. Нищо - ще си останеш с това - рязко повишаване посещаемостта на филмите ти.

не ми харесва тази - но на Брат му е писнало от красиви американски филмови звезди - говоря не само за Джоли но и за Анистън. Тази няма харизма. Сега като се загледам - прилича ми на съветска актриса от времето на колхозничките. Не искам да обидя рускините - те са едни от най-красивите жени.

Няма значение как изглежда...тя е страхотна артистка. И стига с този Брад Пит! Е*а си селския актьор.

французите са царете на красивите лъжи -казвам го от личен опит-там всички си имат любовници и мъже и жени и това така добре го маскират че продължават със семейното щастие много дълго време дори да ги хванат в изневяра -заради децата-много обичат парите секса и лъжите -колкото по-убедилетни и красиви толкова по-добре -така че тази да направи днк тест и всичко ще лъсне

Абе какво и се възхищавате на това безлично същество назовано за перла на франция. Французите са толкова прост народ като цяло дай им само да ядат и пър...с извенение. София Лорен е по-близка като излъчване до Анджи.Сега каква реклама и направихте на тази, то се вижда че се опитва да я имитира роклята , прическите, тялото, грима само устата не може да я измитира. Затова я възхваляват французите та тя е тяхната Анджелина

поне пърдят от хубава храна и вина ,а не от боб от пръдлиова нива

простичките неща понякога са по истински ... дано поне са се научили да се къпят

Chefo77

Извинявай, но трябва да си луд фен на чкиите и изобщо да не можеш да оцениш таланта на двете актриси, за да ги сравняваш! Джоли НЯМА силна роля (освен донякъде в Ghia, но там играеше себе си) - само превъплъщения в някакви измислени супергероини. Котияр има убийствена игра - класи над Джоли. Гледай я в Rust and Bones и пак ще си говорим, дали изобщо Джоли може да се сравнява с нея. Отделно за мен лично излъчването на Котияр ми допада повече - Джоли е красива - факт - но кувенското ми идва в повече.

Тази Анджелина е толкова хубава, бяха най-хубавата двойка, не мога да си представя по-идеална двойка. Много съжалявам наистина, ако се разделят.

Сериозна ли си ?

Сериозна съм. Какво не ти харесва в тях ?

Анджи може нещо са се е побъркала, щом си отряза всички органи, които я правят жена, а после е почнала да ревнува Брад от жените наоколо.

И кои са тези части ??? Махнала си е гърдите - да виждаш да е плоска ? Сложила си е силиконови - като 50 % от съвремените кифли, които даже нямат нужда, махвала си е яйчниците, тя е родила 3 деца и е преценила, че повече няма да ражда. Какво не и е в ред - изглежда повече от прекрасно, успешна кариера, успешна майка, какво повече да иска един мъж ??? Нямам представа за какво е развода, но истински съжалявам за това, че най-хубавата двойка се разделя. И тя и той са хубави, успели, сексапилни и прекрасни. Дано им се размине!

че какво повече може да си отреже, точно гърдите и яйчниците я правят жена

Знае ли от кого?

Кого лъжиш ма..не те лие срам пред целия свят.... сас сигурност не си бремена от мъжа си.... бремена си от брат пит... когато той те посиштаваше таино в хотела след снимкити и се криехте мислихте че никой няма да ва разкрие.... и първото ти дете на 5 години е за камофлаж.... кои знай каде си го закачила а глупавиа ти сапруг е лапал мохите....по погледа ти се познава що за стока си.... преластила си брат пит за да му раззвалищ семеиството.... боже дано анжелина да има сили да ссе справи.... много удари... отряза си гардите матките и тръбите ....а сега и това...... никога няма да стъпи крака ми в франциа заради такиви лекутиики като таз парясницца от снимката...

моля Ви, първо се научете да пишете правилно, а след това да изразявате мнение. От къде знаете това, което твърдите, да не сте били и Вие в завивките при тях?

Не възможно да си толкова прост/а.

аз да съм проста>>>? Простите не грамотни квазимоди...кадето са ми сложили миносите не могат да ми са намажат на малкото ми пръсче на крака. значи вие сте разваление като таз от снимката и брат пит.... подържати изневерите, гадните сексове хомосексоализма травистите... и всички тези гадости... сас сигурнос не с те се ужанили дествени а сте биле разорани ниви. вие сте защитници на разврата и спина.... по добре да доидат тук морални бежнци отколкото вие да сеете венерически зарази.... спин и сифилиз....

Ако е вярно, Анджелина трябва да си върне парите, дадени на частния дедектив.

Никъде не отрича уж жълтите слухове за връзка с Брад. Френските женички след секса най обичат парите. Та ще видим. Анджито като им изкара кирта на показ.

Би следвало гримьора да получи парички, ако не заплахи; както и детектива. Става дума за символ все пак, не за ординерна - как я нарече "Български мъж"...

""Преди много години срещнах мъжа на живота си, бащата на нашия син и на бебето, което очакваме. Той е моята любов, най-добрият ми приятел, единственият, от когото имам нужда", написа тя........" Ей това е истинска, красива, талантлива и интелигентна жена! Пожелавам на всички Български жени да бъдат като нея, но за съжаление чалгарското и курвенското надделяват у нашата жена. Поклон пред тази велика ЖЕНА! Марш на село грозни, злобни, селски, мръсни и курволяк български женички!

Всички стискаме палци Гийом да се хване на това очаквано изказване на любимката ти.

Ти не си никакъв мъж, нито си българин! Комплексар и нещастник си ти! За да бъде такава жена Котияр, нали се сещаш, че трябва да срещне съответния мъж! Е ти НЕ си такъв и няма да имаш такава жена никога!

Добре съставен текст от PRотдела.

Не може да си правиш изводи за всички българки, съдейки по Пачата с която си!

Сега ако Гийом Котиар излезе и заяви, че Брад Пит е все още голяма свежарка и заслужава малко радост в този живот, ще го призная като истински френски мъж.

мнение за жените: по-дребни са, ядат малко, а и миришат добре! На ти тебе джентълмен! Че какво друго да правят освен да раждат!

Символа на Франция, естествено че е бременен от мъжа на живота си, хи хи

Марион е страхотна, а историята с изневярата е малоумна измислица на пошло списание. Всеки ще го осъзнае, ако си представи как тя и Брад Пит поддържат тайна връзка от 2 години, при опложение, че дори и на клошари да се маскират, всеки ги познава, а папарците ги преследват още докато си отварят прозореца. Поне да бяха написали за еднократна изневяра в период на снимки, да се замисли човек.

"Еднократна" изневяра - 20-30 пъти.

Всичко за Котияр може да се каже само с две думи - НЕОТРАЗИМА Е.

Пожелавам ѝ щастие и още Оскари! А на любителите на интриги и злорадстващи пожелавам хубав ден!