Пит ”обвинен” за тормоз на децата си, полицията отрече

Брад Пит беше обвинен от пресата, че е разследван за насилие над децата си, но полицията отрече. Тя обаче го разследва за "инцидент в самолет".

Обратно в новината

Коментари - Пит ”обвинен” за тормоз на децата си, полицията отрече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анджелина Джоли е луда жена ! Тя не знае какво иска и затова е объркана .....:)

Брат, тая не знае какво е насилие-ела, бе човек с децата-ще си ги гледаме весело. Тая глезла се чуди с какво да "блести"

хмм деца супер ама са много и май нито едно негово нервички трябват

Абе много, ама не вярвам той да се откаже от тях с лека ръка. Все пак той не е някакво квартално, пропаднало жиголо, а звезда.

За какво са ни мъже, ако само ще ни правят деца и ще ни тормозят. Не всички жени сме мазохистки. За да приема мъж вкъщи сигурно трябва да падне на колене да ме моли и то не веднъж. Иначе какув ми е интересът да му гледам децата??!

Ех мъже, вие сте наистина по-слабият пол. Правите деца после не можете да ги гледате..Би трябвало мъжете да се грижат даже повече за синовете си и младите момчета, защото ролята на жените е достатъчно трудна с 9 месеца износване и после раждането. Глупави са мъжете, които смятат че гледането и възпитаването на децата е само женска работа и разчитат на майките си или жените да отглеждат децата.

Има лесно, Брад си взима биологичните деца, а Джули си взима дето си ги е събирала от джунглите. Като се забъркаш с такава чифудска гадинка можеш да очакваш всичко от нея. Сигурно Брад се е скарал леко ма децата подърпване за ухото или лек шамар по дупето и тая е сметнала, че нанася побой над децата..........

Сегашната американска администрация и пропагандна машина явно има зъб на Брад Пит. Вероятно е решил да подкрепи Д.Тръмп на изборите и са решили да го накажат за това. Както се казва спокойно пич, стой далеч от алкохола, тренирай и се развивай и покажи на Анжелина, че всички жени правят това и онова. След три месеца тази администрация ще бъде сменена и ако си в настроение помогни това да се случи. Никога не се предавай и не оставяй подлостта ненаказана!

Сега всички ще вземат да очернят човека, само защото е посегнал на нещо по-свежо. Беше много красива Джоли, но вече прилича на изсушена мумия - какво да прави Брад Пит, намерил си е алтернатива. Стига сте го плюли!

Жените трябва да се сменят като коли, защото след определена възраст се скапват и оправянето вече е застъпено с тровене на нерви. Неслучайно всеки мъж с пари и влияние ги подменя като носни кърпи. Арабите отдавна са го проумели също.

Дори Котияр не го иска, предпочита си Гийомчо.

Разбирам го, трудно се понася чуждото изфърлено ...

Чакам да се изкаже някой французин.

Това наистина стана сапунен сериал. Все ден по една серия.

Болно общество = съсипани семейства. 2/3 от браковете в САЩ завършват с развод. Тук това се качи до почти 60% през последните години. Това че са известни не ги прави имунизирани срещу тази съвременна болест, а даже напротив.

А в България семейните отношения са върха на естетиката и морала.

Понеже в другите държави са по-възвишени човешките отношения? Махни розовите очила и спри да говориш с гъза си.

Тук дори не се женят

Кой има интерес да му се съсипе кариерата, очерни името и разбие семейството? Явно има такъв и е много нахъсан да успее. Най-вероятно някой български емигрант в Холивуд по презумпция.

Да, все някой друг им е виновен, че в реалния живот са различни от това което феновете виждат на червения килим пред обективите.

джоли е изтрещяла тотално, като всяка бръмчалка в критическа възраст.

Каква критическа, знаеш ли на колко години е Джоли! Просто ти си изтрещял комплексар.

американската полиция не разследва насилието, тя го извършва

Тъкмо се чудех как така агит слугите още не сте се напънали и съответно насрали и под тая новина.

Че как! Червенобузите дръвници дават редовни дежурства. Убедили са ги, че е като вахта на Аврора. Пфу

айдукатите всичко си знаят, с държавното насилие чудо, но после..

Пълни глупости това, че тая урвентия Джули взима деца от всевъзможни джунгли и Брад се мъчи да ги възпита не го прави лош родител.

Ударен прескок от сладкото ергенство в бащинството, на късна възраст.

Абе за да подаде Анджелина молба за развод и за да е толкова разстроена значи има нещо и то няма да е само строгост. Можеш да възпитаваш и без насилие и жестокост.

Да, има нещо и то се нарича Котиар. И носи детето на Брат Пит. Та, развода е неизбежен и това е причината. И тук идват последствията. Кой ще вземе децата? Джоли ще стои мнооооого зле в съдебна зала. Брат Пит е слънце пред нея. Той няма нейната "проблемна" биография. И тук вече почват селските номера измислени от адвокатите, а самите съпрузи правят това, което им кажат.

Това, че децата са от "джунгли" не означава, че някой има право да ги унижава. По-опитни и умни хора са разбрали, че този възпитателен метод има обратен ефект за личността. По-скоро е усетил неуважение към себе си, те си знаят защо, и затова е отвърнал. Бащинството не е да правиш стойки и сладки фасони като по филмите. Децата не са виновни, ако той има проблеми със съпругата - тя му ги е натресла, или не я възприема като жена, или нещо друго - взима си шапката и се маха. Децата не са виновни.

джолито, ..си изряза циците, "отдолу", също се окастрила, има само две дупки, с размери от,.. по 1 цол, ами кво да прави брат??? да "праска" на ръка ли????!!;)) айде, де!!;))

никът ти е четири дупки-точно като разсъжденията ти....откъде изпълзявате постоянно такива...а уж бедността не била порок!

на бедна селянка, да отговаряш не е порок!? ;)) сигурно и ти си с 4 дупки по тялото!? от къде налазвате такива изкастрени,бре???;)))

Стога бе как може да има такива 'хора'. Те животните са по-добри да му се невиди! Когато Джоли си направи операциите Брат я подкрепяше на 100. И сега той не иска развод, тя иска.

Тоя льоло голям излезе така постъпи с първата си жена и сега понеже има деца от втората не пуска кокала но и не го дъвчи

ето как една психясала женска може да съсипе мъж за пример...а тя едва започва тормоза

Всичката Мара втасала, та ние ще се занимаваме със семейството на Анжелина и Брад.

Е па под статията пише "напиши" и я пишем.Може да има глоба ако не пишем,знам ли?!Иначе ми дреме,не ги знам тия,ама...

Беезплатен обяд няма. Звездните величия скъпо си плащат за своеволията и мераците си. Ще му струва милиони издръжката на децата, но той е великият Брад Пит.

Щом е пияница какво му е великото на Брад Пит?

Пияница е защото жена му така казва ли?Доказателства?Защото жена му си е дрога.Гледах й клипа.Най-вероятно адвокатите й са я посаветвали да каже това защото: 1. За Брат Пит до момента няма нищо компрометиращо.Този човек нали освен с жена си контактува с още поне 1000 души.Само жена му твърди това и онова. 2. Джоли за разлика от него има история на анорексичка,човек с психически отклонения,наркоман,болен човек. Ако не го наклепа как точно и защо ще й дадат децата след развода?От всичко известно досега аз не съм чула Брат Пит да е пияница, побойник,наркоман и т.н.

Моят горчив опит показва, че ако възпитателните методи и поведение на мъжа не съответстват на тези на жена му спуката му е работата. Излиза, че най-добре е един мъж да не се занимава с възпитанието на децата си за тяхно и семейно добро. Наздраве на всички мъже.

Глупости има разлика между да се грижеш и да бъдеш физически и вербално груб.

И двамата убавци са улави. Оти много убаво не е на убаво. Язе си пием, бием жената, она бие дечинята, брато на жената па ме бие мене чат-пат , ама сички си живеем у мир и любов и кусур не си вързуваме.

Защо всички глупачки са такива жени?!

Това не го бях чувал. Добро е.

Еми нормално, жената е анорексичка, изперкала е и сега Пит ще го отнесе.

Бързичко ще му се отщят деца на Брад.

Брад отдавна трябваше да я разкара. Много противна жена. И баща й навремето я е пребивал от бой.

Работя на летището и разтоварвам багаж на ВИПовете. Брад се беше вдигнал ръката да поздрави зяпачи и фенове. В момента в който я сваляше едно от децата се спъна. Брад незабавно подложи ръката си за да предотврати падането на детето на пистата. Отстрани изглеждаше като класически форхенд. Оууч...изписка малкото. Брад!!! Извика Джоли. Фък...отрони Брад, видимо недоволен. Маммм, дед хърт ми. Фък...отрони отново Брад и небрежно махна с ръка. За беля малкото отново беше в периметър и попадна в бекхенда на татко си. В този момент Брад извърна глава и ме погледна тъжно. Отроних едно фък от солидарност и извърнах очи.

Селинджър?

Киплинг!

Точно Джоли да говори за наркотици не върви. В тубата има доста забавно клипче в което си говори сама силно надрусана - беше го пуснал дилърът й. Тейко й Джон Войт даже се беше отказал от нея... Та определено не е света вода ненапита, та да раздава морал, камо ли да е посланик на каквото там е посланик. А иначе само който им е бил в завивките той знае за какво иде реч. Другото са предположения. И версиите на едната и другата страна, към които естествено ще се лепнат кошаревски свидетели.

Наркотици при наличието на деца е различно от наркотици в младежка безгрижна възраст.

Жена, твойто и мойто бият наште!

започват се въртяните номера!!! xaxa...

Това е коронният номер на жените в развод или след него. Изкарват бащата сексуален насилник върху децата. Правят го по различни причини, во винаги е грозно! Джоли изтрещя напълно. Първо си отряза гърдите, щото можело да хване рак?!!! После и яйчниците,пак по същата причина?!!! Това може ли да е нормална жена? Безспорно и Брад си има кусури. Може да се е карал повече на децата, да е пийвал и пушил марихуана, но Джоли нали не си е мсилела, че се е оженила за светец?!

Не е виновна жената. Изтрещяват от упойките.

осиновяването на трите деца, но тя се е наложила. Ами дошло му е в повече-6 деца, самозаклала се жена с характерче, фасони ит.н.

Анджито е напълно изкукала, което е закономерно, след като си отряза всички женски чаркове - друса я ранен климакс, за който сигурно пие хормони - краварските спецове така препоръчват да се прави, ужким за компенсация на липсващите жлези ... Но човешкото тяло е създадено от природата съвършено, в него няма излишни неща, особено яйчници и млечни жлези, когато си жена - и последиците са очевадни! Аз не знам как горкият Брад и досега я търпя с нейните изцепки, болни амбиции и изобщо болен мозък! И външно вече прилича на скелет с опъната бяла кожа ... сигурно си мисли, че ако качи едно кило, то всичко ще увисне, а тя се опитва да се прави на вечно млада, каквато не е! Горките деца и горкият Брад, който си заряза жената Дженифър заради тая откачалка, сега ако и децата му вземе - кофти! Да имаш три собствени и три осиновени - това си е емоционален ангажимент, той да не е от дърво случайно?! Не че дълго ще остане сам - човекът изглежда перфектно за възрастта си, но все пак - толкова години заедно по цял свят, толкова неща преживяха, а сега - видяла една снимка и хайде, развод! Пълна откачалка!

Да, бързо ще си хване някое подобие на Амбър Хърд и тя ще го направи като Джони Деп

Не мога да разбера скъпия читател, който се надпреварва да коментира влюбено твърдения за насилие и неадекватно поведение към деца деца. Това ли е нивото на българина?

Това е нормално при такъв интернационален гювеч.

Не харесвам А.Джоли. Ако обаче желанието й за развод е основано на пиянски постъпки, вербално, или физическо насилие от стана на съпруга й към деца (или към когото и да е било), напълно я разбирам.

Научете се моля, да пишете името Vivienne правилно. Вивиенне, не Вивиан, което е мьжко име на запад!

Е, научих нещо ново...Вивиан Лий било мъж, това го преглътнах, ама ако и Вивиан Шмит е мъж ще се депресирам яко...

Какво става, да не може да ошамариш малкият когато ти се зъби???? Как ще научат на уважение и дисциплина децата?

Ето една идея- като следват примера на мама и тати. Децата каквото виждат, такова и правят.

Ако така смяташ значи си нямаш идея от еврогейски ценности. Живееш в 20 век. То и аз съм като теб и не ги зацепвам тези толерастия и еврогейщина.

За справка, те са американци!

Тая уж бивша наркоманка и настояща анорексичка, да се скрие. Да е жив и здрав ПИТ. ГОСПОД СИЛИ ДА МУ ДАВА, ЧЕ КАКВО ГО ЧАКА...

Това възхвалително слово за Пит на какво е основано - на твърденията за алкохолизъм , или тези за агресия? Ако е на нещо друго, моля да се уточни, т.к. статията е в опоменатия дух. Лично аз нямам намерение да се прехласвам по твърдения за злоупотреби а алкохол, или пък насилие.

е УПОМЕНАТ! Що не се ограмотите, бе хора? Не ви ли е срам?

На зрялата възраст 50, Брад достигна до прозрението на световно-известните възпитатели Макаренко (Рус.) и Шамаренсон (Шв.), че боят е велико възпитателно средство. Сафрида Джоли, обаче, още не е достигнала тази висота на комуникациите.

Сафрида? По скоро Стафида.

Типично по американски... Там да те е страх да влезеш в асансьора с някоя кранта, на излизане, може и да си на влизане в пандиза! Тъпанарско място Тоя да й дава някой милион на тая лудата и да си гледа кефа

Явно от личен опит говориш.

И насилник и побойник ли ще го изкарат? Тая джука само за алкохолик не го е обявила! Тя да вземе да си оправи отношенията и да се извини на прочутия си баща Джон Войт първо.