Мъжът до Марион: Възхитен съм от силния й дух

Гийом Кане разкритикува обвиненията на таблоидите и омразата на някои потребители на интернет към приятелката му Марион Котияр.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът до Марион: Възхитен съм от силния й дух | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък аз,понеже не познавам духа й,съм възхитен от тялото й.

В тези среди всичко е бизнес! Пука и на Анджелина къде спи Брат...или пък на Гйиом от кой е детето! Те цял живот спят кой с когото свари сега станаха на по 50 и се сетиха да се ревнуват...

А дали е възхитен от нейното духане?

Винаги каруцата се събаря от малките камъчета. Хубаво е че е бременна и приятеля и я защитава. Но Брат не трябваше да се съгласява да участва във филм с нея колкото и пари да му предлагат, какъвто и да е професионалист. То се вижда че Анджи се е издразнила от нея. Конфликт е станало между Бранджелина заради тея двамата

Те пък за един секс ореваха ортаклъка. Битовизми

А Анджелина сливи ли има в устата или нещо друго та не каже две думи , най малкото да защити колежката си за да не я подлагат на този тормоз.

Тази френцка мекица не е бременна от брат Пит, защото той оножда само анално.

Прекрасна е ...

По точно е да се каже "мъжа върху Котияр", отколкото "мъжа до Котияр".

А защо трябва да вярваме на курваря Кание и на курвата Котияр?

много красива жена, много

Затова подкрепям с две ръце онанизма!

еми теста за днк ще покаже всичко....

Не ми пука кой е бащата.

Вие нормални ли сте? Разводът на Анджелина и Брас съвпадна с излизането на филма и айде Марион е виновна. Толкова е плоско, че чак е вдлъбнато. Жената си каза, че чака дете от мъжа си, медиите се чудят как да раздухват някакви изфабрикувани клюки. Нали от това живеят. Ама най-зле са баламите, които им вярват!

Тези се държат като виновни!!!

А не трябва да се показват дори, ако са умни.

И той трябва да си направи реклама от цялата работа, сега остава и детектива да изкара снимките

Аз съм по-възхитен от силния дух на Катя и Здравко, които са разгледали не само Виена, но и Будапеща!!!

Хахаха! Точно в целта!

... катя духа по-силно... от марион...

Не само, че тя е в пъти по-красива от гмо жИнЪтЪ Ангелина, но и мъжа й е по-симпатяга от Сестра Питка. Не знам как са ги замесили с двата траверс от ФАЩ...

Хах, и там като тук! Посочват някого с пръст (без никакви доказателства) и казват "Ето, този е камила!" и той трябва да се напъва да доказва, че не е камила. Бай-ганювските простотии в световен мащаб. А браT Pit си мълчи като п*а и не прави изявление за ролята си в тази световна сапунена драма. До болка познато и толкова отвратително!

БраТ Пит си мълчи, защото ако проговори и Марион-етката я чака развод. А това не е добре да се случва в такъв момент. По-добре да се поразтегли сериала :)) И не разбрах какъв спам има в думите, че мъжът на Марион трябва да иска тест за бащинство.

по-големи глупости скоро не бях чела