Най-добре платените тв актьори

Джим Парсънс оглави списъка на „Форбс“ за най-високоплатените телевизионни актьори, заставайки на първото място с годишна печалба от 25,5 млн. долара.

Обратно в новината

Коментари - Най-добре платените тв актьори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е печалба ,ами заплата.

Може класацията да се включва чистата порно-индустрия... Все пак последната, предполагам, си е по принцип в по-висок ценови клас :)))

Не бе тъпчо. "Игра на тронове" е 10 серии с 500 актьора, като всеки може да бъде убит от сценаристите, докато "Теория на Големият взрив" е 24 серии с 5-6 "безсмъртни" актьора.

Олеле-мале колко са БЕДНИЧКИ, горките, ще изпукат от глад!!! Тъй е като не се спазват авторките им права...

Нелепо е актьорите от "Теория за големия взрив" да са на челните места по заплащане, защото измежду тях няма нито един ... не добър, няма и един средна класа актьор. За сметка на това в "Модерно семейство" няма слаби актьори, а още по-важното е, че са много силен екип.

Е, това е само твое мнение.

Не са начело ,най-богатата и с най-големи приходи е София Вергара от модерно семейство ,но и на тия келеши парите са добри.

Konstantin

Той единият келеш има само един Глобус и 4 Емита...А "кака му " София май нема...

Саймън Хелбърг прави страхотна роля на пианиста във филма "Флорънс Фостър Дженкинс"!! Страхотен е!

на булгаристанските дебили им дай краварски, турски и латино сапунки, бай брадър и секви чалгаджийски изпълнения! то затова и държавицата Булгаристан е в такова окаяно състояние

Да, точно това е причината. Най-вече сериалът "Теория за Големия взрив" е в основата на упадъкът на Българската държава.

що за идиоти гледат подобни идиотизми

За всеки влак си има пътници. Освен това, сериалите вече се доближават като качество на сериозните кино продукции. Наливат се сериозни пари, режисират се и се продуцират от хора като Шаямалан, Спилбърг, Дж.Дж. Абрамс ... В сериала не си ограничен от времето, можеш да развиеш историята както ти харесва. Доста добри актьори които не са от топ 10 в холивуд, играят успешно в сериали. И най-важното - достъпни са, за да отидеш на кино трябва да отделиш 3-4 часа, а сериала си го гледаш вкъщи докато си лежиш на дивана.

Колегата горе е прав да пита. ТВ-то и в частност сериалите за забавления за плебса, но не очаквам да ме разбереш...

Да кажеш, че "Къща от карти" е идиотизъм... може да се обясни само с това, че изобщо не си го чувал, камо ли гледал :) Сигурно и за книгите не си чувал, камо ли си ги чел.