Крум Савов напусна ”Фермата”

Крум Савов е вторият участник, който си тръгна от риалити предаването "Фермата".

Обратно в новината

Коментари - Крум Савов напусна ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, ако тези, които ги афишират в това пошло предаване, са някакви "звезди" или ВИП, то горко на България! А този, въпросният, който лее злоба и омерзение от екрана, трябва да се скрие завинаги и да не се натрапва по никакъв начин и по никакво медии.

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА ОТ ХОРА,КОИТО ГЛЕДАТ ПРЕЗ КЛЮЧАЛКА И КАЗВАТ, ЧЕ ДО ВРАТАТА ИМА ПРОЗОРЕЦ......

то Големи приказки, то Голямо чудо, ама взе че са Пръсна балона и хоп - пълна НУЛА

Когато чуя, че на някой участник в подобно реалити, му липсват децата и семейството и затова се държи неадекватно, просто нямам думи. Ами стойте си в къщи тогава. Друг е въпросът всички тези "звезди" реално колко време прекарват със същите тези деца, без да да са набутани в къщи, ферми и тн.

Какъв спортист е Крумчо? Пълен нещастник, с голямо его и много злоба!Нито е толкава възрастен,май е около 52-53г,нито е атлетичен,нито има спортни качества!На неговите години какви момчета има!Тоя е толкова измислен герой,че ми стан кеф как му натриха носа!А и се оправдава като кифла!

Ще ти направя една голяма услуга, като те светна, че качествените жени харесват именно такива мъже като Крум Савов и знаеш ли защо - защото този тип мъже имат положително отношение и възпитано поведение към жените. Освен това "стават и за крЕват и за маса"за разлика от красивите Нарциси женомразци, за които е под достойнството им да се държат като кавалери, и за които кавалерството не е признак на мъжественост. Когато видиш красива жена с недотам красив мъж и се запиташ как става тая работа, спомни си за написаното тук от мен.

крум трябва да е благодарен на мая!касметля че я намери!

То трябва да е взаимна благодарност. И двамата на благодарятна съдбата,че ги срещна.

+100

от стар човек

Измислени задачи, измислени "двубои", измислени "хора" - опити на опосумите да изкривят, да излъжат за фермата, за живота, за истинската работа във ферма. Както лъжат за всичко, което правят и говорят.

Нека не го съдим строго.С такава млада съпруга навън ,как да мисли за друго?

Много нескопосан в ръцете, муден и бавен. Учудващо за уж спортист човек!

Този само дърдори / плямпа / Егати 4 спортния дух " Един подскок не можа да направи--- С една дума Пълен тюфлек !!Бил влязъл да мързелува ! Е --- намързелува се !! Ама и за това пари взема ---

то пък Нико един работлив

Крум Савов само глобалното затопляне не обвини, че му е виновно за представянето му в предаването. Като си решил да се излагаш публично и за това получаваш пари, ами положи малко усилия да се представиш достойно.

Крум не показа нищо друго, освен празнодумство и неуместно сантиментални просълзявания.