За първи път: ”Плейбой” показа мюсюлманка със забрадка

Списание "Плейбой" за първи път снима на страниците си мюсюлманка с ислямска забрадка.

Обратно в новината

Коментари - За първи път: ”Плейбой” показа мюсюлманка със забрадка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм...Някой иска да фалира "Плейбой".

Прилича ми на надуваема кукла.

фокуса и е, че хората носят тези "куфари" със себе си, защото не правят напредък. този не е декоративна грешка, която лесно може да буде отстранена

е па тежко и е било... от 13 годишни всичките и съученици се чукат, а т1 трябва да се пази... щото ще си свали цената. или се е отдала на аналните удоволствия зада може хем да не се цепи от приятелките, хем да си остане девствена за първата брачна нощ..

Бахти боклука, по-добре да бяха снимали азиз с чалма.

И к'во, ще трябва да си представяме ли циците?

Дръжте си я момата ;)))) Като Българин не ме нито със забрадка , нито с ..... чаршаф ;)))) И натоя фон .... Аре у лево , кривоуста като пръмовица ;)))

А в няколко западни форума определено й се подиграват - казват, че или не се е покрила достатъчно (като за мюсюлманка - вижда й се едното ухо и глезените), или че е трябвало да се снима само по забрадка, ако иска да подкрепи исляма. Има и наистина гневни изказвания, че това нито е скромност, нито е в подкрепата на жените в близкия Изток, които за разлика от нея нямат избор да носят или не забрадки. Тези, които я подкрепят, се броят на пръсти.

Само Смъртта може да ме натъжи повече...

Тази си е направо страстоубийка, действаща като пожарогасител на всеки мъжл Но ми напомни за една случка на морето. Гледам в една сладкарница едни кръшни мюсюлманки по фереджета. Като се приближих, оказаха се сгънати черни чадъри. :-)

Грозна арабка.

Някой налива луди пари за реклама на исляма.

Наскоро попаднах на статия за "Прозореца на Овертон". Изгугли го и прочети защо се наливат пари в това.

ДА! Точно за това става въпрос. Етап 4.

Не разбрах какво точно трябва да гледам.

Толкова е либийка, колкото Кардашянка е арменка. Родена и израснала в САЩ, далеч от диваците в Близкия Изток и ауууу, колко била смела.

... трябваше да покаже мюсюлманка само по забрадка...такава е тематиката на списанието.

и аз това очаквах

Плейбой показа мюсюлманка със забрадка...ама глупости на тъкалета.

Това като оня виц: На кораб боцманът се напил. Капитанът написал в корабния дневник "Днес боцманът беше пиян". На другата сутрин боцманът написал в дневника "Днес капитанът беше трезвен". Та така със забрадката - утре може да покажат някоя с кожух и забрадка на първа страница.

Очаква се следващата снимка да е циганка само по гащите на Хю Хефнър.- просто му ги е открала за фотосесията.

Новина от утре: 32 разстреляни от упор в редакцията на Плейбой. Иначе мадамата си я бива не съм се дървил така от както Шарли Ебдо публикуваха снимка на пророка муамед, да се слаи името му.

Това ще даде невероятни идеи в областта на порното!

Абсолютни двуличници. Забулени, но говорят по мобилни телефони, карат коли, боси са... Ползват всички удобства на съвременния свят, а се правят на моралисти.

Следващият модел ще е омотан в килим, като Клеопатра.

Бурката приравнена с розовите белезници.

Срамота...не за забрадената и заблудена жена, а за имиджа на Плейбой!!! От мъжката Библия та на мъжки Коран.... :)

ПЛЕЙБОЙ ПОГЛЕЖДА В БЪДЕЩЕТО НА ТЕЗ Ю-ЕС-ЕЙ :)))

Ся, нещо не можах да разбера.Списанието спира да представя голи модели(основната му функция) и започва да представя есенно-зимната колекция на "Тера нова" за мюсюлманския свят или се опитва да се впише в общия калабалък на политкоректността.

На списанието единственото, което наистина му пука, е кинти да падат! За тази цел ако трябва и розови слончета с черни панделки на черепи и кости ще показват...

Такива са нарежданията на световните кукловоди - политкоректността на първо място.

Цигания!!!! Бесна!!!!

Мега кич и ултра тъпня :)))) Флагчето ясно показва кой поддържа ислямските примати ....

грозна картинка ти падне набора

отврат..

ей, преди не ми правиха впечатление тия забрадените, зорлем ме правят ислямофоб, не мога да ги гледат из европата, не мога просто, гледам ги с една неприязън и погнуса, докато преди не ми пукаше за тях, даже и ги съжалявах, божичко, аз мисля че скоро тази пропаганда ще изиграе много лош номер на този, който е скроил шапка на европа.

СОРОС

Съвременните кръстоносни походи продължават! В ИД и СА са продадени всички копия и днес са обявили почивен ден, ще лъскат! : ) Плейбой не беше ли списание за мъже с ''палави зайчета'' вътре?! А сега, нова рубрика ''Палави забрадки''. Исляма вече ни го ''навират'' през всяка възможна дупка, в пощенската кутия брошура ''Помогнете на чалмосаните и децата им''. Отваряш вратата, гледаш ''бежанци'', кръстосват Европа с раници, просят социални помощи, хвърлят деца през международни огради и наглеят. Пускаш ВВС, там от екрана те гледа нагло говорителка от Пакистан, следват реклами - помогнете на ''Новите европейци''. Излизаш да си купиш храна - вече не остана европейска кухня, турци и пакистанци се представят за италианци и са отворили пицарии, а върху пиците - дюнер кебаб и пиле с къри : ) Кърито е специално доставено от Мумбай, да им се не изтърка боята на цветнокожите. В последния брой на ''Нешънъл Джиографик'' се появиха на 1-ва страница - ''Новите европейци''. Каква е тази пропаганда и никой не я спира?! Как от европейски държави се превърнахме в катунарници?! Как нашата култура остава назад, за да направим път на техните ценности?! Какви са тези наглеци?! Как за тях права и ценности и свободи, пък ние трябва да ги храним и обличаме?! Поправете ме ако греша, ...

а ти не виждаш ли сатирата и гротеската в това 'новите европейци' ? това си е чиста подигравка, будилник за заспалите. Не бъди толкова тънкообиден. Просто и ти от сън дълбок се събуди.

Коя част от текста те кара да си мислиш, че не ги виждам?! Нищо не си разбрал от сарказма ми, нищо! Гумена глава - с чалма!

Дали е девствена, виж как лакомо е заапаала кочана на втората снимка

Ха вярно бе! Аз и аз съм си купувал от там кестени! Тва е до Света София в Истамбул. Ама за девствеността....абе не е па чак толкова хубава..има къде къде по хубави арабки...а тая даже не е арабка....в Либия не са араби а повечето са бербери....

да я беха снимали с черна бурка.

Стига вече с тези мюсюлмани! Направо ми дотегна! Стига сте обръщали такова внимание на хора, които живеят още в Средновековието. Стига с тази толерантност. Какво прави на "Плейбой" като е облечена? Пууууууу! Какво да й гледаме сега? Забрадката ли? По цял ден ги гледам тук как се размотават гордо! Стига вече!

слаба работа По-интересно е ако е МЮСУЛМАНКА ПО ЗАБРАДКА -САМО !

Изглежда така, като че току-що е отхапала и издърпала със зъби... халката на запалката на гранатата.

Не коментирам идеологическата препратка в това, което е показано, но тази озъбеност ми прилича на мъчително убит герой от филм на ужасите, а ако я приема за усмивка, то тя е изключително зловеща. Плаши ме, честно.

Ходят със забрадки, за да си крият мръсните коси и да има с какво да си бършат сополите и устата, като ядат.Не виждам смисъл да се рекламира нещо толкова нехигиенично.

Начервосана, озъбена кадъна, с премрежен поглед, закачулена с хиджабчето, на фона на надупчено от куршуми американско знаме... А точно по средата, вляво от старателно прикритата гръд с надпис USA (u stay at night in america) срамежливо се показва мъъъъничък знакът на мира. Това преди 15 години можеше да бъде само злобна карикатура, родена от ума на дрогиран американски сюрреалист. А днес това е първата страница на Плейбой!!! Просто няма изразни средства, с които да изразя омерзението и отчаянието си!

По значими ли се почувствахте?

поредната ислямска овца, с стандартното си двуличие: горе забрадка, но си носи токчета и гримирана като проститутка.

ше го отнесе в задния двор като прасе блажен вестник

Чалми, фесове, забрадки и други на мода ли идват ? :)

Това беше по рано лансирано, че ще се случи. И ето на, стана. И после ми обясняват как трябвало да вярвам на някой крадлив и безпринципен политик. То и затова хората взеха да вярват на всякакви пророци, врачки....

Приближава се връх на преструвките. Цялата забулена, а погледът шавлиииив шавлив. Ей, май някой упорито натяква, че от пъпеш става любеница и от кръвта вода. Да, но не. Генът си е ген. Възпитанието и средата също.