Брад Пит не отиде на премиера заради развода

Брад Пит отказа да присъства на премиерата на документален филм, за да се съсредоточи върху "семейното си положение" и да не отвлича вниманието от лентата.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит не отиде на премиера заради развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за филма "Пътуване във времето".

По сред дъжд качулка се сети да се кротне и скрие. И двамата са красиви и около тях се въртят много хора които им завиждаха и искаха да ги разделят.

Честно казано, никога не са ми харесвали като двойка. Някак си насила ми изглеждаще цялата им работа. И сега се развели, голяма новина, цяла седмица не моем да спим от техния развод. Добре, че се отърва човека все пак.

ДА!!!

.

Много си отиваха!

е много точно, кратко и добре написано. Това е умен мъж. Прави му чест.

Лелеее...като чета коментарите, няма нито един, от който да не капе злоба към Анджелина Джоли. Само злобни жени и мъжоря- сексисти ли пишат ,бе?

никога на никой не е била симпатична

Явно бъркаш себе си с целия свят и всички хора в него

Джоли прекалява Все пак всички знаят, че децата й са ужасно разглезени, бягат час, пробват да пиянстват, а едното момиченце също иска да се оперира като нея и да стане мъж

анжелинка-мусулманката не ми хареса и преди да ходи да се прави на милосърдна към добрите убийци на сръбски християни. Пит ще го издуха, защото 1) е мъж 2) не е леке като изгората му

Много жалко! Тя го съсипа като актьор, а сега е на път да го унищожи и като човек.

какво му е съсипала, тъкмо ще разпусне след стреса от маниакалните и състояния и шестте хлапетии на главата му

защото той обича деца, а три от тях са и негови. Тя с това го задържа. После го ограничи в участие във филми, които да показват истинския му талант и същност. Игра мошиник, танкист, агент и какво ли не, но........... незапомнящи се роли. Сега вече не и е необходим, ама няма да се задоволи докато не го дискредитира пред целия свят, защото е на ясно, че винаги е бледнеела пред него, нищо че е по-млада. Тя стана толкова известна чрез него и чак след това с хуманитерните си увлечения.

Как може да се напише такова нещо умът ми не го побира, "шест хлапетии на главата му", все едно са някви улични кучета, а не негови деца, той не им ли е татко. И има още десетки такива коментари в този дух, че Брат Пит се отървал не само от жена си, но и от децата си. Боже. И не е чак толко да ме интересува отношението към Пит, твърде е далече, пък и това си е негова работа и история, а отношението към бащинството.

Кога за последно са правили секс?

това Бонд ако не го знае, тогава кой?

Отсега нататък за Брад Пит ще има...и адвокатите ще се включат и жълтите издания и форумните лъвове абе животът му няма да същият.

Анджи, Анджи, що ти трябваше да хвърчиш нависоко и да се жениш за Брад, като знаеше, че рано или късно ще изостави теб и децата заради Тоца...

Аха да цъкна минус ... и стигнах до края. :)

Не мисля, че бой над Мадокс в самолета ( ако това разтърсване по рамото е било "бой") е причината за развода. По-скоро това е поводът, който тя използва, за да подаде молбата за развод, А това, че всичко се е случило в самолет, дава възможност на ФБР да се намеси. Кой знае какво е ставало , за да реагира Джоли така.

Luna0102

Ох, тя и неговата не е лесна. По някоя от телевизиите чух, че Анджелина редовно го е биела, тя иначе е в категория "комар на диета", обаче го налагала редовно. Осинови една сюрия деца, сега ще има да си скубе косата. Поне мен да беше ме осиновил, щях да съм на негова страна, че даже "мама" можеше да отнесе един тупаник от мен.

Много ме е яд за тях .... не могат ли да намерят начин да се разбера. Дали не е ПР акция , за да се шуми около тях .... Анджелина - глупава жена ... защо трябва да разваля всичко . . .

Брад тепърва ще бере плодовете от глупавата си любов - тази ще го разкости!

Къде си, брааат?