Кортни Кокс: Не намесвайте Джен в развода на Пит

Кортни Кокс настоява нейната близка приятелка и колежка от сериала "Приятели" Дженифър Анистън да не се споменава в дискусии, свързани с развода на Пит и Джоли.

Обратно в новината

Коментари - Кортни Кокс: Не намесвайте Джен в развода на Пит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С изказването си Кортни Кокс сама намесва Джен в развода на Брад Пит.Той едва се отърва от Дженифър и не се обръща назад към брак в който е бил нещастен(по негови думи) докато Дженифър сменяше мъж след мъж в холивуд и никой не задържа за дълго.Сегашния е просто сделка.

Много си бил просветен(а) бе, да му се не види! Много знаеш кой какво е правил и коя колко мъже е сменила! Отвратително!

Хубав си е Брад Пит и заслужаваше повече. Мислех ,че на тая куха лейка ще и дойде акъла в главата със стойностен мъж,че беше като изкукуригала с оня торбалтон - ха,ха. Но не стана,защото Джоли е хубавица,но е глупава. Но и Джен да ме извиняват всички гъркини ,си е една грозничка и самодоволна гъркиня. Казвам го,защото съм живяла там 6 години. Това е. Пожелавам на Брад третия път дано да е щастлив,а не да намери пак някоя кукувица.

Тези от самото начало ми приличаха на Мия Фароу и Уди Алън, после започнаха да осиновяват деца по същия начин, тя - посланик на добра воля, също като Мия. Той, с липсваща воля за живот под оковите на безброй деца и биполярна жена също като Уди ... и то накрая избива нанякъде, какво да се прави. Трябва да има баланс в природата, а с осиновяването на отбор деца от различни раси и култури, това не е възможно.

горкият Брад с Дженифър беше номер едно, най-красив, най-успял, най-перфектен, а сега ще го изкарат наркоман, алкохолик, побойник, домашен насилник, луд, разследва го ФБР за нападение на самолет, което ще рече тероризъм, и какво ли още ще му спретнат

Аз предлагам света да гласува на коя женка да пристане Брад Пит.

Направо е като Волен Сидеров. За него ще е най-добре Гуинет Полтроу, тъкмо е и свободна.

Всички ще напомнят за себе си, коя беше Дженифър, коя Кортни, Котиар и гримьора, даже Селена Гомез, топ-адвокати и т.н. Тъпо.

Както и да го погледнете те са много по естествени отколкот джоли и пит. Има възмездие и джоли след толкова бракове май ще си намери майстора най накрая защото явно е забравила че направи това в което обвинява французойката ама нейното е нещо ''красиво'' а тяхното я ''обижда'' сякаш девствена е отишла при Пит

Подариха ми Катинар за късмет и си го закачих на колелото . И си пуснах фиш от тотото произволни числа . Нали Гошка в Катинар дел Рей спечели Евромилионите .

Въпрос на лично виждане, но Дженифър повече ми харесва от Анджелина. И като визия, и като излъчване.... доколкото може да преценим от страни. А Брад тепърва ще го развява Анджи

Навремето, когато Дженифър и Брат се разделиха ме беше яд, защото толкова да си пасваха визуално, че не съм виждала друга такава двойка.

А според мен точно визуално никак не си пасваха. Брат един такъв красивичък, а Анистън толкова невзрачна. Иначе Анистън има хубава фигура.

Джоли спри се бе....

Джен, макар че не е фатална красавица като Анджи, си е по-привликателна със своята естественост, чар, жизненост, топлота, нежност, женственост, морал! Просто си е идеалната жена за уютно и задраво семейство! Сега не и трябва този слаб мъж Брад, който допусна една кучка да реши кога да той влезе в живота и, и кога да излезе и да върви на майната си!

Според мен Анистън е доста далеч от красавица, просто е симпатична. И не знам как определяте "създадена за домашен уют" след като в плановете и никога не са влизали деца. Все ми се струва, че децата са едно прекрасно условие за семеен уют. Пък да не искаш деца от красавец като Пит, значи си доста голям егоист.

Понякога, за съжаление, дори и да искаш, просто не можеш да имаш деца.

Е, те пит и джоли нали си имат 6 деца, пък явно си нямат уют!

Джоли е по-зле от нея! Значително!

Джъстин Теру да си обира партакешите, защото Брата Пит се връща да бе Джени.

... да седна - то, ако ставаше така?!?

На Брад му отиват жените. :) Ако успеят да му устоят, няма да страдат после.

И той си намери майстора - стой та гледай тази психо-кукундрела как ще го нареди сега. Никакви хормонални илачи няма да могат да я озаптят.

Дано поне това не доведе до разпад на брака на Анистън, ще бъде жалко!

Едва ли - предполагам има някакво достойнство, все пак.