Никол: Не съм изневерила на Григор

Никол Шерцингер отрече да е изневерила на гаджето си Григор Димитров с Калвин Харис.

Обратно в новината

Коментари - Никол: Не съм изневерила на Григор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И я пращаме при Берлускони и Хю Хефнер! Стига й млада плът и агнешко. И да му създава работа и по турнири, че да не хвърли око и на Лили Иванова и творчеството й.

като ги гледам тези двамата и ми става ясно защо напоследък имаземетресения.

късокрака златотърсачка със силиконови цици, се е впила в тоз здрав българин така, че той отгоре падна доста надолу в ранг листата. Тя също се прави на най-хитрата и по-умната от нас, дет сме видяли всякакив пачаврюни

Измежду Маша и Никол, избирам категорично ... Маша. Който разбрал разбрал защо, няма да обяснявам! И между другото Маша остави Григор, а не обратното! Да имаш Порше и да го оставиш заради Трабант!?!?!?!

Оправдава се че не е изневерила на Григор, а какво ще отговори на другите нападки, че не е агнешко, а всъщност е доста старичка за него, а.

Тая лъже като дърта циганка, каквато и си е.

Никол каза ли нещо за причините за слабата спортна форма на Димитров? Какво прави тя за да измени положението към по-добро? Клюките за интимния им живот не ме интересуват, Григор го бива за тенисист!

Треньорът каза ли нещо за спортната форма на Григор?

а ми е изневериму ма с мен. такава жена не е за изтърване но разбира се това жигуло ще завърши с нашенка от село на име айше, като стойковата примадона.

Гришо е за снимки, за леглото и трябва друг, като "черния магнум"....

"Никол: Не съм изневерила на Григор" И да си, това го интересува Гришо не нас. Медиите са лешояди.

Баба ти добре е рекла, ама няма кой да слуша. Сегинка като разбиеш сърцето на нашто момче, ще дойдем да ти разбием кратуната. Гришо, знаеш ли как ги преживява тия неща?!

:)))))

И ПО-РАЗКРЕПОСТЕНА ОТ ТАЯ БЕ,ГРИШО?! ТЯ ДОБРЕ СИ Е НАПРАВИЛА СМЕТКАТА С ТЕБЕ ДА ХВАНЕ ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК,ПЛАНИРА ТЯ ДЕЦА,А ТЕБЕ ПИТА ЛИ ТЕ?!И КАКВА Е ТАЯ МАНИЯ ПО СМЕСЕНИ БРАКОВЕ СРЕД ЗВЕЗДИТЕ НИ НЕ ЗНАМ?!МОДА ПО-СКОРО!!!

Реклама и за двамата. стара чанта си намери нова дръжка. блъска я като трудовашка количка момчето. Сака да се устрои по Лондон момчето.

Освен това аз харесвам много повече Никол, отколкото Маша. Маша за рускиня не е красавица, нищо особено не е визуално. Успехите й на корта не мога на отрека. Но Никол е супер мацка, красива, с готино тяло, талантлива е, абе страхотна жена. Така че Григор добре се е ориентирал.:) Нека си родят и едно дете и да са много щастливи заедно.:)

Не си прав - Никол е стара тунингована каруца на която и предстои периодична подмяна на силикона, хуалорона и други подобни, докато Маша е почти неупотребявана!

Въпрос на вкус. Но , ако харесваш такъв тип жени, нямаш проблем да си намериш при нашите ромки . Може и по- млада, и не толкова употребявана, пък и по-красива. Пък и ще ти излезе по-ефтина

Съвсем нормално е Никол да иска брак и деца, вече е доста зряла и няма за къде да се бави повече, убеден съм, че има и много други жени като нея, които на тази възраст са се почуствали достатъчно сигурни за да се омъжат и родят деца и аз не виждам нищо нередно в това - такъв е Света днес, а и жените имат свое право да решат кога какво искат, не сме "едно време" за да се омъжват задължително на има-няма 18г. за по-възрастен мъж, да раждат веднага след това и т.н. Единственият въпрос, според мен е Гришо от своя страна дали е достатъчно зрял вече мъж за да създаде семейство с тази жена? Ако е, то аз не виждам пречка да действат, ако не е обаче ще е по-добре да се разделят ...

Празолих се... При трудова злополука ми беше за 1-ви път.в един цех се парзолих и се наденах на една теслъ....

Престанете с това, че била с 13 години по-голяма. И какво от това? Няма никакво значение. Не бъдете толкова тесногръди. Значи мъжът като е по-възрастен е ок, а когато е жената не е! Логика, та дрънка. Дори в България има примери за успешни връзки с такава разлика. Гала и приятелят й и Юлиана Дончева и мъжът й. Последните даже и бебе си родиха. А Никол е доста по-млада от Юлиана. Та какво остава в световен мащаб, примери бол. Така че оставете Григор и Никол да си живеят живота. :)

Абсолютно подкрепям и нямам какво да добавя, ако можеш щях да ти сложа поне 5-6 милиарда плюса! :)

Аз пък ако мобжех, шях да ти сложа 100-200 милиарда плюса.

Aма ги пишете тези плюсове 10на 9 степен да не претоварите сървъра

Анджък!

ЕДНОТО,НИТО ДРУГОТО! САМО НЕ МИ КАЗВАЙ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ВЕЛИКА ЛЮБОВ,КОЯТО ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕ ВСИЧКИ ПРЕЧКИ!!! ЗА ХОРА КАТО ТЯХ,КОИТО НЕ ОСТАВАТ САМИ ДОРИ ЗА МЕСЕЦ,НЕЩАТА СА РАЗЛИЧНИ.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПО-ПРЕДИШНИТЕ МУ ГАДЖЕТА,БРРРРР!!! ЧОВЕКЪТ НЕ ПОДБИРА!НЕКА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ,НО ТОВА ЩЕ ...

обича "агнешко". А Гришо като теле- зяпа ли зяпа старата лелка...

Спънах се и той сам влезе - лъзгаво е.

И така 100 пъти. последните 10 - по-бързо.

айдеее, и тази я вкараха в обяснителен режим!

Лошо няма, лъзгави са пътищата.

Лъзнала се един път, после още два пъти нарочно :) Ама тва не се брои

Ми то брояч там долу нема ве Гришо. Споко. Нема са итрЪка. Незабравяй че пичето ти е производство на Мишелин. Тръкане нема брато.

Браво Гришо! Който може го може,който не може акъл раздава. Маша го срина до топ 50,а Никол го "вдига" към десетката :)).

бабината ти!

Винаги съм се чудил на млади момчета дето ходят с жени на възрастта на майките им. Каквато и да е/била, абе пълно е с млади хубави жени. Да, в наши дни все по-рядко стъпили на земята, но за едното еае избор, колкото искаш.

Ами чуди се, тяхната разлика е 13 години. Дали майките раждат на 13 години? Освен някои ромки. Да не говорим, че доста момичета на 13 години може и да нямат още цикъл.

Тази десетки уя е счупила. Какво ли си мисли нашият льохман.

Много добре знае момчето, какво си мисли :) Хванал си е трофейна кака за колекцията... ще почука, ще попука, ще се наиграе... после ще си намери по-млада. Въпросът е, какато що се е хванала с тоя и какво наистина си мисли! :)))))))))))))))))

Завиждаш,а?

сега Глигор на 25 г, а баба на 38 г. след 12 години Глигор на 37 мъж в разцвета на силите си а баба на 50 и в критическа - мислите ли че нормален мъж ще търпи това положение ?

Има баби и баби. Има баби на 70, които се ебат като на 30 и изглеждат на 40. А има мърли на 30, които изглеждат на 50 и се шибат като на 80.

А ти трябва да си бил и с 30 годишни и със 70 годишни щом даваш мнение. Интересно на колко години си?

Ами тя Никол сега е в разцвета на силите си. И кой си ти, че да оценяваш другите!!! И защо постоянно се коментира само секса? Някой да се е сетил за любовта? Ако знаете в кого да се влюбите, то това едва ли е любов.

Да си .

само аз ли... изобщо не прочетох статята а напрово доидох на коментарите?

Спънах се и за да не падна .. се хванах за мура му..

И си го объркала с фафла "Мура".

могат само да се учат от Гришко. Дишат му прахта от секъде. Те знаят само Николетка и Алисийка, при това си ги менкат непрекъснато.

И да си изобщо. Не. Ми пука

И да си изобщо. Не. Ми пука

Давай Гришо, не бой се, всички дупки са прогонени многократно....

Гришо се оказа нещо като дежурен жиголо на световния шантаж!

НАША МАША ЗАРАДИ КАРИЕРАТА НАПРАВИ АБОРТ .. ЗАТОВА СЕ РАЗПЪРДЯХА СПОРЕД МЕН ..

Григоре, ма ти серизно ли? Заряза русото убавото Маша и се фана с таз дърта сиганка....срам

тя го ритна и си взе поршетата

То ся е модерно да си вземеш брикет за жена и да си народиш бабуни за наследници....Дей....а и мода

Голям любовчия излезе нашия Крикор. Тръшка ги все отбрани една след друга.

Спрете да ни занимавате с този лигльо!

Като виждаш заглавието ЗАЩО отваряш страницата? Значи САМ се занимаваш с него.

Имам в предвид такива като теб.

Този е по-известен като гадже на някого или като спортист?!

А, ти как си неизвестен!?

И двете. Ся чаршафа ли ще дъвчеш? Че като чета коментарите - на много "мачовци" не им става и много "розички" не ги огрява. Завист му викат на т`ва.

Каква завист,за тази продухана флигорна?

Е,днеска,не си!

Щом се оправдава в ефир, значи го е сторила поне 10 пъти...

КАЛДИРЧЕВА = МЕЛИХА. Нивото и стила на писане си личат. Четенето на коментарите е истинско удоволствие. Моето мнение по темата е, чме тя е добре позната от психоанализа на известните личности. Те избиват детски комплекси, като си пожелават колкото се може повече и по разнообразни неща. Така Грищо трябва да мине през някаква опитна кака, която връзка внася сигурност. А Никол трябва да си докаже с такъв младок като Грищо, че още е млада. И двамата са весели и доволни. Но чак до сватба и деца няма как да се стигне. Бас държа, че и двамата не са толкова изкуфели. Просто изживяват етап от живота си заедно. Това е всичко.

С "Черния магнум" пак ли се спъна...

Той се спъна и падна на голия й г...ръб.

Какъв е тоя Глемър, бе, писачо? Няма таксва дума в английския език. Казва се Гламъ(р).

За българския е сигурно, че няма ни "гламър", ни "глемър", обаче има глъмАр.

Защо ми е още една?

Дреме ли ми или не ми дреме?! А познайте.

Щом се обичат, да се вземат:-))) Таз година булка, до година люлка!

Циганка стара пуши с лула и си спомня за младостта - Как с балалайка свирила тя чудната песен за любовта. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка, тумбалала, тумбалала, тумбалала. Пей, балалайка, пей, балалайка, чудната песен за любовта.