Пфайфър и Денч в нов ”Убийство в Ориент Експрес”

Джуди Денч, Мишел Пфайфър и Дейзи Ридли са част от звездите, които ще се снимат в римейк на "Убийство в Ориент Експрес", режисиран от Кенет Брана.

Обратно в новината

Коментари - Пфайфър и Денч в нов ”Убийство в Ориент Експрес” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Ганъо мисли само за разкрачване .Ами това са все пак филми.Докога с тоя примитивизъм.

Те нова "Седморка" спретнаха, без Бронсън и Бринър, а вие се тръшкате за "народен Петко"?! :)

В същност "оригиналната" 7-ка е направиха без джапанайци с мечове. Така, че Бронзов участва в пародия, а не във филм. ;)

Всъщност американската седморка си беше доста прилична, все пак по друго време и на друго място. Но съвременния Холивуд е способен да развали и американски филм!

Това няма да е точно филм. По-скоро ще се получи някакъв фарс. Този изобщо не го виждам в ролята на Поаро. До тук няма по-добро превъплъщение от това на Сушей (това е правилното изписване на фамилията след като е сменена от баща му). Акцента го докарва направо перфектно. С подплънките под дрехите го докарва и на фигура. Дори тези над 175см не знам как го правят да изглежда дребен като героя от книгата. Дори Устинов не може да стъпи на малкия пръст на Сушей. Според мен само ще се изцвъкат на книгата и филма. Ако ще и 1:1 да го направят с книгата и въпреки разминаването на версията със Сушей с историята, то пак няма да направят по-добър филм.

Аз пък мисля, че Кенет Брана ще е много приличен Поаро. Драматичният му диапазон е достатъчно голям.

А бе Яшо ти си бил велик Защо не е ясно че за всяка роля режисьора определя как да изглежда актрисата,може би тука не трябва красива кукла просто защото иначе това лесно може да се получи!!!

Айде стига с тия хвалебствия, малцина да тия успели да се пласират в Холивуд. За жените винаги е с една идея по лесно, покажеш бедро и си малко по напред от конкуренцията. Пфайфър е страхотна актриса но кажете ми красива жена която да не е залагала на сексапила че да върви напред. Просто от снимката прави впечатление че от секс символ вече е преминала в графата на застаряваща жена. Адмирации че още е около нас с ролите си.

Знаете ли че само в Б-Я се коментира възраста на жената.В Испания се обръщат към жените принцесо-хубавице.......нищо не може тук да се промени от Бай-Ганъовия манталитет,послание към всички жени преценявайте добре мъжа с/у себе си!!!

А в руския език изобщо няма дума за "грозна жена" в този смисъл, който има у нас. Казват "некрасивая" - в много краен случай, и това не всеки може да си го позволи по отношение към жена. Има и нова мода - "страшная", но това е по-скоро за поведението - ако много вика, кара се, изглежда злобно, с бръчки от лоши чувства ... Само Ганьо Балканикус се отнася към жена си, дъщеря си или "любимата" с цялата простащина, съществуваща по наше село, която е адски много! После се чуди, що жените бягат и се женят за чужденци - ето, и заради това включително, а на първо място - заради мързел, неспособност да спечели достойни пари за жена си и децата, които е създал, тунеядство и неговата мама също ...

мадам, не виждам нищо лошо в това да се знае възрастта ба една жена. Само конплексарки може да си крият годините, всяка възраст си има красотата.

мадам, не виждам нищо лошо в това да се знае възрастта на една жена. Само конплексарки може да си крият годините, всяка възраст си има красотата. Хубаво е да има чувство, няма как да си ба 70г и да минаваш за секс символ, имаме подобни случаи в Бг.

Не мога да позная, че това от снимката е Мишел Пфайфър.....времето с трашен бич!

Без Дейвид Съчет, ще е като без романа на Агата Кристи :)

Че накратко, от секс символ е станала жена в напреднала възраст. Нищо лошо, всяка възраст си има красотите.

Все същите простоийЗащоли използвате всички коментари да ви пишете глупости.Такива като вас си имат ИМЕ чи--ий

Чий мий няма значение. Жена с провокативни клипове на времето че да се хареса, иначе няма продаване.

Години, години, взимат си своето, каква мадама беше навремето като разкрачваше крака в клипа на Кулио

Това ли е най-смисленият коментар, на който си способен по отношение на такива личности? Годините са за всички, но личностите са малко, ама всеки с критериите си!

Ми тя преди клипа на Кулио беше чудесна в "Опасни връзки" с Джон Малкович и там беше с дълга рокля.