VIP Brother вкара 9 съквартиранти в ”лудницата”

VIP Brother реши да накаже и изпрати девет съквартиранти в "лудницата" на къщата за неопределен период от време.

Обратно в новината

Коментари - VIP Brother вкара 9 съквартиранти в ”лудницата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това реалити става ясно че нищо не е реално. Приемали сме за стойностни хора, които са не само скандални като поведение , но и подвластни на пороци като алкохолизъм , интриганство, откровенна алчност и лакомия и каквото още ви дойде на ума. Такива като кака Лара и другата кака разбиха хубавите ми спомени за детските предавания от миналото- не добри феи , а злобни вещици били те . Това шоу трябва да се сложи в категорията ХХL

Тук вече ще се понатръшкат!!! Екипите на Бърза помощ ще имат доста работа!

Биг Брадър се гледа от огромна аудитория. Основно от много интелигентна публика и от първосигнлни простаци. Психологически феномен , защото тази диметрално противоположна публика изважда различни неща от шоуто и вижда различно. Средно интелигентната публика гледа тайно и бърза да каже , че - абсурд- те не гледат , защото е просташко предаване.

Аз съм явно от среднистите. Ще ми припомниш ли смисъла на това предаване? Какво за човешкия феномен, не се заяждам, нали всичко там е режисирано?

Жана сега смърка ли си там? Не гледам предаването, но пък се интересувам.

Изключително прецизен, верен и задълбочен коментар на Миглена за Ирина. Абсолютен портрет на истинската същност на Ирина - то не са правежи, пози, всичко е заучено и нищо не и идва от вътре, ако си мисли, че е някаква класа въпреки опитите и огромните усилия, които полага - не е и не и се получава!

Миглена е доста обиграна журналистка, притвжава известно дар слово, което доста хора приемат като признак на интелект. Всъщност не казва нищо умно , не показва нещо като начетеност , или обща култура.Единственото , което показва в къщата да прави злобни коментари, да кълве и обижда. Явно това я храни и допада на някои примитивни особи.

Дъртият бухал Миглена-Вън! Жена без задръжки и морал!!!

най смешното беше когато кланджиева обясняваше какво представлявал истинския мъж. всеки който би си легнал с пародията на мъж със селското име дичу, няма право да коментира за мъже. незнам как има очи да се показва след излагацията пред цяла българия с нейният дичууу.

що бе варна , дичу бил надарен , туй е най -важно за женките , всичко останало му се прощава , оргазми и скуиртинг да има )))

Особено пък кикотенето и след като преди дни се жалваше за смъртта на майка си - бог да я прости жената ама щерка и е една шарфантия дето от птреди 15 години някакво място го изтъкват непрекъснато а пък и точно тя да коментира и да морализаторства си е направо майтап на гол задник

Абе тези идиоти не стига че ги дават по телевизията ами сега и тука.

Има една фирма ТИТАН , крайно време е да си свърши работата.

И по-тежки случаи има...Все пак държат някакво относително ниво.

Абе те всички са за лудницата...

Много добре наказа Брадъра баш вип клюкарките - моралистки- Ирина, "кака" Лара , Деси и Глория. Ясно им бе казано, че не виждат по далеч от носа си и с удоволствие обсъждат живота, морала и поведението на другите . Кака Лара беше много груба като злобно говореше за Емануела, за очите и, за миналото и. Десито пък сподели, че Емануела родила на 14 години. Защо не виждат колко дребни душички са и как като квартални клюкарки обсъждат другите, забравяйки , че и те имат провалени бракове, изневери. Обвиниха Миглена Ангелова, , а те не накърняват ли децата на Емануела злословейки зад гърба и? Мачкат всеки конкурент по просташки начин в името на победата. Какъв " ангел" си Иринче, каква добра майка си , като вкарваш интриги сред участниците с лицемерния си благ тон и веднъж не спомена децата си ? Опечалената Деси не спря да пие. Милата кака Лили и тя реши да си осигури място в Къщата присламчвайки се към групата на хай клюкарките. Усмирителна риза трябва за световно известната Глория преди да е размахала нож отново.

Много точно. Отвратителни жени. И Евгени Минчев как точно за децата захапа миглена Ангелова, а много бързо забрави как още по грозно самият той обиди Камелия Воче по същия начин. А не ти ли се струва, че вече прекаляват с опитите да лъскат имиджа на Жана. Два пъти хващана да шофира под опиати или алкохол, мъжа й й гледа детето, тя самата е неадекватна, тръгнали да ми я изкарват чувствителна. Наистина кой каквото сам си направи, друг не може.

луди идиоти:))))

ВИП-Брадър НЕ си държи на думата! Той беше казал, че ако само един се усъмни или отговори с НЕ, че Емануела и оня не са двойка, ще вкара ВСИЧКИ в лудницата за неопределено време. Видяхме какво бе гласуването. 3:3 беше. А дори и 5:1 да беше гласуването, т.е. само една двойка от гласувалите да беше избрала счупеното сърце т.е. че Емануела и оня не са двойка, трябваше всички да отидат в лудницата. А Брадъра вкара само половината. Само тия които са отговорили че не са двойка. А ТРЯБВАШЕ ВСИЧКИ ДА ВКАРА, както беше казал на Емануела и оня, преди да им възложи тайната мисия. Така че щом Брадъра не си държи на думата, значи всичко е един фалш и лъжа. Няма смисъл да се гледа.

да бе - ама няма място за всичките, а и бате ти Тайсън прецака работата - щото трябваше да влезе в къщата предната седмица ... и те така се смени сценария, а и Емануела и Боби наистина добре се представиха, просто ония много ровиха и много грозно коментираха - проклети същества . . .

Гледам и какво виждам Миглена-стара бойна кранта Лили-стара болна кобила Торнев-стар уморен кон Явор-младо, дръгливо конче Роро-як като бик и толкоз умен Ути-диво прасе Ирина-хитра лисана Лара- подла невстулка Деси-бясна катерица Надя-кротка овчица Гло-луда кобилка Жана-уплашена булонка

+1

То бива просто той ама вече са много.Но какво пък целта оправдава средствата.Всички били свестни вътре.Само че и коментаторите в студиото на НОВА-ТV и другите коментари са от личната преценка на всеки един индивид така че ...........

И аз искам в Бик БрадърНищо че няма да ме вземат за ВИП.Поне като ме коментира цялияБългарсси народ никой не ме познава а тия вътре като излязат занапред ще си вървят с тази атестация която са си създали вътре.

Ако не друго, то Вип Брадър е един изключително успешен експеримент, онагледяващ каква простотия, егоизъм, злоба и лицемерие се крият у хората и как могат да бъдат извадени налице с малко постановка, сценарии и изкуствено събиране на екземпляри в една среда, които иначе не биха се и срещнали! Ако някакъв извод мога да си вадя - ето, подобно на випа всички медии, социални мрежи и всякакви други мероприятия могат по един фин начин да ни манипулират (дори и аз не мисля, че съм защитена от това) и дори променят. Поне Брадърът е по желание, другото не е...

Страхотно мнение, напълно подкрепям!

То бива ,бива тъпотия и воайорство , но БИГ.......... надмина себе си.Нито личности, нито замисъл от режисьорите - едното нищо.Гледам го от време на време и се чудя до какво падение на човешката същност /на участници и продуценти/ може да се стигне.

Тези всички, заедно с продуцентите на предаването са за лудницата/ама истинската/. Явно има много тъпаци ,които гледат и се вълнуват от предаването.

Хич не са те за лудницата защото си гушкат парите и понеже са си дебили по природа не им пука че стават за осмиване..За лудницата са тези дето им ръсят пари с есемесите си:((((

Нали всичките съквартиранти щяха да вкарват в лудницата при неуспешен изход от мисията......

И аз това се питам. Условието беше, че брадъра ще вкара ВСИЧКИ в лудницата. ВСИЧКИ! Ето че биг брадър не си държи на думата. Жалко, много жалко....

Защо се публикуват коментарите с бол правописни грешки а други нормални НЕ .Модератор, такъв ли ви е избирателния принцип????

в ДИР често се случва за ДИРа , зарежи

СЪЖАЛЯВАМ НО КОЛКО ЖЕНИ ИМА ВЪВ "ВИП"БРАДЪР КОИТО ДА НЕ СА РАЗВЕДЕНИ И С ВТОРИ МЪЖЕ ТЕ НАЙ МНОГО ОПЛЮВАХА ЕМАНУЕЛА ЕГА ТИ ВИПАЖИИКИТЕ - ИРИНА БЕШЕ ТОЛКО ОТВРАТ КАТО КАЗА ЧЕ МИГЛЕНА АНГЕЛОВА ЯДЯЛА ПАРИТЕ НА МЪЖА И ЕЕЕ ТЯ СИ ГИ Е ОТРАБОТВАЛА - АКО НА ТОВА СЕ КАЗВА ВИП ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ВИПАЖИЙКИ

Умирам от нетърпение да гледам . Всяка вечер в 20:00 залепвам за телевизора. Българското предаване ББ третира задълбочено поведението на българите Джана Бергендорф, Джавор Бахар-офф - Стадото, Джоро Торнефф, красивата българка Глори-я итн итн. Това ме превъзпитава в любов към ДЖ-утата, свалям им шапка , иначе каките и чичковците от ДЖ-уридическите службици ще ме приберат с БУ-то. Ще ни научат на Стадно поведенийце, мир на праха им !

По-добре да ги изкара в някоя истинска лудница пример - кака ни Лара! Найшмалкото да се разбере, защо държи га се нарича "Кака Лара", като нито е кака, нито е Лара?! Да си смени името на Наполеонка

В зоологическата лудница VIP Brother имало и друга лудница???!!!

Биг Брадър ужким на шоу, на майтап, под формата на игри и мисии, внушава че е лошо човек да мисли, да разсъждава, съобразява и да търси Истината. Това са целенасочени внушения, които със сигурност действат на децата и пубертетите, които гледат. А и на по-тъпия възрастен зрител.

"VIP Brother взе решение да накаже само тези, които са се усъмнили и са търсили докрай отговорите на въпроси, които не им влизат в работата" И каква им е "работата", усъмнили се, начи мислят?! Или ТИ не искаш те да мислят, ТИ искаш ние да пращаме СМС-си за да си пълниш джобищата?!

Спрете веднага таз вонящта пумия/// махнете от очите ни моменталически таз гнусна перверзия развращаваща вече доксан докус години куцо и съкато от бебе до баба!!! не искаме да им гледаме резилите! не ни навиарайте в чистото подсъзнание перверзни баби в червено., презрели лелки с криви ости, пумашки заврени зетюве и прочее паплач.... И нас , чесните учителки с дествени души вече ни вкарахте деректно в лудницата!!! превърнахте и училищтата в един перверзен бик брадар... изнемогващти учителки масово превъртат.... разбеснели се деректори на долнопробни селски училища с разкобчани дюкяни и ципове използват мерзко делегираните бюжети ,и изнасилват ментално и образно истрадали учителки готови да продадът и последната си кабка интелект и чес , само и само да не ги уволнят... класните стаи са превърнати в обор/// а мучащи пубери квичат нечлено разделни викове в час масово се пуши марихуйана а на последните чинове, затъкнати в тъмни ъгли се чуват неистови стенания на мърсуващти дванайсетокласници.... това ли ви убразуванието??? това е перерзен бик брадар, насаден на децата от мерските тевелизори и по точно от герп... каде е боико борисов? отишъл е да потпира кристалина георгиева и е уставил даржавата на самопелот... идва ми да зема един железен чук и да се развилнея в лудницата на бик брадар.... да видим тогаз как разни смотани лилита, мегленки, жоро-турнефци ще се разбягат като скопени плъхове в таолет канал от убратни води!!!!!!! доло пошлоста да живее колтурата и интелектъ

ако наистина сте учителка,пази боже и варди...пишете с очевадни правописни грешки,на какво учите децата..жаргонът ви е отблъскващо пошъл

Тряя си много зле да не ти щракне нещо в главичката, че това е ирония и съответно е написано с чувство за хумор., Ейй, какви хора със супер ограничен мозък живеят по света...

Не харесваш не гледаш

виждате ли голямата манипулация и промиване на мозъци ? Значи, когато търсиш Истината, достигаш я и я заявяваш на висок глас, това е лошо и се наказва. Тези наказания не са безобидни, защото промиват мозъци и ти внушават да си траеш, каквото и да се случва около тебе.

Така е- ама и продуцентите на Бай Брадър подценяват зрителите и за това не им върви с рейтингите и се налага Майк Тайсън да влиза- просто предлагат на зрителите претоплена чорбица- тоя сценарий го ползват поне от 3 сезона, следващото, което ще ползва е мисията с вкарване на близки хора,а участниците не трябва да реагират. Зрителят не е прост, обаче, и това отчита и рейтинга, това проличава и в истеричният писклив гласец на водещият- нали това се случва " за първи път в историята на Бай Брадър" ...

Това е един изключително интересен социален експеримент. А тези, които го обявяват за тъпотия, не съзнават, че всъщност самите те са тъпанари, неспособни да доловят психологическите нюанси в поведението на участниците...

дкми

А всъщност, този бълвоч не е никакъв социален експеримент, а просто един сценарий.

не е само социален... май и на диета ще бъдат...

Идеята не беше ли да накажат именно тези, които са повярвали на мисията, а не по-прозорливите, които усетиха, че има нещо гнило.

Тук пишем най тъпите и редовни зрители на предаването,които не искат да си признаят това,но не могат да устискат емоциите породени от него.Аз го гледам и сравнявам .Когато кака Лара се омъжваше за Владо Беряну,нещо дърпаше симпатиите ми към него и сега се убеждавам.Ирина е ужасно досаден човек,както ми подсказваше и в други нейни предавания,да му е жива и здрава на Иван.Жана е по луда отколкото си мислех но е честен човек.Емануела е естествена, това е, добра душа е ако не я настъпваш.Деси е естествена и в хубавото и лошото което показва,Глория иска да вземе главна женска роля в следващия български хитов сериал.Общото между всички е ,че искат да си кажат всичко за другитеп и постоянно мислят за камерите.

Четеш и ревеш! Ако гледаш, не знам какво трябва да правиш :)

Че точно тия персони са си за лудницата.:) Очакването е да луднат още, нали трябва сеир да има.

И на Марс да ги пратят, не могат да повдигнат толкова ниското ниво на предаването ВИП Брадър.

Незнам кого интересува това за да ни го показвате??Който иска да си го гледа а щом са го гледали за какво го коментирате и тук или сте решили че толкоз им е акъла да го гледат та трябва и допълнително да го разяснявате???Не си пълнете сайта с неща които не интересуват мнозинството защото и вие ще си ''вдигнете толкова рейтинга'' че ще трябва нова да ви обяснява написаното

Ми щом коментираш значи теб те интересува, другите не знам

кво се праите че не гледате бе.....това ви е единнственото занимание............а за бб строг но справедлив

Който иска гледа тази безсмислица.Не я натрапвайте и в сайта ви.

то пък един саит!

За миг ме обзе буйна радост, тъй като си помислих, че ги е пратил в истинската лудница на 4- ти километър......... там където всъщност им е мястото.............

Cъвсем правилно !!!

Вие съвсем "пожълтяхте"! Защо си сваляте летвата с подобни "новини"???

летва ? тук ?