Брад Пит и Анджелина Джоли се разбраха за децата

Брад Пит и Анджелина Джоли постигнаха временно споразумение за шестте си деца. Актрисата получава право на попечителство над тях до 20 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит и Анджелина Джоли се разбраха за децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Качествата - външни, човешки, професионални на въпросните Брад и Анджи вожем да си обдъждаме колкото си искаме и както си искаме. Отношонието към зецата също. НО - ШЕСТТЕ ДЕЦА, СА АБСОЛЮТНО НАПЪЛНО ТЕХНИ, И НЯМА БАЗА, НА КОЯТО ДА СЕ ДЕЛЯТ. НЯМА РАЗЛИКА ДАЛИ СА ОСИНОВЕНИ ИЛИ БИОЛОГИЧНИ ИЛИ ОТ КАКВА РАСА СА.

Емоционална съм, затова в горния постинг има множество технически грешки. Извинете.

С такъв хубав и известен мъж, няма как да е щастлива Джоли. При тях двамата той е по отвсякъде. Все си го представям като Тристан:-))

наркомана вика дръжте наркомана, тази злобарка няма мярка, и използва децата, а тя е човека който се друсаше, и е доказано че бивш наркоман няма, тя с и е такава

то действително са били "звездна двойка".

Не е смешно, но някои коментари доста ме развеселиха. Проемете, че това е поредното доказателство, че истинска любов или няма или е до време. И престанете да мразите жени, които не са в брак или някаква дълга връзка. Кой каза, че това е нормално и хубаво?! Просто някакъв стереотип наложен от обществото. Забелязвам много озлобени одъртели двойки, кое им е хубавото?! Че само злобеят, плетат интриги и правят мръсно. И за децата няма гаранция. Много психопати са от уж образцови семейства.

по каква ли линия си толкова засегнат от "много озлобени одъртели двойки, кое им е хубавото?! Че само злобеят, плетат интриги и правят мръсно" Или ти го изживяваш на собствен гръб?

След като се запознах със статията, разбрах: 1. Брад е наркоман, редовно ще се подлага на тестове. 2. Брад е алкохолик, отново тестове. 3. Брад е побойник, тормози малките деца, ще се консултира с лекар. 4. Най-важното: Джоли го демонизира, явна ненавист, защо? Брад угоди и изтърпя всички щуротии на Джоли, а сега?? Както го е казал народа: Храни Джоли, да те лае.

Анджелина нали е специалиска по наркотиците и алкохола.... не знам какви проблеми има Брад Пит и от кога, но Анджелина я има документирана надрусана и пияна, а има период, в който е в интимни взаимоотношени с родния си брат, с бившия си мъж си бяха разменили епруветки с кръвта си и т.н. и т.н с нейните ексцентричности...в това число и превантивните операции...важното е да е в новините.

следващата на Гришо

Гришо може само да й диша праха ...това да не ти е Никол...

Брад дава две черни за едно бяло !!!

Вероятно наличието на много деца, част от които осиновени, е предизвикало естествени семейни проблеми, с които родителите все по-трудно се справят. Тази раздяла показва бягство от непосилните проблеми, която уж да доведе до успокоение на нещата. Отделно е и напрежението с годините между двамата родители. Не се търси решение, а успокоение.

Ма още ли ша си праят, не им ли стиат? Тия двамата не са у ред - пари, слава, хубост, имоти, почит...Сичко си имат, сал им липсва един чушкопек и мноо буркани с компоти и лютеница и бидоните с вкиснато зеуе у мазата. Май това ще да е довело до разлъката, кво друо?!

Вие тук много сериозно взехте да ги жалите Брад и Анджи... разведени, неразведени, с 6 деца - все тая - няма да обеднеят, ще си намерят нови половинки, за да има ДИР за какво да пише.

Не си спомням точно, но преди време някъде срещнах, ако не греша мнение на техни приятели, че Анджелина била болезнено ревнива и му вдигала му скандали за нищо. Заради тях Брат вече не я обичал, но се примирил, тъй като много обичал децата си и заради тях не искал да се развежда. В случая е хубаво, че психолози, педагози и т.н. ще преценяват не само защото истината, каквато й да е тя, ще излезе наяве, а и ще преценят какво действително е в интерес на децата. А Анджелина - не разбирам, заявява, че за нея децата са над всичко, че заради тях го прави, а никъде не срещнах дали се интересува от това дали той няма да им липсва, дали те няма да тъгуват за татко си ... :-(( той дали няма да им липсва?? Ще видим, но за мен реакцията й е на неуравновесена жена, болезнено ревнива, а и с комплекси от двете операции и напредването на годините, а "децата" са не само претекст, а и средство за натиск. А той е "Стрелец"- открит, широко скроен и добър човек, а тя му вади душата:-((.

В САЩ да си евреин или жена е професия.

И аз съм Стрелец и за пръв път виждам толкова добри думи за стрелците, каквито ние всъщност сме ( казано скромно) . Не знаех, че и Брад Пит е тази зодия. Благодаря

Ангелинка си търси разни поводи, за да се разведе, а истината е вероятно , че Брат ми Пит е кръшнал...Пишеше, че се заглеждал по детегледачката-сега с новия филм може и французойката да е харесал! Иначе тази Джоли изглежда много злобна-слаба , изсъхнала ...

при такава новина к..ца ми заплака

Сугурно имаш венерическа болест.

Езък,а толкова "квалитетно"семейстово с е пишеха, ама на, не било...боклуци като всички останали....

Не е лесно да си известен.Славата убива тихо,но не прощава,напрежението,надпреварата,парите,след което идват наркотиците,алкохола и всичо,всичко това.Анджелина и Брад ги уважам безкрайно!И нямаме право да обвиняваме толкова лесно,каквото и да е тяхното решение.Хората просто си джавкат,без да знаят причините.Желая им успех!!!

Кое не е лесно??? Просто парите и славата не са за боклука(не визирам никого). Има лекета, соито друсат и поркат като ведят пари, а има милиардери, които са естествени и културни.

Жалко за децата-осиновени и техни. Гледат по неволя сеирите на двама незрели индивиди с известно количество пари.

Срамота за Брад Пит, ако действително е тормозил осиновения си син.

в нета има видео-вярно, изглежда му крещи... и толкоз! нито му посяга, нито нищо....Ама и на него му дойде в повечко...6 деца, от които три осиновени / той е бил против/, жена му се самозакла...е, как се издържа всичко това-само с помощта на алкохол и наркотици:-)

Срамота за Джоли, че е луда! Много неприятна жена!

И в какво се изразява тормоза му върху децата ? Ако му е креснал на келеша на 15 год. много хубаво е направил, който не е имал деца тинейджъри той не знае за какво иде реч, аз имам в момента и момче и момиче в тази възраст и аз им крещя, за да не ги набия. Обичам ги повече от всичко, но на моменти не се издържа.

Няма да забравя как преди 7-8 години написах в накакъв коментар, че Анджелина изглежда с психопаталогия и че е една изкуствено прехвалена красавица. Оле само не ме убиха другите форумци! Радвам се, че вече и други са видяли истината

E*аси якото! Вече живота ти придоби смисъл. След толкова години - справедливост! Сега сериозно. Никой човек(жена или мъж) няма да причини такава травма в детството на децата си и такъв резил за цял живот като пораснат заради един шамар - те са си имали други проблеми, това е само повод. Тези, които пишем и сме под 1979-ти набор всички сме яли шамари. И си ги заслужавахме. Сега модата е друга - децата не трябва да се докосват. Ама ние стахме хора, макар и пошляпвани. Да видим какво ще излезе от "недосегаемите".

ще ни пошляпват нас-много просто!

Пите, Брате - нема се плашиш ! Звънни на Тонка - докато се усетиш и ште утеши! На Перник кода почва с 076 - не ми благодари!

Уж Джоли беше луда наркоманка,а Брад Пит ще се подлага на тестове и ще посещава децата си с лекар.

Хубавият мъж НИКОГА не е само твой. И 10 деца да му родиш, пак няма да го задържиш. Но и двамата имат достатъчно пари да си живеят, да плащат на детегледачки и учителки. След 1-2 години и двамата ще имат нова връзка.

хубав мъж ли?

Тя пожела тези деца и тичаше като ненормална да ги събира кое от родителите , кое от домовете за изоставени деца, това е болестно състояние, параноя и натрапчиви идеи, егоцентризъм и грандомания. Дори и с пари , задоволено от всичко нима едно дете в такава обстановка ще расте в естествена среда и ще се чувства на мястото си. Гвардия от нани и детегледачки ще дотягат на горките деца и после бодигардове им ...Нима вярвате на клишета от рода , че майката - героиня им пригорвя поридж всяка сутрин и топъл обяд.

И не само, пилешка супичка им вари за душата всеки ден.

Човекът се отърва накрая. Откога се очакваше. С тая психарка не мога да си представя как е живял. И на децата се е отразило много здраво, ще ги видим следващите десетилетия как ще се проявяват.

И той е луд, карал е първата си жена да прави аборти заради кариерата си а накрая се е изгаврил по най- долен начин с чувствата и като я изостави.

дума "ИЗГАВРИЛ" в българския език! Можеш да се "изгавриш" с някого САМО ако той ти разреши!

Че Брад Пит си има някои пристрастия -алкохол,наркотици-не е изненадващо,поне 90%от холивудските артисти ги имат.Но че Анджелина е луда се вижда от много време,но изглежда този вид лудост в САЩ е нормално явление. Какво да кажем за една Хилари...

На мен ми звучи нещо като програма,машини или роботи,не като живи същества-хора.Докъде стигна светът.И това е брак и живот.Ужас.

До 20 октомври коя година?

Малък урок за мъжете,- сега ще издържа шест деца и Анджелина, а тя ще го прави за резил пред цял свят.Безспорно всеки има право на лично щастие, но трябва добре да прецени за кого рискува семейството и бъдещия си живот. Засега Брад Пит се котира все още, но кой може да има сигурност за бъдещето си...

Ти верно ли?

.Брад Пит се котира и тепърва ще се, което не може да се каже за Анджелина. С 6 камъка на вратлето, скоро ще е като дърта мачка (котка демек). Не знам за кой е малкия урок. Май този път тя е капо.

Да бе, да. Само дето е с повече от 10 години по-млада от него. Той от ботокс и хиалурон вече не прилича на себе си.